Моля ви спешно ми кажете как да се оттърва от херпеса .. не мога да отида в понеделник на даскало така...![]()
Къде ти е херпеса...на устата ли? .....
Ако - да...мажи го със силицилов спирт и хлорнитромицин разтворен в него ( на прах ) той и за това помага. Опитай но едва ли за 2 дена ще се премахне.....![]()
хихих и на мен ми излезе...оня ден явно ся е някво херпесово времено аз вече съм свикнала..нищо не помага само времето го лекува
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
и на мен ми излезе в сряда и още не се е махнал ама вече свикнах с него![]()
![]()
![]()
и аз мисля,че времето на-добре ще го излекува
abe kak sas salicilov spirt be![]()
sloji mu pasta za zubi i iz4akai da izsuhne i stoi taka malko 6a ta 6tipe v na4aloto ama 6a turpi6 - si4kite mi herpesi se mahat taka- probvai efekno e![]()
Неподходящ размер на снимка в подпис!
Еми то и аз така знам и сега стоя така цsл ден със паста за зъби...дано да мине...че е ужаснo...![]()
така само ще изгори и като се усмихне ще се сцепи и ще прокъви и освен това шанса да се разпространи така е супер голям. Ако държиш да го мажеш с нещо отиди до аптеката да ти дадът някое кремче специално за тая цел не са чак толкова скъпи, но и те няма да помогнат за 1-2 дена, за това най добре го остави сам да си зарасне защото колкото повече го ръчкаш и чоплич по зле ще ставаПървоначално написано от SlAdKy_KoTi
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
И аз съм чувала за пастата за зъби. Ако не стане- в аптеката има много кремчета за херпеси.
Какво толкова..нормално е пък не е чак кой знае какво..верно не е приятно и се чувстваш гадно ама аз свикнах на купони се ми излизатгледай да не обръщаш внимеание на това че имаш и няма да усетиш как ще мине времето
![]()
Вярвай в звездите и синьото небе,в зелените поля и безкрайната шир,в морето и планината чиста.Вярвай в недостиживото, то е там и те чака,просто иди и го вземи!
mm i men mn me ma4i tva :@ herpes :@ ama mai sam se ubedila 4e vremeto nai lekuva .. no li4no az sas spirt do maja.na men pastata za zabi ne mi pomaga ... probvala sam i krem4eta... eftinite ... s i bez krem4e mai vse po 1 sed si stoi .. nz ima nqkoi po skapi lekarstva .. nz dali pomagat![]()