- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обръщате ли се когат видите хубаво момче/момиче?
Дам, обръщам се, когато някой ми харесва. Когато и той се бърне си се усмихваме и това е, няма нищо лошо![]()
It's like I can't breathe
It's like I can't see anything
Nothing but you
I'm addicted to you...
Oooo, Да!Н е пропускам!![]()
Рядко се обръщам. Като си вървя по улицата винаги съм с МП3то и си блея отнесена и си мисля за кво ли не. Рядко забелязвам хората около мене. Но ако се слу4и да се загледам по някого, наистина ми е харесал зна4и..![]()
![]()
Робинята на Quench
mn qsno 4e se obru6tam i qkoto e 4e v 90 % ot slu4aite i toi se obru6ta i staaa mn gotino![]()
Ноу уан мейкс ми соу крейзи лайк ю ду май бой..
est 4e se obra6tam ako e mn gotino momi4eto mhm nqma dapropusna edin pogleda![]()
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Рядко се обръщам,по скоро се правя че уж не забелязвам
Понякога и на мене ми се случва..![]()
..Ама рядко някой ми хваща окото...
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Ами аз не съм се обръщала , но съм ги оглеждала добре дпреди да се разминем .
eststveno 4e se obru6tam kato vidq hubavo mom4e tva e udovolstvieto vse pak![]()
estetveno daje mi poti4at ligite ... i vinagi kogato se oburna i toi su6to e e oburnal vinagi taka stava![]()
Ако си заслужава не само,че се обръщам,но и го заговарям
![]()
![]()
![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
mi rqdko mi se slu4va da se oburna sled kato sum se razminala s nqkoe gotino mom4e oba4e 4esto mi se slu4va da se oburna sled kato vidq nqkoi gruteskno oble4en![]()
Абе зависи. Като съм сама не обръщам почти никакво внимание на хората. Ако съм с приятелки винаги се обръщаме да огледаме някой готин, коментираме го, ако е близо до нас даже го заговаряме или му намигаме![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ако ми харесва да обращам се,тези очи за какво са ми?Това е като в магазин,може да гледаш,а това дали ще пазаруваш си решаваш само ти.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
След момчета несе обръщам, но след момичета....хехе
I close my eyes and I smile knowing that everything is alright ..
Преди бях Богиня от Машината
Az redovno se obrashtam poneje sled kato go ogledam otpred mi stava interesno kak izglejda otzad i taka...xaxaxa...chesto mi se sluchva sled kato se obarna i da si zaseka pogleda s tva mom4e zaradi koito sam se obarnala.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Мда винаги,когато някой ми хареса се обръщам да го гледам ... често се обръщат и след мен и ако стани засечка казвам нещо и заминавам ...
ако е хубав ... що да не се обърна![]()
Да,случва се,но рядко. Ако някой ми "грабне" погледа,независимо мъж или жена, се обръщам. В повечето случаи обаче съм прекалено отнесена и не забелязвам хората около мен.
I'm wishing on a star,
to follow where you are.
I'm wishing on a dream,
to follow what it means....
Непознат на улицата не може да привлече вниманието ми!
...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...