- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Училище и приятели
- Ако можехте в кое от тези хипер прести колежи бихте влезли :
В Харвард, но не бих отказала и в някой друг, ако имах възможност .. ама нямам![]()
You are broken, I can fix you...
A къде е Prinston ?
Харвардех мечтиии
![]()
Поставянето на предпазен колан отнема 7 секунди от твоят живот - изживей го целия!
Шофирайте внимателно! Нека кажем НЕ НА ВОЙНАТА ПО ПЪТИЩАТА!
Иначе Харвард ама мн се размечтах нещо
Kambridge![]()
![]()
Nikoga ne se otkazvai da presledva6 me4tite si!
Аз пък искам Станфорд,ама май само с искането ще си остана!![]()
Еми зна4и...ако разсъждавам логи4но(до колкото мога де),в Харвърд ше има много желаещи и няма да мога да вляза...в Kambridge пък...госпожата ми по английсми ми е говорила за него...и ве4е не ми харесва...Heidelberg ми зву4и добре...ама е немски...не искам
...Оксфорд също ше има много желаещи...за това се спирам на Йеил...пък и ми зву4и добре...само дето ...предполагам,4е няма да отида там никога
...е не се знае
Години наред исках Hardvard, че даже взех, че и право записах и бла бла. Но сега нещо почнах да се влюбвам в Англия и все натам ме тегли..., но като цяло, честно, дори не държа толкова на университета, колкото на това къде се намира.
No man for any considerable period can wear one face to himself and another to the multitude, without finally getting bewildered as to which may be the true.
Cambridge![]()
Първоначално написано от KpuCuTo0o
![]()
![]()
![]()
![]()
Бети,много ще те папкам! / Ни мога да пофяфам!!!!
Predpo4itam Harvard ili Cambridge![]()
![]()
![]()
разторена съм между Harvard, Oxford i Ieil
Трудно се спори с гола жена.... Жената е слабо, беззащитно същество, от което няма спасение
Harvard rulzzz![]()
\Първоначално написано от Ice_Queen_
/
Don`t be afraid of perfection-you`ll never reach it!
Мелеее някои от вас незная как се пише Йейл нито на български, нито на английски. Пише се Yаle не Ieil. Не се пише Йеил а Йейл. Вие незнаете как се пише името на колежа, а пък искате да влезете там.
Аз съм си едва 6 клас, но все пак искам да вляза в Кеймбриджкият университет макар да знам че е почти невъзможно...В Харвард също е много хубаво.Искам някой ден да отида на нещо като малка екскурзия до Харвърд и да вида най-накрая библиотеката.Като гледам снимки ми изглежда мнооооооого голяма.Се пак там има около...15 милиона книги!
Оксфорд също е невероятен![]()
Московский государственный университет имени "М. В. Ломоносова" (МГУ) на пук на западните университети казвам аз.
Yale![]()
Харвард![]()
Натанаил Хаутърн някога е написал: ”Нито един човек за каквото и да е продължително време,не може да е с едно лице за себе си друго пред околните без накрая да се обърка кой образ е истинския.”
Естествено е, че всяко начало си има и край. Но краят идва по различно време. Всички сме виждали влюбени двойки, държащи се за ръка, а с другата ръка държат бастуни.
+1Първоначално написано от KpuCuTo0o
To infinity and beyond.
ако влезеш в колеж ти си пълен идиот
и 2. harvard and oxford са университети...