.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

Използват ме яко :(

Тази година съм осми клас в една гимназия. В началото всичко беше ок.Докато момичетата не разбраха , че госпожата по бел е майка ми.Оттогава почнаха едни мили думи , едно ровене в личния живот ... ужас!!! Примерно една моя "фр" ми беше казала , точно когато им казах за роднинската връзка "Ц. /не искам да споменавам имена/ е голяма късметлийка, че е седнала до тебе. Погледнах я точно еи тъй - . И си казах "Първата използвачка на хоризонта" . После се бях поскарала с дни мн добри фр , ама нищо сериозно и една др "фр" от моя клас като тръгна да ги псува , обижда -хем я бях предупредила да не го прави ... Каква е тя , че да ми се разправа с моите най-добри истински фр . А??? Освен това за тая последната вчера я питам "Ще ходим на диско в събота , нали?" , /защото всяка седмица ходим / и тя ми вика , не ми дават заради двойката дето ми писа майка ти . Ноу комент ...
    Та проблема не е в майка ми ...това държа да се отбележи , тя е готина - не пише закъснения сега в началото , не пищи истерично , винаги гледа да помогне при нужда ...Абе майка ми е супер . Между другото , аз й разказах ей това , цялото писание и тя ми отговори "Хич да не ти пука"...но все пак ще съм 5 години с тия хора ...
    Вие какво ще ме посъветвате ???
    If you love something, you must be prepared to fight for it!

Град
    Shumen
    I moite s1u4eni4ki sa takiva .........ama ne im obr16tam vnimanie i i gi odrqzvam vednaga .............taka 4e Da ne ti puka !!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Супер фен Аватара на Anf3tamin4o
    Град
    От =МърЗеЛаНдИя=
    Да и според мене са използвачки така като слушам а на майка ти да не и пука че пишела двойки
    Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
    My Face

Голям фен
    Град
    Констанц
    ами то от теб си зависи дали ще се оставиш да те изпилзват, но по принцип наистина не трябва да ти пука в началото винаги има завис интриги, но с годините хората се променят опитаи да си намериш просто приятели които не им пука за маика ти щото иначе е много гадно.Аз в моя клас имах двама съученици които майките им ни бяха учителки и беше ужасно всички им се мазнеха за да бягат от час
    Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
    Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
    Аз съм човекът, който те отвращаваше
    Аз съм човекът, на когото се подиграваше
    Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
    Но и аз съм Човек - като теб.

Град
    София
    е и аз съм имала съученици дето майките йм са даскалки даже на едно момче и майка му и баща му ни преподаваха и яко го терореха не е минавал метър ,а само назад вървеше....,както и да е та мисълта ми беше,че никога не сме му се подмазвали заради мамчето и тате...и ти кво ше направиш като ти се подмазват...?ше кажеш на майка ти да не йм пише 2ки ? кажи йм ,че са смешни

Ходи си на училище и да не ти пука .... !! Както те те използват така и ти се опитай да ги използваш , ако не оспееш да не ти дреме за тез шматки щом не те оценяват ...нямаш работа при тях!!! А относно за твояте добри приятели ,дето си се скарала с тях им обесни ,че тез дето са им крещяли не са ти никакви и държиш на тях(на тези с ,който си се скарала ). Недей се кара с истинските ти приятели ,защото те са ти нужни всеки има нужда от такива
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Цитирай Първоначално написано от find_m3
    е и аз съм имала съученици дето майките йм са даскалки даже на едно момче и майка му и баща му ни преподаваха и яко го терореха не е минавал метър ,а само назад вървеше....,както и да е та мисълта ми беше,че никога не сме му се подмазвали заради мамчето и тате...и ти кво ше направиш като ти се подмазват...?ше кажеш на майка ти да не йм пише 2ки ? кажи йм ,че са смешни
    +1
    АйДе Де..ОпИтАй Се Да Ме НаРаНиШ ОтНоВо..КвО? МаЙ Не мОжЕш? оПиТвАш се с ВсИчКи СиЛи. АмА Не УсПяВаШ..ЗаЩо Ли? НеДеЙ Не сЕ чУдИ..ПрОсТО ПрЕд ТеБ СтОи ЕдНО сИлНО МоМиЧе а Не ОнАзИ ВлЮбеНа ХлАпАчКа [!][!][!]

Много ви благодаря за отговорите

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Pravilno ti e kazala maika ti hi4 da ne ti puka....ne im obra6tai vnimanie i 6te vidi6 kak 6te te ostavqt i nakraq 6te se sdobrite

Да не ти пука....
    cool

Супер фен Аватара на tItEufFf
    Град
    Франция
    Абе да не ти пука бе...Тя пък тъз да си беше научила...Това че даскалката и ти е майка не означава, че трябва да и пише по-високи оценки.

Le Hainaut volley,
    plus qu'une

Pfff pulno e s izpolzva4ki ..v moq klas e nqkvo super tupo si4ki sa mrazqt .. delim sa na grupi vseki gleda kak da ti napravi mrusno .. tai 4e ..da znai6 navsqkude e taka

Град
    Там,където най-малко очакваш....
    Eeee aman ot izpozva4ki we toq svqt ve4e se prep1lni ot tqx i tyka gi ima mn ... Az ako s1m kato maika ti seki den 6te gi izpitvam tav be6e b1zika ama sega seriozno hi4 da ne ti puka ...
    If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
    do...it just means that nothing else is more important than you... )

Извини се на истинските ти приятели, а на използвачите им кажи да те оставят на мира, иначе да не ти пука. Винаги ще има интриги и интриганти, които не могат да живеят без тях. Просто трябва да се игнорират такива хора.
    We all have problems, mine are just more important than yours.

Сдобри се с истинските ти фр, а на използвачките не им обръщай внимание!

Мега фен Аватара на ledenakrasota
    Град
    София :)
    Не им се давай
    "Най-голямото ми богатство е дълбокият покой, където се стремя,израствам и печеля онова, което светът не може да ми отнеме с огън и меч."- Гьоте

"Scio me nihil scire" - Сократ

Град
    Bikini Bottom
    Прави се, че не ти пука кво говорат и ше спрат. Отначалото като бях 9ти клас ми викаха кво ли не...че съм лашкал тая по математика за да ми пише 6 ма аз не се вразвах и видяха, че не ме дразнят и си намериха друг който се вразва. По-добре на хората в устата отколкото в краката

За моя радост , аз вече се сдобрих с истинските си фр. Благодаря на всички за съветите . Май във всеки клас има по няколко използвачи

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Абе много е гадно майка ти да ти преподава... Имаше в старото ми даскало едно момче от по-малките класове (момченцето на маминка), което беше син на заместник-директорката. Тя преподаваше химия. На него май не му е преподавала лично, ама понеже е заместник-директор и се познава с всички даскали в училището, искаше от тях да бъдат много строги към сина й и да го натоварват малко повече от останалите, защото той бил много умен и дрън-дрън... Та ходихме заедно големите и малките класове ( което беше супер шибано да сме с малките ) на лагер на морето... И там толкова го съжалих тва момче... Майка му не го оставяше да диша направо... Не му даваше да влиза във водата и той само седеше и ни гледаше как се хвърляме и се забавляваме... Стори ми се доста стеснителен, не говорише с никого освен с майка си и другите даскалки, които ни наблюдаваха там... Пък и той беше единствения с родител от целия лагер... Абе горкичкия... Мноу е прецакано така!
    The reasons of love... <3

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Еби им мамицата на всички които те използват и завържи истинско приятелство с някое момиче Трябвало е да си мълчиш за това че майка ти ти е преподавател по БЕЛ ама късно

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    i v moq klas e tka izpolzvachki sekifiiii i seki gleda da ima nqkfa polza ot tebe...

0biChkam SlyNcEt0 :}

Цитирай Първоначално написано от HePeAJIeH
    Еби им мамицата на всички които те използват и завържи истинско приятелство с някое момиче Трябвало е да си мълчиш за това че майка ти ти е преподавател по БЕЛ ама късно
    Те щяха да разберат от другите преподаватели . Пък и + това бях го предложила като вариант , ама не е тва начина

Whisskas , майка ми сега много ясно че ще и пише двойки когато заслужават . Просто да не очакват компромиси , заради няква роднинска връзка

Град
    СеДнаЛа На КъЛБотО ЗЕмя
    и аз съм 8ми клас да ти кажа моя клас е мн особен секи гледа да те унижи да те изолира да се заяжда и за кфо за тфа че си и взела химикалката, скъсала си един лист от тетрадката и некви такива дреболий/22 моми4ета 3 момчета/

нека те посаветвам
    следващия път ако някой ти каже тфа за двойката кажи:
    'ами следващия път учи повече , а и проблема не е в майка ми..'
    \/

УСПЕХ
    {!!!!!!}Бъди си кyрва в леглото на твоя любим, не бъди кyрва в обществото {!!!!!!}

Tedi_sheep
    Guest
    Има подобен проблем!И с такива знаеш ли ка се справям, правя ги луди и се държа отвратително с тях!Нека ме мислят за всякаква, за мен те са нахални мухи!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си