Да продължа връзката си с нея или да бъда с др.момиче
Здравейте , момче съм, на 16 години от Пазарджик. Ходя с приятелката ми ое година и 8 месеца "горе - долу". Естествено не всичко е по местата си, сканали , разправий и т.н. са си в реда на нещата, също така емоцийте един към друг постепенно отслабват. На скоро се запознах с 1 момиче, по - малко от мен с 1 година. Определено интереса ми към нея е по-голям, изглежа, че и тя има интерес към мене, обаче в Пз всичко бързо се научава (малък град) и скоро ще се разбере , ако продължим. Определено много я искам, тя ми прави света по-добър, правя неща които обикновенно не правя и обичайните неща, знаете ги няма да изреждам. Проблема е, че дори да тръгнем , няма да е за повече от 1-2 месеца, а съм човек, който се обвързва доста , и след това ще е болезнено... знам също така, че момичето с което съм сега ще страда много ... но въпреки това го искам, не знам защо, макар да звучи глупаво и наивно .... в живота понякога се случват и такива неща ...
Съжалявам за правописните грешки и неясната мисъл на места, но се бързам, въпреки това се надявам да ме разберете... Просто имах нужда да споделя с някой, бих се радвал да чуя мнението Ви по въпроса ...
Редактирано от:ЦвЕтИт0-1-ва и 7-ма т.от правилника