- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той на 21, аз на 15
taka moq problem e sledniq az sam na 15 godini no si imam priqtel koito e na 21 hodim okolo mesec i ve4e mu pusnah na 15 den do sega ne sam spala s mom4et mn me bole6e ta vaprosam i e sledniq mislite li 4e sam sgre6ila po nqkakav na4in na6ite neznaqt i mn me e strah da im kajali 4e sma s nego
Редактирано от ^npocTo^a3^f^
Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
По принцип няма нищо лошо да ходиш с някой батко,но не и да правите секс.Възможността, да те използва само за да спи с теб, е голяма.Но ти го познаваш по-добре,ти ще кажеш дали е с теб,защото наистина изпитва нещо към теб или само заради секса.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
Само ти можеш д апрецениш дали си сгрешила.Ккави са подбутите ти да мислиш , че е било грешка.Щом си го искала няма нищо лошо.А и какво общо имат вашите тук ти сама решаваш какво да правиш с тялото си и дали да го споделиш с тях.Щом те е страх не им казвай, кажи им когато мислиш, че ще го понесат по-леко.Според мен щом си обичаш гаджето и щом си искала да правиш секс не си сбъркала никъде, но е най-важното какво смяташ ти, а не ние.
KoGaTo HoRaTa SpRaT dA mE mRaZqT i Da Mi ZaViJdAt, ZnA4I oT mEn Ve4e Ne StAvA nI6tO!!!
Годините нямат значение,а за тва че си спала с него само ти можеш да прецениш дали си постъпила добре.И според мен е по-добре да кажеш на родителите си за него.![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
Za6to VINAGI VINAGI AMA VINAGI pravite ne6to i 4ak sled vreme se zamislqte za posledstviqta ???!?!?!??!!??!?!?!?!??!?!?!?
HA 4e kvo 6et im kaje mamo tetee uuu nali znae6 az s1m na 15 ama spax s edin batko det e na 21 - az ako s1m im na mqstoto na vrorata sekunda te gonq ot nas![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Ами ако се обичате не виждам нищо нередно. :P Все пак мисля , че малко си прибързала - но ти си решаваш. Само внимавай да не е някой използвачПървоначално написано от Just^Smile^For^Me
![]()
![]()
![]()
Хубаво е да знаят поне, че излизате. Запознай ги, виж дали го одобряват като човек. Защото по-лошо би било да разберат от някоя съседка, че се размотаваш с някакъв батко...
И спокойно - аз не казах веднага на родителите си, че съм започнала да водя полов живот, даже за сега знае само майка ми.![]()
Ти сама трябва да прецениш дали да има кажеш, а можеш да кажеш само на майка си - стига да я чувстваш по-близка и да решиш, че няма да реагира остро и ще те разбере.
Успех!![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Ами ..то няма лошо сега и аз се зарибявам с един батко който е на 23(аз съм на 16) но..виж зарибявката е друго,но ако иска от мен пове4е от това,например да спи с мен просто... няма да стане![]()
![]()
Не мога да разбера едно нещо-ти си с това момче,правили сте секс на втората седмица,което си е малко прибързано и чак сега се сещаш за да се тревожиш за това,как биха реагирали родителите,когато разберат за връзката ви.
Не мисля,че ще имат нещо против.По-добре говори с тях в най-скоро време и им изясни нещата.Щом се тревожиш,че ще реагират остро,ако разберат,че сте правили секс,може да пропуснеш тадзи подробност,поне за сега.Ако приятеля ти е свестно момче и ако е с теб не само заради секса не виждам проблем във връзката ви.![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Ako va6te sa voenni im kaji 4ak kogato se zajeni6 aaaa i ne im kazvai 4e si se proebala...roditelite sa tapi nqma da si spomnqt kak na tvoita vazrast sa marsyvali i te...
Ba6ta mi me hvana v kra4ka s gadjetoo mi prie go dobre daje posle mu kazah 4e pia protivoza4ata4ni ne mi se e karal nito ni6to prosto mi kaza da se pazq...A maika mi e o6te malka za da i go kajasmisal mn 6e se pritesnqva za mene...e ne e rasla v saksiq moje bi se samnqva no vse o6te nqma da i go kaja!
Ne im kazvai -moi savet!
Любов е да дадеш на някого възможността да те УНИЩОЖИ, вярвайки че той няма да го направи!!!Mnogo sam dobri4ko!
Zavisi kakvi sa roditelite ti... zavisi kakvi razbirania imat i kak vijdat neshtata... ima razlichni varianti kak mogat da reagirat ako im kajesh che si spala s gadjeto si koeto e na 21 na 15-tia den.. az koqto sym na 19 ne bih go napravila.. no vseki izpolzva sobstvenata si glava.. tova si e lichnoto mi mnenie i ne ti go natqkvam... shtom si go napravila znachi si go iskala... sega nqma vryshtane nazad i ne mislq che trqbva da syjalqvash.. az sym privyrjenik na edna maxima "Nikoga ne syjalqvai za neshta koito si iskal da napravish!" .. syvetvam te da q sledvash i ti...Uspeh!
P.S. Na puk na vsichki koito nagore sa napisali che e dobre da kajesh na vashite.. ne mislq che e hubavo da im kazvash sega.. i ne mislq che e hubavo pone da go kajesh tochno po tozi nachin kakto si go napisala na nas...
Оххх престанете с това:"Използва ме за секс!"Момичета,вие фригидни ли стеКаквото взима той,това и вие.Насладата е взаимна никой никого не използва!
![]()
По темата:ти доскоро си била девствена и тъй като не свършваш все още е нормално да си мислиш така.НО ти също получаваш нещо и то нещо много необходимо занапред-сексуален опит!Така,че пак не се чувствай използвана!Научете се да намирате хубавото във всяко едно нещо!Щом ти харесва просто бъди с него и не си губи времето да мислиш за глупости.Възрастта няма никакво значение щом се харесвате!
Единственото за което трябва да внимаваш е да не забременееш.Ползвай презерватив винаги и си живей живота!![]()
Живей за Днес и за Мига,защото Вчера няма да се върне,а Утре може да не дойде!
kakvo ot tova 4e si spala s nego na vtorata sedmica,ako toi durji na teb-vsi4ko 6te e ok.az spah s sega6noto mi gadje na 3tiq den,su6to kato teb bqh devstvena.ve4e sme zaedno 10 meseca :P
Да, сгрешила си.
Ако си била само за отварянето - е това е постигна го. честито.
Но ако мислиш за свястна връзка бъдеще - Да, сгрешила си!... Разликата в годините ще си окаже влияние.. във всяко отношенбие. В началото ще ви е хубаво ама акто мине време и като дойде време за голямто опознаване ще има мн различия. А бе като цяло съвсем серизно момиче не влагай надежди колко и хубаво да изглежда..
Успех![]()
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
вече си голяма- честито, дали си сгрешила- някой ден ще разбереш, дали е с теб заради секса? - някой ден ще разбереш
Първоначално написано от Say It Right
хаха -не познаваш нито него,нито нея,а и да ги познаваш пак неможеш да знаеш какво ще излезеПървоначално написано от Make_Me_Laugh
![]()
![]()
разликата също не е пречка.не е чак толкова голяма.аз съм на 19 и ходих 9 месеца с мъж на 26г.Така,че не и казвай,че е направила грешка-няма как да си сигурен в това![]()
Повярвай добър съм в товаПървоначално написано от marakuq_baby
...
ТИ самата се издаваш, че не разбираш какво говориш...
Има огромна разлика между тези две неща: да си на 15 и да си 21 год. И това да си на 19 и да ходиш с 26 год. Става дума за доста разлики във всякоотношение.
Пък и... какво стана след тия 9 месеца като си ходила с 7 год. по-голям... или за теб 9 мес е много?! (не го приемай като обида, нецеля това)
Ти си на 19 и си вяече зряла и знаеш какво искаш и т.н. и той също.
Но тя е едва на 15.. тепърва ще има хормони, а той вече пуляга в живота и ще има разлики, и няма да е мн розово.
Пиша от личен опит и от това което съм виждал от приятели..
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
9 месеца не са много,но не са и малкоПървоначално написано от Make_Me_Laugh
достатъчно са да можеш да определиш връзката като сериозна.Разделихме се не поради разлика в мисленето,а заради изневяра от негова страна.Това,че тя е на 15 не означава,че не знае какво иска.Една приятелка тръгна на толкова с мъж на 27 и вече 4 години си имат прекрасна връзка.Живота е твърде непредсказуем-колкото и опит да имаш не си мисли,че можеш да предвидиш всичко
![]()
Имаш ли мозъкЩе кажеш че не си разбрала че той е постигнал това което е искал и още няколко пъти ще те нае-е и край..
![]()
![]()
![]()
![]()
Факта, че те е страх от ваще е знак, че си го направила когато не си била напълно сигурна.
.... Как се проебахте толко рано![]()
П.С. някой каза, че би те изхвърлил, ако ти е родител... Аз бих те пречукала и чак тогава =)
Е да ама и тя не знае какво иска... щото ако знаеше сега нямаше да пише из офрумите и иска чиждо мнение., а не да слуша само своето не е ли така
И все пак мисля,че за 9 месеца не са кой знае колко достатъчни за да опознаеш напълно човека.. пък и точно между първите 6-7 и година и полвина-две са най-рисковите за една връзка щот точно тогава хората или си омръзват вече достатъчно както втвоя случай (пак не се обиждай) или си остават за много напред заедно.
Та мисълта ми беше.. тя самата е несигурна и не знае какво да прави => не е готова да ходи с по-голям от нея => .....
Нека прави каквото чувства. Аз написах какво мисля и какво съм виждал по темата.
Но преди всичко момиче, убеди се че тоя тип не ходи с теб само за секса... щото в днешно време доста взе да се практикув това от по-големите с по-малките
Това е от мен![]()
Не е истина колко сте уверени, че ще я зареже.
Колкото и да не ви се вярва, съвсем въможно е момчето да има чувства към нея!
Иначе - ако ти не съжаляваш, че си го направила, защо смяташ, че си сгрешила?![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Защо ли и аз познавам подобен случай.Само дето момичето е на 16 а пича на 24 или 25Първоначално написано от Just^Smile^For^Me
.Еммм.... какво да ти кажа.Обичайте се.Ползвайте гуми.Обичайте се.Прави му свирки.Обиайте се.Нека той те лиже.Обичайте се и се друсайте
.
Ако наистина го обичаш и сигурна, че е добър и честен човек, няма нищо лошо да си се оправяте!