Не само разбирам проблема ти... имал съм същия
С половинката, с която съм имал най-сериозни отношения в живота си, се карахме главно за това - той имаше определени виждания за това как трябва да изглежда една връзка, а аз - други. Аз съм свободна душа по природа - не изневерявам, обаче. Излизам, веселя се, флиртувам с почти всички около себе си без да осъзнавам. Водя бурен живот и когато нещата се забавят, се чувствам неестествено. Това беше проблем - той искаше да си стоим вечер гушнати на някой хубав филм, после да правим прекрасен секс, да се изкъпем и да заспим гушнати преди 12. Да, ама не - аз излизах, ходех на ляво на дясно и, искам или не, имах контакт с други хора, които имаха... интерес към мен. Аз, естествено никога не съм давал почва да се съмнява в мен, но все пак той го правеше и това ме вбесяваше.
Има една порода хора, които трябва винаги да се чувстват свободни да правят това, което искат. Ако им се отнеме това право, те се чувстват, както ти каза, в кафез. Тогава започват проблемите в една връзка.
Излез, подай си носа, виж кое ти харесва и прецени какво искаш. ТОВА е важното - какво искаш ТИ.