- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Птичка в кафез
Моето скромно мнение е да живее ебанетоЪ...ако тряя да сме сериозни...ти какво очакваш като се обвързваш с някого...естесвено че го има при всички който са верно въпроса е можеш ли да го преодолееш...в смисъл да не искаш друг да те чука това ми е идеята...
В момента не се чувствам така, но съм имала един такъв период.Виж, дори и да си с друго момче за малко, не мисля, че това ще те направи щастлива, защото го обичаш.Според мен после ще ти е кофти, но пък не се знае, не те познавам...а може би и ти не знаеш.
Можеш да имаш леки флиртове, в смисъл нищо, за да се понарадваш и пак да сте заедно.Това не е много приятно сигурно за него, но пък и ти така ще се чувстваш по-щастлива и ще разбереш колко държиш на него.
П.П.:Не мисли толкова много за тия неща, както казаха-не е много на добре.![]()
Оф, Ваньооооооо, аз не искам да се чукам с други. Говоря за свобода като цяло - да мога да флиртувам, да се подсмихвам на други мъже, такива рал'ти. За мен флирта е спорт, както за някои пък е сексаПървоначално написано от GregoryHouse
Както и да е, в крайна сметка излезнах на кръчма с един симпатичен приятел, прекарахме си хубаво, заглеждах се по мъже (даже ги коментирахме), малко пофлиртувах и ми мина. Сега всичко си е постарому. Ае, заключвайте темата, Котьо се опраи
![]()
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ами и на мен ми се е случвало. Много е побъркващо ... Аз лично не се възползвах от дадената ми свобода колкото и да имах нужда да проверя дали не съм само на думи свободна (в смисъл, след като се възползвам от свободата си той да реши че е наранен и да ме остави). Не съжалявам, че не го направих, дори когато разбрах че той се е възползвал от тази възможност, та дори и нещо повече (да не задълбавам). Та мисълта ми е че си е лично твое решение какво ще правиш, аз съм живият пример че не е толкова страшно ако си абсолютно вярна, но ти познаваш себе си и знаеш какво как ще ти се отрази. Успех![]()
So free