.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 24 от общо 24

скъсан презерватив

здравеите имам няколко въпроса на които ви моля ако можете да отговорите Вчера правих секс с гаджето ми,но презерватива се скъса,тои не свършу в мен,но знам че въпреки това има вероятност за забременяване,така ли е? след като разбрахме че презерватива е скъсан отидохме в аптеката да питама има ли някакво лекарство което може да помогне,от там ни препорачаха ескапеле,ние го купихме и аз го изпих,но искам да знам дали има странични ефекти как деиства и задалжително ли след като го изпиеш трябва да ти доиде и ако не ти доиде това проблем ли е и какъв

Град
    ПрИ Теб
    След употребата на хапчето,ако не ти дойде обърни се към гинеколог.
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Шанса да забременееш след като си пила Ескапеле е малък ,а щом не е свършил в теб - нулев . Относно страничните ефекти може да ти се обърка цикъла Успехчета

Мега фен
    Град
    Tam kyDetO Sym veChno vLubenA
    Na tvoe mqsto nqmashe da piq hapche shtoto to mnogo razbyrkva hormonite.. ama shtom ste bili pritesneni ste vzeli nai udachnoto reshenie.. vyzmojno e da ne ti doide na datata na koqto ochakvash.. moje da ti zakasnee.. dori da ti propusne.. ne se pritesnqvai.. veche nqma absolutno nikakav shans da si bremenna

Град
    Sofia
    Хех...няма как да не и дойде.Напротив, трябва да и дойде няколко дни след като го е изпила.После започваш да си броиш цикъла от новата дата на която ти е дошло.И след като не е бил свършил си се престарала с хаповете.
    Situatin normal-All fucked up...

v aptekata mi kazaha 4e ne e zadaljitelno da mi doide?!

Град
    Асеновград, България
    След употребата на Ескапел, цикълът ти може да се измести или разстрои. Не се притеснявай ако това стане! След 2 седмици си направи тест, ако искаш да с сигурна в действието на хапчето!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

Защо след като не е свършил в тебе си пила Ескапел? Поне в овулация ли беше? Не е било нужно, но минало вече. За странични ефекти- следващите месеци може да е объркан цикъла ти, но причини за притеснение за бременност нямаш!

Супер фен Аватара на CVETELLINA
    Град
    ПлеВеН
    Дори и презервативът да е бил скъсан,след като не е свършил в теб,не виждам къде е проблемът. Мисля че Ескапелл са били излишни,но както и да е.Може да има и странични ефекти-пише ги на листовката в опаковката на хапчетата,но дали ще се проявят някои от страничните ефекти зависи от собствения ти организъм.

А и само да допълня Ескапелл и Постинор и всички подобни хапчета,не се пият всеки ден,защото все пак това са си хормони,които не са мн. полезни
    f@nt@zi@

Пффф ти си яко зле.Тва хапче не се пие за щяло и за нещяло бе Щом не е свършил в теб за какво го пиеш...няма начин да си бременна.Иначе да има странични ефекти като за начало ти се разваля цикъла...може да ти е лошо,да ти се вие свят и да повръщаш

i az ne iskah da go piq,no aptekarkata taka me posavetva,togava bqh pritesnena i zatova go napravih

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    spored men nqma opasnost :P
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

ami ako nqmam nikakvi oplakvaniq,ne mi e do6lo ,ne me boli glava,nqma povra6tane,tova problem li e?

Цитирай Първоначално написано от oligofren4e
    ami ako nqmam nikakvi oplakvaniq,ne mi e do6lo ,ne me boli glava,nqma povra6tane,tova problem li e?
    Не не е проблем...при всеки е различно

а това че не ми е дошло,значи ли че съм бремена

kolko dni sled kato sam pila eskapele trqbva da mi doide?

Мега фен Аватара на kalpazanka
    Град
    пространството на Дисе
    За да забременееш, трябва да си в опасните си дни! А и за капак той да е свършил в теб! Ако не си овулирала и няма яйцеклетка, как ще заченеш?!

Чудиш се дали си бременна? Кажи:
    1. Дата на последна редовна менструация /ПРМ/ 2. Дата на рисков полов акт и 3. Продължителност на менструалния цикъл /МЦ/.
    Списък на медикаментите, отпускани без рецепта- http://www.bda.bg/images/stories/doc...ed_inf/OTC.pdf За всички останали отнасяте БАН!

Шофирай разумно- стигни жив!

Re: скъсан презерватив

Цитирай Първоначално написано от oligofren4e
    здравеите имам няколко въпроса на които ви моля ако можете да отговорите Вчера правих секс с гаджето ми,но презерватива се скъса,тои не свършу в мен,но знам че въпреки това има вероятност за забременяване,така ли е? след като разбрахме че презерватива е скъсан отидохме в аптеката да питама има ли някакво лекарство което може да помогне,от там ни препорачаха ескапеле,ние го купихме и аз го изпих,но искам да знам дали има странични ефекти как деиства и задалжително ли след като го изпиеш трябва да ти доиде и ако не ти доиде това проблем ли е и какъв
    Ти сама си го казваш че си олигофрен .. ама баш толкова голям ... както и да е ...
    не е свършил .. омг закво ти е ескапел ...
    странични ефекти .... омг ... ми прочети си листовката бе ...
    ако не ти доиде ... ми прережи си вените и ще видиш че ще ти доиде ... секс прави и само как да се лашка знае, ако и това знаеш де, то не всякоя го може това.

krom v aptekata mi kazaha da vzema eskapel,vapreki 4e ne e svar6il v men,zatova go izpih!

i na men taka mi kazaha v aptekata,zatova dokato 4akah da mi doide bqh cqlata v panika,dano pri teb vsi4ko da e minalo dobre

Град
    В СъниЩаТа тИ ..
    ще те дойде просто ти се е изместил цикъла от хапчето ... не трябваше да го пиеш щом не е свършил в теб

Абе хора не пиите такива хапчета като няма нужда бе! Те са хормони и са супер вредни и надявам се знаеш че сега не трябва да правиш гафове щото ако изпиеш второ такова хапче след кратък период от време е лошо за организма ти а за самия цикъл да не говориме!Една позната за 3 месеца беше изпила 2 и да не ти казвам кво и се случи и колко време беше по лекари и глупости.......Мислете с тия глави не ги ползваите смао за да блестите!!!!

Град
    kadeto iskam
    Земи да купуваш памперси щот си бременна тва е! няма начин просто!!!!!!
    красти го гошо

Аз имам абсолютно същия проблем и аз пих ескапел и въпреки това съм си още уплашена,докато не ми дойде едва ли ще съм спокойна,но искам само да кажа на тея който те обвиняват,че си го пила,че страха и паниката толкова те обземат,че изобщо не мислиш,а и нищо не ти гарантира,че със сигурност няма нищо Стискам палци всичко да мине както трябва и да няма повече гафове и на себе си пожелавам същото :P Късмет!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си