- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Обръщате ли се когат видите хубаво момче/момиче?
Ами понякога се обръщам и ако видя че момичето също се е обърнало пускам някоя усмивка при това неволно.![]()
ВСИЧКИ СТЕ НЕНОРМАЛНИЦИ!!!
zaebi sled momi4e se obarnaoh onq den!![]()
no ako be6e nqke mom4e 6te6e liga da pusne
i da obra6tam se 6to ne imame si hubavi maje v BG
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
не вярвам да няма мъж който да не се обърне като види момиче с поло 4 пръста и с деколте дето през него може да си види върха на обувките![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Ам, случва се. Понякога се чувствам като изпаднала от Марс и ме е срам, че се вглеждам така в хората.![]()
I was born to live into a world that doesn't care...
http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
Дайте глас за HIM в България.
http://chocosville.myminicity.com/
Аз не се обръщам. Нямам такъв навик. Ако някой ми е харесал просто го поглеждам докато се разминаваме и толкова. Пък и много често се обръщат след мен и ще стане засечка ако, и аз се обърна.![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
Обръщам се, но рядко... Трудно някое момче може д аме заинтрегува... Но по често се слува, като видя, че някой ме гледа да се обърна, защото знам, че ще ме огледа отзад....ДА ги стресна..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
Доста често ми се случва.Случвало ми се е и момчето да се обърне,но не ми става конфузно.![]()
А един път бях с една приятелка и срещу нас върваха 2 момчета ама ние ваобще не ги виждахме.Ние нещо разговаряхме и по едно време и двете се обръщаме.Гледаме онея ни зяпат.Продължихме напред и след няколко секунди пак се обърнахме и те отново се обърнаха.Така докат се скрихме от поглед.После голям смях беше
da-mnogo qsno
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
ами ако забележа да ...щото по принцип съм доста забляна ... но да определено се обръщам с огромна усмивка и изтекли очи ... ииии някой пат напрауууу![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Don`t tell me what to do and who the fuck are you?!..Don`t tell me how to live or what the fuck to wear..I`ve got my own idea ....And I don`t give a care....
Когато си струва да
Не се срамувам от мъжките си желания
Light The Universe
като видя някой пич..няма как да устоя на изкушението да го огледам..![]()
![]()
Take off your clothes...relax on your bed,close your eyes and open your legs..as much as you can..it's time for......PAMPERS ..xhayx
винаги се обръщам и и гледам дупето![]()
. след което си пожелавам да я \
/ и се [-o< на господ. това става ако не съм с гаджето
щото ако ме види 6те ме
![]()
![]()
![]()
![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
Аз пък винаги се обръщам .. незнам що дори да е някой който не ми е харесал пак ще се обърнаособенно кат съм с някой почваме да го обсъждаме човека доста гласно..
![]()
MASS DESTRUCTION IS MY NATURAL REACTION !
EAT MA SHIT MF AND BOW ME BITCH
ami da osobeno kato sam s nai dobrata mi fr,tq mn se zaglejda i ako tq se oburne a az ne vednaga mi kazva-obarni se i vij toq kav e gotin![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Аз се обръщам винаги след някой интересен екземпляр.Независимо дали е момче или момиче, грабне ли ми вниманието се обръщам.![]()
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
emi da nqkoi pyt,e kato si zaslujava gledkata 6to da ne se obry6tame![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
винаги се обръщам като някой ми хване окото. Виждам ги отдалеч , оценявам ги отпред и ако ми харесат ги гледам и послеа ако и той ме загледа като се разминаваме ЗАДЪЛЖИТЕЛНО се обръщам ама изчаквам малко че да не си засечем погледите защото съм много срамежлива ииии ще взема да се блъсна някъде
от невнимание де
а ако има и як парфюм...даже тръгвам след тях
един път така се прибираме с една приятелка и минава един як пич който имаше жесток парфюм...и аз само се застопорявам на място и кръгоооооом след него
и го преследвах обаче приятелката ми ме настигна и ме дръпна в обратната посока
тя докат се усети че си говори сама и ме нямааа...и след момичета се обръщам. Понякога има такива мацки че просто...не може да не се обърнеш. Те просто са ЖЕСТОКИ. А може пък да й харесам дрехите или прическата и се обръщам. А веднъж така ни се засякоха погледите с едно момиче (ама аз си я бях харесала наистина , не й гледах дрехите
) което ме огледа от горе до долу и аз докато вървях напред и я гледах нали обърната назад и се червях и се блъснах в един човек
и той ми каза "Така става като гледаш след момчетата"
(как ли щеше да реагира ако му бях казала че е било момИче
) Та такам - винаги се обръщам щом си харесам някой индивид
и ест ако съм с гадже той/тя много се дразни
но е много яко ако и двамата/двете се обърнем
тогава пада голям смях
VINAGI! nqma zn dali e momi4e lili mom4e onq den 6th da sabora dna ma sa s edna fr da vidim edna sup qka macka... a za majete ne e istina kak mi ovisva 4eneto![]()
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
хах...винаги...след хубави мъже...след интересни жени дето да са ми привлекл вниманието с нещо от външния си вид...И по автобусите само зяпам.