Цитирай Първоначално написано от sexy_sladuranka___
mislq 4e tq ne te sazlujava ! Ne se poddvavai na 4ustvata si az mnogo si patih ot tezi ne6ta , 6tom edin 4ovek se d1rji zle s teb toi ne zaslujava vnimanieto ti , nameri si druga po-dobra , koqto da d1rji istinski za teb , a ne da te razigrava kato me4ka na panair . Kakto kazva lelq mi "Ne e p1rvata , nito poslednata " Uspeh4eta
Ясно ми е , че не е нито първата нито последната. Но през тези 2 месеца които я познавам, тя е едно прекрасно момиче... просто вчера като ми каза това бях потресен...не съм го очаквал изобщо... защото през тези дни които бяхме заедно мисля че няма никаква причина да се почувствала зле или нещо подобно... от тези 10 дни 4 не сме се виждали....
офф много ми е трудно, обикновено не се привързвам толкова лесно.... но сега само това момиче ми е в акъла Та ние не познаваме все още както трябва.. как може да каже че занапред имала предчувствие че нямало да има чувства кам мен, и не искала да ме нарани... Да но тогава ще знам че сме опитали и не се е получило.. а сега ???? .......