На менпък не ми се е случвало...Може би защото винаги съм искала сериозна връзка и сега, когато я имам ми е хубаво. Хубаво ми е да знам, че на някой му пука за мен, хубаво ми е да ме ухажват, да ми говорят хубави неща, да ме търсят по телефона... Харесва ми вниманието и още не съм му се наситила. И незнам дали ще стане... Всъщност никога не съм чувствала липса на свобода в тази връзка. Но все пак и аз съм склонна да те посъветвам като твоя приятел. Зависи какво разбираш под"свобода" в една връзка. Ако е да излизаш спокойно с приятелки - прави го, ако е да се забавляваш с мъже - разбери се с приятеля си, ако трябва се разделете замалко. Въпроса е да правиш тези неща, които те карат да се чувстваш свободна. Идеята е скоро да разбереш колко по-хубаво е да имаш връзка с някой сериозно, отколкото да си свободна и да се опредлеиш. В крайна сметка когато някой ден се ожениш, ти НЯМА да си свободна, освен ако не се разведеш. Така че радвай се на живота и прави това, което те кара да се чувствш свободна докато му е времето - това е моя съвет.