Хм...
Ако ти се замисляш сериозно по въпроса дали да си останеш в "клетката" или да не - значи може би някакси макар и досега да не се изневерила, това би се случила рано или късно и/или не обичаш чак толкова, че да би била готова и за напред да жертваш "свободата" си. Ако това е човека, когото обичаш и ти е добре с него, няма да има за теб значение дали ти "позволява" да изневериш, казвайти ти това за щастието или не. Ти просто ще знаеш, че няма да го направиш независимо от това какво мисли приятеля ти.
Аз имам връзка от година и 8 месеца, замисляла съм се за "свободата" си, да давам си я на драго сърце, защото не го чувствам като бреме или като някакво ограничение, защото просто не искам да съм с други. Преди съм имала и други връзки, но съм си мислила за други, някакси все съм забягвала не в правилната посока,все флиртувах с всички и ми доставяше удоволствие това внимание, което ако получавах от 1 човек не ме задоволяваше... Но пък от както съм с приятеля ми не ИСКАМ просто други. Той някакси ме промени, промени това да блея на 29302813 страни, само не и в човека с когото съм. Негова съм си само и съм щастлива от този факт, щастлива съм, защото искам само той да ме докосва, защото знам, че никой не би ми дал повече отколкото той.
Много зависи обаче и кое е важно за ТЕБ - сигурността при приятеля ти (макар че ти пак може да си с него, ако той не е против) или флиртовете, свободното поведение, секса с другите. Как ще се чувстваш после - представи си реално ситуацията и избери. За мен ако тръгнеш да изневеряваш значи нещо не те удовлетворява в сегашната ти връзка - не говоря само за секс, може да е някакъв вид внимание...Кое изобщо те навя на темата за птичката и клетката? От къде ти тръгнаха мислите?

П>С> На места не съм се изразила ясно, но вече ми е малко късно и бг книга не съм чела от отдавна..