.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 59 от общо 59
    Супер фен
    nz za6to va6ite trqq da znaqt ti precenq6 dali da im kaje6 ili ne,spored men 15 e rani4ko,rani4ko e sa6to i na 15-tiq den da mu pusne6 6tom si bila devstvena,no 6tom taka si precenila i ne sajalqva6 za ni6to nqma problem.darja i na mnenieto si oba4e,4e sex se pravi,kogato nqma6 nikakvi samnenie do tova dali da go napravi6 ili ne i nqma6 nujda da pita6 kogoto i da e bilo,o6te pove4e po forumite
    I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!

Re: Той на 21, аз на 15

Цитирай Първоначално написано от Just^Smile^For^Me
    taka moq problem e sledniq az sam na 15 godini no si imam priqtel koito e na 21 hodim okolo mesec i ve4e mu pusnah na 15 den do sega ne sam spala s mom4et mn me bole6e ta vaprosam i e sledniq mislite li 4e sam sgre6ila po nqkakav na4in na6ite neznaqt i mn me e strah da im kajali 4e sma s nego

Редактирано от ^npocTo^a3^f^
    Заглавието на темата трябва да е написано на кирилица!
    Патка ... направила го а после пита. Ми сгрешила си, много ясно, аиде бягаи да плачеш на рамото на мама и кажи на таи да ходи да го гръмне тоя, дет те е обезчестил.

a da...ti na 15,toi na 21...qsno.poznai kakvo e iskal

Ти го познаваш по - добре от нас и ти сама ще прецениш дали си сгрешила.Ако е сериозен след време родителите ти ще разберат...Не ги познавам и тях и нз как ще го приемат.

Аз съм горе долу по същия начин като теб.На 15 съм , приятеля ми е на 22 и спахме около месец след като тръгнахме.Вече ходим 11 месеца и отгоре.Родителите ми знаят , че сме спали.Не сме говорили за тва , но те си знаят.

Мега фен Аватара на krem4et0
    Град
    Свищов
    Цитирай Първоначално написано от Whisskas
    Клетите те, как ги използват само,за да правят секс с тях...
    Пфффхах, все едно някой те използва да му вършиш ебаси услугата...
    Вие,добри хора,които го твърдите това, никога ли не сте изпитвали удоволстве от секса?
    Ти изпитавала ли си удоволствие първия си път?
    Изпитваш ли удоволствие, ако някой си играе с тебе, подиграва ти се и те прецаква...........

Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    Цитирай Първоначално написано от swords1010
    Цитирай Първоначално написано от Magic`LSD
    Цитирай Първоначално написано от picha
    Ако наистина го обичаш и сигурна, че е добър и честен човек, няма нищо лошо да си се оправяте!
    Честоо няма.Пича могат да го съдят за педофилия.
    Внимавай ваще да не разберат.Могат да го съдят за педофилия!
    Не, не могат да го съдят за педофилия! Тя е на 15.
    могат! трябва да навърше 16 и тогава немогат да го съдят , но сега могат ...
    Напротив! Могат да го осъдят само ако е малолетна - ненавършила 14 години, а тя е на 15, следователно не могат да го осъдят!

ок ти знаеш ... аа аз не дето повечето момчета като разбираха че нямам 16 ги беше страх да не ги осъдят за педофия... ама ТИ ЗНАЕШ ПО ДОБРЕ ОТ МЕН ДЕ...
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Ako se obi4ate ne vijdam problem 4e ste spali pak i ako misli6 4e maika ti nema da ti se razvika za tva i kaji

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от ReFlEcTiOn
    ок ти знаеш ... аа аз не дето повечето момчета като разбираха че нямам 16 ги беше страх да не ги осъдят за педофия... ама ТИ ЗНАЕШ ПО ДОБРЕ ОТ МЕН ДЕ...
    Видимо знае повече от теб!
    Той е прав, не може да го съдят, тя е над 14!
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Град
    #mainatown
    Моя приятел е на 22,аз съм на 16,и ходим от година... Не мисля,че има нещо лошо,щом си се почувствала готова.
    Обичам само един човек и това съм аз.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си