.
Затворена тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 34

Кани бившата си на РД-то си ;(

Здравеите, имам проблем и тои е следния.От близо месец вече съм с 1 момче и за сега всичко е ок обаче сега тои има рожден ден и кани бившата си с която много се обичаха преди!Той ми казва че сега обича мен и е с мене и иска само мен и че тя е минало и дрън дрън но за да я кани...пуффф искам да му вярвам но пустата ревност и недоверие...страх ме е незнам какво да си мисля ;( Да, верно на рожденния ден ще има още 10 момичета но...тя е бившата му подяволите и въобще как очаква аз да седна на ена маса с нея...Вие какво мислите по вапроса има ли за какво да се притеснявам?
    Благодаря предварително!

Град
    Пловдив
    Той иска да накаже морално бившата си ,като тя ВИ види заедно.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Той е избрал теб,сега е с теб и няма за какво да се притесняваш сядаш на масата до него с високо вдигната глава и показваш,че това момче е с теб.Може да я е поканил от чисто уважение.Най-добре го попитаи защо е включена в списака с гостите,но не заядливо,а просто любезно го попитаи.
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от Conrad
    точно така

Животът е адът описан в Библията!

Мега фен
    Град
    София
    Тъпо е да се драэниш эа такова нещо!Щомв иска да я покани,ще я покани!Не си ти човека,коийто ще реши ,а той.А и все пак сега е с теб,а не с нея,така че споко
    [size=7][b][u]fosse cos

И моят общува с бившата си, спокойно. Ако му вярваш и тази покана е единственото, което те притеснява, то тогава спри се - нали все пак и ти ще бъдеш там. Дай всичко от себе си и покажи колко щастливи сте заедно!
    Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!

Ъх и какво ся ще и издереш очите ли...що пък де не я покани...би бил кретен да не я покани щом са се обиачли толквоа много просто от чисто възпитание...това не значи НИЩО !

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spoko macko, misli6 li 4e ako toi iska da si ima rabota s neq o6te, 6e vi sabere dvete na 1 masa? trea da e golem idiot.... za tva spoko, edva li e ne6to seriozno. prosto ovajenie.horata sa razli4ni....
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

на абсолютно същото мнение съм!

Мисляя,че няма от какво да се притесняваш.Ако имаше нещо между тях нямаше да я кани.Да не мислиш че ще тръгне пред теб да се натиска с нея?Глупости..Просто като са скъсали са останали приятели и е нормално от уважение да я покани като приятелка и нищо повече.Не се нервирай за такива дреболии и му имай малко повече доверие
    just a kid۵

На моя рожден ден поканих и настоящия, и бившия си приятел. Да, очаквах да седнат на една маса и да не се сбият, скарат или обиждат - достатъчно са големи и двамата, за да знаят, че миналото си е минало. Поканих бившия, защото го чувствам като приятел. И съвсем съвсем мъничко от злоба - да види, че съм щастлива и без него, имам си готин приятел, а той си е сам. Но повече защото го смятам за приятел

Dasi priznaq i na men ne bi mi stanalo priqtno,no bih go priela.Pomisli si kak 6te6e da e, ako misli6,4e ti ne bi pokanila biv6iq si prosto my kaji,4e ne ti e priqtno tq da e tam.Vse pak ne mislq,4e e bolka za ymirane i 4e ima nyjda da se dramatizira

Мега фен Аватара на koalka
    Какво, като я кани?Сега му е просто приятелка, а и това е неговото РД, не е правилно ти да му казваш кой да кани и кой не.Момчето само ти е казало, че обича само теб, а ти как му отвръщаш?С недоверие.Промени си малко отношението, защото няма да го задържиш дълго така.
    Относно това как ще седиш на една маса с нея-прави се все едно я няма, не за друго, а за да не те дразни. Но недей да й правиш проблеми, а помисли първо как ще реагира той на това....

Мега фен
    Град
    Канзас ;)
    може п1к да не е 4ак толкова ло6о колкото си мисли6...
    Sitting on top of the world
    Watching the stars
    Go by...

Emi ne se 6a6kai ako ima6e ne6to nqma6e da q pokani kato znae 4e i ti 6te si tam taka 4e take it easy. Naglasi se,otidi s samo4uvstvie i i pokaji 4e si po dobrata
    Don't confuse hate with jelousy...bitch!

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    и аз си каня бившите на сички празници няма лошо
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

ami moje bi sa v takiva otno6eniq, 4e v1preki razdqlata sa priteli..prosto priqteli..6tom ste govorili i te e uveril 4e obi4a teb , zna4i nqma za kakvo da se pritesnqva6

Tedi_sheep
    Guest
    Ако в момента са само приятели защо не.Ако искаше щеше да е с нея, а не с теб.Ако искаше щеше да я покани някъде отделно или тайно да се среща с нея, а не да я кани официално пред всички и най-вече пред теб.Просто не се впрягай,.Тоя я уважава, но нищо повече, заради това и я е поканил-уважението!Айде и като мине РД-то на приятеля ти сподели какво е станало.

Re: Кани бившата си на РД-то си ;(

Цитирай Първоначално написано от nestle
    тои има рожден ден и кани бившата си с която много се обичаха преди!Той ми казва че сега обича мен и е с мене и иска само мен и че тя е минало
    Знам,че ти е гадно,но той я кани от уважение.Все пак са били заедно и са ознавачали нещо един за друг,нищо че нещата не са се получили ... Смятам ,че е достатъчен факта ,че сега е с теб
    When you dream anything can happen.

според мен няма смисъл да се притесняваш щом ти казва , че е минало значи е така , недей да се мъчиш напразно

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Може да са останали мноо добри приятели!КАто тя дойде на РД-то му да не я изядеш ей Това че я кани не означава че задължително трябва пак да изпитва чувства към нея!

Е няма нужда от притеснения.Много ясно,че ще я покани(ако бях на негово мястото и аз бих)все пак са се обичали

Повече от фен
    Град
    Ниее сме на всекии километъъър... хлъц ! :D
    Цитирай Първоначално написано от MiMcHeToOo
    точно така
    Абсолютно ! =D>

zaebi tva biv6ite ne sa hora be ! imai edno na um da se sedi dale4e ot vas dvamcata i nikvi tanci osobeno ako o6te e sama i prijivqva trudno razdqlata! ina4e o uvajenie sa6tpo moje da e prosto tva biv6ite sa gadno pleme i tree da se pazim ot tqh
    na teb ne ti se pie no ne i nie

pokanil q e ot 4isto vuzpitanie... ne moje da se la6kat kato razgoneni zai4enceta-bai4enceta i posle da ne q pokani na rojdeniq si den... a i tva 4e q e pokanil ne zna4i 4e 6sa la6ka s neq nali? ako 6sa la6ka s nqkoq to tva 6e e s tebe taka 4e spoko...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си