Цитирай Първоначално написано от Dark_Angel_F
Цитирай Първоначално написано от yuyuto
Цитирай Първоначално написано от thefreak
Спри да ядеш по 2 чувала ядене всеки ден говедо такова.
thefreak, много си смотан, нали си го знаеш?

Бтл, по темата - наистина ти трябва повече движение.
И по-малко тестени неща, шоколад в много малки дози...Ако случайно ти се дояде, хапваш мъничкото, колкото да задоволиш желанието. Въпросът е, че именно тук трябва да проявиш воля - да си вземеш само малко... Съжалявам, всичко упира до волята. Всеки я има просто трябва да я задейства с повечко инат...
Повече плодове, зеленчуци...
Успех, дано успееш да постигнеш целите си! \/
Мисля че тук грешиш от майка ми знам , която много често се подлага на различни диети , че можеш без нищо от колкото с малко ,з ащото като земеш малко си казваш " още само мъничко няма д ами навреди " и без да се усетиш си илзапал всичкия шоколад....
Мдам, от една страна си права - "по-добре не яш изобщо, за да не се изкушиш" . Но ако ти се дояде сладко, това означа, че счетовидната жлеза е пуснала повече инсолин и този инсолин трябва да разгради захарта. Но ако я няма захарта, инсолинът отива директно в кръвта и води до главоболие, ниско кръвно и недостатъчно ниво на захарта в кръвта (мисля, че беше 0,3 милиграма)... Имам една книжка "Диета само за тийнейджъри" и от там знам инфото... ~>

Бтл, аз съм 1,70 и тежа 58 кг и според изчисленията в книгата съм 2 кг под нормата за ръста ми. А като се погледна в огледалото хич не мязам на човек с поднормено тегло...