- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Той на 21, аз на 15
Честоо няма.Пича могат да го съдят за педофилия.Първоначално написано от picha
Внимавай ваще да не разберат.Могат да го съдят за педофилия!
Еми щом питаш нас значи не си била много готоваВече си го направила няма връщане,но друг път мисли преди да правиш нещо
![]()
=D> И аз така бих постъпилПървоначално написано от Made_of_Pain
![]()
Дано да те разберат какво,имаш предвид.Първоначално написано от swords1010
![]()
Who doesn't long for someone to hold
Who knows how to love you without being told
Somebody tell me why I'm on my own
If there's a soulmate for everyone
Как ще е сигурна,че го обича,като са спали заедно на 2-рата сед?Първоначално написано от picha
Момичето само си каза,че не е сигурна дали е постъпила добре.Това говори,че той я е притиснал да го направят.Сигурно знае,че малките пускат по-лесно и се е възползвал...
Ами,станалото-станало,следващия път се опитай да помислиш предварително за последствията от действията си,няма и да е зле да потърсиш съвет.
По въпроса с родителите-ако им кажеш,предполагам,ще ти наложат някакво наказание.Но пък ти си го заслужаваш!!!
vse ima pravo da si jivee jivota kakto iska .....
Кой е казал обратното.Първоначално написано от sladkoto_zaiche
тука всеки си изразява мнението си това което мисли.![]()
От позицията на момче на 18 мога да ти кажа, че 90% твоя батко е използвач. Ако аз тръгна с момиче 5 години по-малко от мен(а бе не мисля, че ще го направя) то няма да го приемам изобщо насериозно, а яе гледам да го използвам. Мнението ми споделят моите приятели на моята възраст, както и по-големи от мен.
Колкото до родителите - ако ти не си знаеш ние трудно ще ти помогнем.
Ти ги познаваш най-добре. Аз лично не говоря на тази тема с майка ми. Не знам тя какво си мисли.
Не им казвай.
Недей да ти е гадно.Чак ако те зареже изпадай в депресии.
Никой не можге да ти каже сбъркала ли си или не. Ти преценяваш кое за теб е грешно и кое-правилно. Според мен обаче си прибързала доста и може би ще бъдеш жестоко наранена.
ti sama re6ava6 s kogo i kakvo da pravi6.
Аха и аз се включвам...Първоначално написано от momchence_89
.: Всеки може да ти хване окото, но само специален човек може да хване сърцето ти! :.
╰ ☆ ╮Бори се за това, което искаш, за да може един ден да кажеш: ИСКАХ и... ИМАМ!╰ ☆ ╮
могат! трябва да навърше 16Първоначално написано от swords1010
и тогава немогат да го съдят , но сега могат ...
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
О, момиче, не може първият ти път да е с момче, с което сте заедно от 2 седмици....Няма лошо, че е на 21, но се увери, че те обича.
Станалото станало, не виждам какво се вайкаш сега. Явно те гложди съвестта и се опитваш да убедиш себе си, че не си сгрешила. Е, това предстои да се разбере - ако много скоро те зареже, или ти се цупи ако не му пускаш... значи си сгрешила![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
ЦЕНЗУРА!
т.8
krem4et0
+1Първоначално написано от sexa_na_kompleksa
Амиии... не че някой го казва. По-скоро не може за толкова време да опознаеш човек достатъчно - говорят за любов от пръв поглед, но в нашия свят е много малко вероятно да не се окаже изрод. А все пак, още се води, че първия път трябва да е специален ала бала ...Първоначално написано от Whisskas
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Щом споровете са дали може да осъдят приятеля ти за педофилия, предполагам не е далеч от акъла на къде са отишли нещата![]()
ti sama trqbva da si otgovori6-nito poznavam nego,nito tvoite roditeli
Според мен си избързала със секса. Не мознавам момчето, но може и да те използва само за секса. Може обаче и наистина да е добро момче. Кажи на родителите си, че имаш гадже. За секса им кажи, ако прецениш за необходимо.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Ако обичаш момчето и ако той те обича, не си сгрешила.Аз бях на 15 когато тръгнах с приятеля ми (който беше на 21) и също ми беше за пръв път с него (около 15 дена след като тръгнахме).Не мога да кажа, че си сгрешила, след като аз направих същото и не сгреших. Важното е да се обичате.