- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Най-хубавото в половинката ви
Да видим...
На първо място това, че ме обича и уважава.
Това, че знае как да ми оправи настроението, защото е ревнив като мен, знае какво иска както от мен, така и от себе си. И факта, че колкото и да ме е ядосал като ме прегърне и ми каже 'извинявай' няма как да му се сърдя повече. Защото наистина е невероятно хубав, особено като се усмихне. И защото по такъв увлекателен начин разказва нещата, които го интересуват, че чак аз им ставам фенка.
И честно казано мога да си изброявам до утре. Харесвам в него това, че има страшно много положителни черти, които попринцип харесвам и има и недостатъци, но честно казано предпочитам така, от колкото да е перфектният принц на бял кон, на който като му крещиш той да те гледа и да ти казва 'да, миличка, права си'... дори това да не е така...
"... И знай, че само глупакът повтаря старите грешки, надявайки се на нов резултат!"
~
When I see you, you make me lose all control
Like a fire, burning deep in my soul!
Има хиляди неща, които харесвам и обичам в него. Обичам всичко в него, както физически, така и духовно.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
che e mnogo mil i nejen .vsqko negovo dokosvane e izpylneno s liubov , che se griji za men , kakto nikoq gadje do sega , che me kara da se chustvam specialna , nachinyt po koito me gleda kogato mi govori i topliq mu pogled .kak me gushka , che mi otyrva na sichkite meraci - nosi me na konche v gardskata ;pp, che se interesuva ot men i kogato imam problem e na liniq , che cqlo lqto ot 3000km , namirashe nachin da poddyrjame kontakt ... obicham go sys sichkite mu polojitelni kachestva i kusuri![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Единсвеното по-лошо от неинформиран човек е грешноинформиран...
http://mon3y.hit.bg/
Негър не си, нито бияч, Мис Калифорния дажа не си и я виждал ... мед ще ми носиш когато те тресна веднъж
оби4ам вси4ко в него...за мен той е мом4е ме4та и няма просто думи с които да го опиша..бонбон4е![]()
![]()
това 4е имам путка,не ме прави путка!!!!!!
Аууу моето за моето мило да напиша сега
-много добър.винаги ми прощава за всичко (даже някой път злоупотребявам с това)![]()
-обича ме много и не само ми го казва,но и винаги ми го показва
-забавлявам се с него
-и обичам когато ми се подмазва за нещопък и аз на него
![]()
Това, което не ме убива ме прави по-силна....
mn haresvam sini te mu o4i
darji se acki milo s vs i nai ve4e smen
i kakvo tqlo nali si sportuva loffffffff
haresvam tova 4e e vinagi do men,4e me obi4a,4e mi vqrva,4e vinagi me tursi sled nqkakuv spor(dori i az da sam vinovna)haresvam...vsi4ko mu haresvam![]()
Харесвам го защото не е перфектен, но притежава качествата, които на мен ми липсват. Защото като ми е кофти винаги е до мен, за да ми каже да не се безпокоя, защото всичко може да е и по- зле.Защото е умен и умее да спори с мен. Защото когато съм му сърдита ме гледа с разтапящо детски поглед. Защото когато му се случи нещо важно звъни първо на мен. Защото ми е приятел и мога да му споделя всичко. Защото е той и защото е такъв заради мен и със мен.
- търпи ми простотиите , който хич не са малко
- обича ме
- обичам го
- мил е с мен
- и още мн мн неща за който ся не се сещам
Glasyt,o4ite,usmivkata,na4ina po koito govori,xaraktera vsi4ko si obi4am v nego![]()
![]()
toi e edinstvenoto ne6to koeto me kara da jiveq osven moito konto
![]()
~VyRnI RaDosTTa mI~{PiQNiCi TeAm} `[!ЧаЛгА`ФеНоВе!]`
Харесвам всичко в мойто мило.
Първото нещо за което го обичам е защото ме обича и е страшно мил и добър с мен.Знае какво и как да каже във всеки един момент.Много е сладък като се ядоса или като спорим за нещо.Знае как да ме успокоява като съм нервна(което последните дни е доста често).
Има страхотен поглед-като ме погледне с кафевите си очи и направо се разтапям.![]()
Няма любов...има само временни интереси[!][!][!]
Az p1k haresvam nevorqtniq div sex
Див секс можеш да получиш и от непознат за който не ти пука
Не за вражда, за обич съм създадена!
Харесвам всичко в негоНе мога без негооо.. липсва ми усмивката му, очите му, устните му, допира му.. Обичкам си го От До
![]()
![]()
Всички сме направени от едно тесто, разликата е в това колко сме печени!
Обичам го, защото е интелигентен, остроумен, силен, простак и ме бие. Май е това в общи линии![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Тооо хубави неща в негооо колкото искашМного обичам усмивката му,забавен е, а също и грижовен.Също мн ме кефи и това,че като ходиме някъде, той излиза пред мен и ми държи вратата докато изляза и я затваря след мен (на днешно време не са останали мн такива момчета да го правят това
) също ми харесва и начина, по който ме успокоява,когато съм разтроена.За това се сещам до момента
![]()
НяМа Зна4еНиЕ КаКвО кАзВат ДрУГитЕ - тЕ Не Ме ПоЗнаВаТ.СмеЯ сЕ нА ПуК На ТезИ, КоИтО МраЗяТ УсМиВкаТа Ми.Аз ПроЩаВаМ, Но пРоБлЕмЪт е чЕ нЕ заБраВяМ!
o4ite i skuliteee.......![]()
![]()
Ne sum 79ti nabor ei
moq priqtel kato se zamislq ima starshno mnogo otricatelni chehrti i vupreki sichko go obicham bezkraino mnogoprosto mi haresva kato 4ovek ne e li dostatu4no
![]()
Не позволявай на хората да стоят близо до теб, за да не чувстваш липса, когато започнат да си тръгват един по един ...
че ми търпи простотиите (ох,горкия),сините му очи,начина по който говори,че ме обича,че е много мил и начина по който ме прегръща.това са най-важните иначе има още страшно много
![]()
имам си гадже,заместници,кандидати и най-добри приятели
ahh boje![]()
![]()
![]()
ami obi4am go zaradi vs obi4am go zaradi haraktera mu :P zaradi na4ina po koito vse me revnuva
za tova kak me celuva
kak me gu6ka
kak postoqnno mi povtarq kolko mnogo me obi4a
zaradi 4uvstvoto mu za humor
obi4am usmivkata mu
smeha mu
kak ne mi se syrdi ni6to 4e go spukvam ot bazici
obi4am go za6toto e moeto mom4e
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
ами аз го обичам, той ме обича, щастливи сме заедно![]()
![]()
![]()
просто тва много ме радва...надявам се още дълго време да изкараме така влюбени![]()
![]()
![]()
![]()
харесва ми начинът, по който винаги се опитва да ме разбере и да ми помогне
просто...нямам думи, никога не съм си помисляла, че може толкова много да се влюбя в някого :P :P :P