- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Кое момче да избера???
Zdraveite razgledah mn temi no ne namerih otgovor na vuprosa si zatova se nadqvam vie da mi dadete suvet eto q istoriikata mi az sum edno momi4e nqma zna4enie na kolko i ima 2 mom4eta koito mn haresvam i te su6to no ne moga da napravq izbor s koi da trugna za6toto na drugiq 6te mu stane mn gadno Ediniq e na moite godini ne e mn izvesten v daskalo i ot negoviq kl nqkoi se durjat mn gadno s nego a dr e s 1 god po golqm ot mene i e golqm sladur po izvesten e v daskalo i se 4udq s koi da trugna i dvamata me kefqt po ravno pomognete i pitaite ako ne6to ne vi e qsno misi mn predvaritelno
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
Tegli 4oppp
Mi nz ne gi poznavam ne moga da ti kaja s koi , no spored men ne moje 2-ma 4oveka da te kefqt po ravno vse edin ot dvamata ti haresva pove4e![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
emi dvamata po ravno me kefqt za6toto sa mn sladki i gotini no nz koi da izbera ako e tozi det e kolkoto mene na dr 6te mu stane mn gadno a ako izbera po golemiq toz det e kolkoto mene napravo 6te umre i dvamta mn gi obi4am i te mene
Да съгласен съм. И не знам какво значение има това кой е по известен във училище звучи ми много смешноПървоначално написано от -4arovnata-
![]()
![]()
Имам чувството че гледаш кой е по известния
![]()
Съгласна съм. Пробвай да се замислиш какво ще стане ако тръгнеш с единия и какво- ако тръгнеш с другия. Се единият случай ще е по-добър.
We all have problems, mine are just more important than yours.
ne poznavam mom4etata nito znam kakav tip mom4eta xaresva6
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
ako trugna s ediniq na dr 6te mu stane mn gadno a na men nqma da mi e ok kato na dr mu e gadno 6te se 4uvstvam vinovna
Az ako bqx s po golemiq 6tqx da tr1gna ne za6toto e po izvesten a za6to e po golqm p1k i kakto kazva6 ti haresva6 gi ednakvo ....![]()
em 6tom hareswa6 i 2mata ednakwo(ako sym razbrala prawilno) trqa da izbere6 tozi koity se dyrji po-dubre s teb.tfa koi kolko e izwesten nqa nikfo zna4enie.trqa se gleda i haraktera.ako gi poznawah 6te6e da mi e po-lesno.no tyi kato ne gi poznawam popitai nqkoi twoi fr koity gi poznawa i 2mata da ti kaje koi e po pe4en,po mil i t.n. ako mi kae6 ne6ty powe4e za tqh moje 6e moga poe4e da ti pomogna.
3-ка.![]()
vengeance knows no mercy
Избери този,който повече ти допада на характер,а не този,който е по-хубав или по-известен в училище !
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
V toq slu4ai ti sama trqbva da re6i6i s koi iska6 da bade6 i ne trqq da gi izbira6 po izvestnost v daskaloto,a po 4uvstva.Koi pove4e te vle4e i t.nAz samata sam v sa6tata situaciq i za tva te razbiram napalno.A za tva koi6e narani6 nqma zna4nie vse edin ot dvamata 6e bade naranen.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
ne si padam po troikite a i ne me interesuva koi e po izvesten v daskalo izob6to tva ne go gledam i dvamata mi haresvat ednakvo i izborut e mn truden
tozi koito e kolkoto men e mn sladuk mn dobre se durji s mene ima sladka usmivka
tozi koito e po golqm su6to e sladuk ima sladka usmivka durji se s mene adski milo i napravo 6te se poburkam i nz koi da izbera i dvamata imam 4uvstvoto 4e sa ednakvi nz mn mi e trudno i gadno
vtoriq![]()
mi nai-pravilno bi bilo da ne trygne6 s nito ediniq,ama tva e gadno
az bih izbrala toq po-golemiq,6tot e po-golqm i "po-izvesten",a dr-govori s nego obqsnimo 4e mojete da si ostanete prosto fr i t.n. uspeh![]()
това което ми трябва е това което ми липсва!!!
Тръгни и с двамата и всички ще са доволни![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
ne stava rabotata 6tot i dvamata sa na moq etaj puk i nqma da e 4estno vse pak se edno gi izpolzvam kat broiki i e mn gadno
98% от младото поколение харесва чалгата!
Ако си от 2%, които я мразят сложи това в подписа си.
s izre4enieto i dvamata sa na moq etaj imah napredvid 4e v daskalo
Излез примерно на кафе първо с единия, после с другия и който ти допада повече избери него.![]()
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
Ами ние неможем да изберем вместо теб с кой да си.Все пак си помисли кой ти допада повече като човек,защото неможе да ги харесваш и двамата еднакво.А това кой е по-известен в училище си няма нищо общо.Не трябва да се ръководиш от това при избора си![]()
just a kid۵
misi za vsi4ko ako nqkoi pusne o6te ne6to mu blagodarq o6te ot sega i na vsi4ki suvet4eta do sega misi mn na vsi4ki 6te izpolzvam po4ti vseki edin daje bih kazala vseki misi mn :* dano na vas vi e po lesno da si hvanete nqkoi
С това считам темата за приключена!
модерирано от by duh4o