- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Да продължа връзката си с нея или да бъда с др.момиче
Здравейте , момче съм, на 16 години от Пазарджик. Ходя с приятелката ми ое година и 8 месеца "горе - долу". Естествено не всичко е по местата си, сканали , разправий и т.н. са си в реда на нещата, също така емоцийте един към друг постепенно отслабват. На скоро се запознах с 1 момиче, по - малко от мен с 1 година. Определено интереса ми към нея е по-голям, изглежа, че и тя има интерес към мене, обаче в Пз всичко бързо се научава (малък град) и скоро ще се разбере , ако продължим. Определено много я искам, тя ми прави света по-добър, правя неща които обикновенно не правя и обичайните неща, знаете ги няма да изреждам. Проблема е, че дори да тръгнем , няма да е за повече от 1-2 месеца, а съм човек, който се обвързва доста , и след това ще е болезнено... знам също така, че момичето с което съм сега ще страда много ... но въпреки това го искам, не знам защо, макар да звучи глупаво и наивно .... в живота понякога се случват и такива неща ...
Съжалявам за правописните грешки и неясната мисъл на места, но се бързам, въпреки това се надявам да ме разберете... Просто имах нужда да споделя с някой, бих се радвал да чуя мнението Ви по въпроса ...
Редактирано от:ЦвЕтИт0-1-ва и 7-ма т.от правилника![]()
![]()
Pz
Мии първо май си сбъркал раздела ама както и да е.
Иначе по темата мисля че чувствата ти към гаджето ти са отслабнали.Искаш нещо ново...получаваш го с другото момиче.Ти сам каза,че тя ще страда после най-вероятно и ти ще страдаш след като скъсаш с другото момиче....незнам ти реши какво да правиш.![]()
Tegli 4op s koq da si![]()
Ami spored men ti trqbav ne6to novo godina i polovina e dosta vreme a i gadjeto ti moiej da ne strada tolkova mn kolkoto si msili6![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Абе ако мислиш, че старото ти гадже няма да ти липсва толкова много, давай с новото, макар че може после да имаш проблеми със старото.
We all have problems, mine are just more important than yours.
Щом чувствата ти към сегашната ти приятелка вече не са толкова силни,според мен няма смисъл да продължаваш с нея.Пробвай с другото момиче.Само не разбрах - защо няма да сте повече от 1-2 месеца заедно ?
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
pri men kogato zapochna da "mislq" za drugo momche osven priqtelq si ... vsicho pomejdu ni e svyrshilo. lichno az ne vijdam smisyla da si s nqkogo , kogato iskash da bydesh s nqkoi drug... na praktika e taka , no choveshkite vzaimootnosheniq sa mnogo po-slojni ... izchakai oshte nqkolkodena i hubavo si pomisli , drugo ne moga da te posyvetvam
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
i ot kyde si siguren 4e ako trygnete 6te e za 1-2 meseca.6tom pyk tolkywa q jelae6 opitai
Ти пък взе,че се изказа неподготвена.Защо да е кретен момчето?За това,че му се живее и иска нещо ново ли?Аз не мисля,че има нещо лошо в това.След като със сегашната му приятелка отношенията не са чак толкова добре,не е небходимо да тормози и себе си и нея.Първоначално написано от Eli>>>
Got a feeling that I can't resist to,from the moment I laid my eyes on you,honey tell me what you wanna do,cause my heart is getting lost inside of you.
+1Първоначално написано от -4arovnata-
Est. ne iska6 da q narani6 sega6nata ti q priqtelka ,no pove4e q naranqva6 ,kogato si s neq ,a sy6tnost q lyje6 - nqma smisyl po-dobre se razdelete![]()
пич,аз също съм от Пз. и знам как стоят нещата там... И на мен ми се е случвало да попадам в тая ситуация... но мисля че miss california е права-щом започнеш да мислиш за друго момиче значи е по добре и за теб и за приятелката ти да приключите с тази връзка...Аз лично така направих...незнам друго немога да те посъветвам...Първоначално написано от NoMeImporta
![]()
В живота не е важно какво имаш...Важното е КОГО имаш...!!!
Mи... поговори си с настоящото си момиче... Тъкмо ще разбереш, при нея как стоят нещата.
П.С. ... Отслабването на чувствата не идва от многото време в което сте били заедно, ами на разчитането, че другия ще разнообрази връзката..... с малката подробност, че и той и Вие самите разчитате на едно и също.... Мързеливостта в отношенията води до отслабване на чувствата =)
Кажи на гаджето ти, че имаш нужда да разнообразите малко, разберете се нещо да пробвате с други без да си разваляте отношенията. Наистина трудно ще стане така ама ако подходиш внимателно и ако гаджето ти е печена не виждам проблем. В смисъл Всичко това ти го казвам, защото ти сам каза, че се привързваш и си мисля, че е твърде вероятно ако скъсате и тръгнеш с друга след не много време да искаш да се върнеш при старото гадже. Надявам се да си ме разбрал, въпреки, че не бях много ясенПървоначално написано от NoMeImporta
Според мен гадо постъпваш с приятелката си, по-добре се разделете.По-добре ще е и за нея.Ако искаш бъди с това момиче...
Твърдиш,че бързо се обвързваш а сега искаш да си зарежеш приятелката от година и 8 месеца,заради някакво непознато същество,което те ПРИВЛИЧАЛО.Ами извинявай,но според мен това е много тъпа постъпка...егоистична дори бих казала!Оставяш сигурното и го заменяш с непознатото...Но в крайна сметка това е твоя живот и твоите интереси.Ти си решаваш.![]()
Ti sam kazva6 4e 4uvstvata ti kam sega6nata ti priqtelka ve4e ne sa sa6tite i 4e drugoto momi4e te interesuva mnogo, moje da opita6 s neq oba4e ima variant sled tova da zapo4ne6 da sajalqva6 4e si skasal sas sega6nata si priqtelka, za6toto vse pak 1 i 8 meseca ne e malko vreme.Badi siguren 4e tova momi4e koeto v momenta haresva6 izpitva sa6tite 4uvstva kam teb i nqma da ti se podigrae, za6toto sas sega6nata ti priqtelka si spodelql mnogo ne6ta i ste bili 1 cqlo, pomisli dali i novata ti izbranica 6te ti dava tova ot koeto se nujdae6- razbirane, doverie i lubov. A ako re6i6 vse pak da skasa6 s gadjeto ti pogovori s neq i i obqsni, na neq 6te i gadno ako te obi4a o6te, no da se nadqvame 4e 6te razbere 4e nqma smisal da prodaljavate. Dano da vzeme6 pravilnoto re6enie.
az kazvam: deistvai s novata madama...
nz 6tom imate karanici i ala bala... spored men si e napray vapros na vremetei de natatak novoto momi4e 6to samo 1-2 meseca be mom4e?
![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Sqdash s gadjeto si i kazvash tva deto go kaza na nas.Pochti sym 100 % che i tq veche ne te obicha kolkoto predi.Pogovorete pyk ne se znae kakvo shte stane v nai-loshiq sluchai shte ostanesh bez gadje ama shte go prejiveeshTaka che opitai