- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- помогнете
в класа ми има едно момиче което ту ми пуска реплики които са недвосмислени и искат да кажат ади да ходим ту се прави че не ме познава а когато я питам дали иска да ходим тя са направя че не ме чува и почва да пуска пак репликите какво да направя![]()
Не се занимавай повече с нея,тя самата не знае какво иска.![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Абе какво и казваш отиваш целуваш я, пак каквот ще да става....Първоначално написано от creamamnesia
Еми, остави я, след като не иска.Да не би да е само тя.
ми и аз тва мисля да правя и очаквах някъкъв друго решение ама като няма
Ами зависи!Ако момичето е готино,нали ако ти харесва,питай я съвсем дирекно дали иска да ходите заедно,ако пък не->не!
![]()
Първоначално написано от creamamnesia
не ти е лесно и на тебе,пи4![]()
![]()
1.като ти пуска реплики,ти се прави,4е не я 4уваш
2.като по4не да се прави на глуха,врътни и един шамар и я питай "сестро,ти тука ли си или сам си говора"-да видиме дали тогава поне ще има реакция
ми тя е супер готина и кат я питам я питам директноили кат и кайа да не овърта тя са прай на още поо глуха
Прави се на ударена, защото й харесва да й ходиш по....все едно, но като вижда, че настояваш и още повече се кефи.Остави я, да видим как ще реагира...![]()
до преди малко ма занимаваше са и пиша стана 10 минути няма отговор
to4no taka![]()
Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!
ей така ако не ти отговори, няма нищо да ти помогнеПървоначално написано от The_special_one
![]()
Апф остай тая лигла е...не се занимавай с пили...само следващия път като се напрай на глуха и кажи, че даже да ти пусне не си струва усилията да я сваляш![]()
napylno syglasna \Първоначално написано от summer flower
/
Момичето иска да флиртува , флиртувай и ти и засега не взимай нищо насериозно, просто се забавлявай и играй с нея на гоненица![]()
I have the thin line between
destruction and creation
drawn through me.
For that
I am cursed to never feel the peace in rest
and to find
new begginings in my restless soul.
I will never get the approval of the people
that are close to me,
but I hope to get it from a greater power.
For that
I accept myself the way I am today
and hope to find
the strenght to do the same tomorrow.
Първоначално написано от *_krisito_sladuranata_*
По-скоро знае какво иска, но от някъде е чула тъпият съвет да се прави на недостъпна и сега го прилага...
Отиваш при нея, каниш я да излезнете, ако пак се направиш на две и половина и теглиш една....![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
я я зарежи тая,не виждаш ли,че само си играе с теб![]()
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
hmm ako ne dyrji6 mnou na neq ostavqi q ima o6te nqkolko miliona momi4eta vse 6te si haresa6 i dr a ako mnou te kef ma mnou mnou naprao q nalazvai![]()
![]()
![]()
ши я пробам за последен път и ко пак са напраи ше я наредя![]()