Цитирай Първоначално написано от vaLq_14
До скоро преживявах една гадна раздяла и не можех да намеря мом4е,с което да успея да го забравя....но ето,4е и това се слу4и,за което се радвам,но тук идва и проблема:много ми е притеснено,когато съм с него...досега не съм била така.Просто с него не съм същия 4овек.Супер ми е,но не мога да се отпусна и да му покажа,4е не само той има интерес,а и аз.
Всеки път като излезем си говорим много и когато той намекне нещо да се гушнем просто не знам какво става с мен...Много ми е кофти...Срам,притеснение...а го познавам от 1 год и половина,дори пове4е.
На 16 съм.
Какво да правя? Как да се отпусна с него?Някакви съвети?
Ами миличка, познато ми звучи...
Моят съвет е: продължавай да си говориш с него, споделяй, ако го намираш за достатъчно близък, можеш да му кажеш и за раздялата, която те е наранила... Сега ще ти обясня защо - ако той те разбере, ще се старае да внимава, да не прибързва, и повярвай ми - с разговори бързо ще се сприятелите страшно много, ще го опознаеш, ще разбереш дали можеш да му имаш доверие... И ако си допаднете, ще се отпуснеш, не се притеснявай! :P Много скоро ще почнеш да го гушкаш и ще усетиш как ще претръпваш от удоволствие! И после ще искаш и да опиташ вкуса на устните му...
Дано успея да помогна!