- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- ако обичам някой от форума....
ако съм си харесал някой от форума да подчертая не е ши ис дъ уан едно друго момиче с хубав аватар кво да права да и пиша ли един стих на ЛС?
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
хаха нали не можеше да мислиш стихове?![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
аз като и видях аватара и ми изленаха едни глупости в главата ама незнам дали тва на ЛС е правилно![]()
хаха дай пък каквото стане
![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Мисля, че мислиш правилно ама ако видиш тоя аватар и ти може би ще се влюбишПървоначално написано от thefreak
![]()
стиииихххххххх !!!!!!!!
ей ти си майничка браво. Ако искаш може да провериш дали ти харесва като видиш аватара над твоя постПървоначално написано от thefreak
![]()
хах
ти не си емо нали?Първоначално написано от thefreak
ето обещания стих
Чуй ме с теб сме скрили толкова любов!
И за кого я крикем, за кога я пазим!
Чуй ме всичко друго е безмислено!
Няма грешен път всичко е простимо!
мерси ама го открадна![]()
не е верно аз ти го казах и ти го написа в подписа което значи че ме обичашПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
Първоначално написано от tuzaro
О да ужасно много![]()
и азПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
![]()
тука усещам някаква виртуална любов![]()
зялепям устните за лаптопа пробвай и ти да видим кво е усещанетоПървоначално написано от DivoTo_KoTe
![]()
![]()
О невероятно.... До сега никой не ме е целувал както ти![]()
Спасете форума от глупави спамери, пишете все повече смислени теми, и сложете този текст в подписа си!
т. 11 от Правилника!
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!