- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Мислите ли,че може момиче да изпитва ЛЮБОВ към др.момиче?
Какво смятате-може ли момиче да хлътне по друго момиче? Възможно ли е да изпитва нещо повече от увлечение? Може ли да иска да е с нея,но не само като приятелка,но и още нещо,но не само защото е привлечена от вида й или аурата й,но и от душата й,от това,което Е? Говорим за чувства? Би ли било нормално? Случвало ли ви се е?
vodi se 4e jiveem v moderno ob6testvo lo6o nqma... lubov kato lubov samo 4e tq dali itq taka vazpriema ne6tata ...![]()
ina4e libovta granici ne poznawa
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
NA MEN NE MI SE E SLU4VALO,NO MISLQ 4E E VUZMOJNO...VSEKI E RAZLI4EN![]()
Ti da si 4yvala ponqtieto lesbiiki.To e s1zdadeno to4no po tazi pri4ina za6toto jeni zapo4vat da haresvat drygi jeni![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Moje i da moje .............predpolagam 4e ima![]()
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Emi obratna si
Testis unus,testis nullus...
Възможно е. Даже имам такива приятелки и познати![]()
Разбира се, че е нормало. Любовта не е само между мъже и жени. Има любов между сестри, между майка и дъщеря, между баба и внук...още повече има любов към книгите, към цветята например.... В любовта всичко е възможно и не е задължително момичето, което харесва друго момиче, да е лесбийка. Възможно е просто чисто платонически да е привлечена от образа на другото момиче, от мислити й, от душата й...
Ми на мен не ми се е случвало,но съществуват такива момичета наречени ....![]()
Бъди себе си..
Еми на мене не ми се е случвало.Ама съм сигурна че има такава любов.Имам такива приятелки ... Някой хора не го приемат,но това е въпрос на лично виждане.Аз никога не съм имала нищо против такива връзки![]()
just a kid۵
колкото и да е странно-да случвало ми се е.към една от най-добритеми приятелки..ии бях привлечена от нещо друго-което откривах и в себе си..до такава степен си приличахме..ии сега я обичам страшно много,ноо нямам някаква любов освен приятелска..и не искам да я загубя
всяка вечер той ме чака зная
все по-рядко ме дочаква знам
всеобятна обич до безкрая
трябва себе си да му отдам
Да, възможно е.Не е задължително вече да си падаш по момичета, но към нея да изпитваш нещо специално.
Естествено, че е възможно... и няма нищо лошо в това![]()
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
Moje daNa men mi se e slu4valo ,ne vsy6tnost ne mi se e slu4valo tova ,no vinagi sym iskala da probvam s momi4e /sex/
![]()
И още нещо. Мислите ли,че лесбийка 'се раждаш', че е въпрос на нещо в мозъка и не можеш в последствие да станеш,а просто поначало си си такъв? Лесбийка би било,ако харесваш САМО момичета,но като харесваш И момчета,си би. И въпреки това-така се раждат или такива стават в последствие? И едно увлечение едва ли гарантира това, че си БИ.
nogo qsno che da ..
Такъв се раждаш...просто е трудно да се признаеПървоначално написано от izmislenata
иии да 1 увлечение означава че си би...
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
mi da na men mi se e sly4valo ne 4yvstah ni6to i ne 4yvstvam kym momi4etata ama sym pravila sex s momi4e axhxahax kefi me xahaxh
Не ми се е случвало, но мисля, че е възможно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
kolko direkktno i go kazaПървоначално написано от vladuha haili
![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Честито! Вече си лесбийка![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Не не ми се е случвало и се надявам да не ми се случва...а иначе сигурно е възможно да има чувства![]()