.
Отговор в тема
Страница 3 от 3 ПървиПърви 123
Резултати от 51 до 61 от общо 61
    О.о много е отзивчив и прави всичко само да ти е добре..има мнооого хубави топли сини очи,много мек характер и като ме гушне,направо си умирам!...Смисъл има мн готина прегръдка...чустваш се защитена,откъсната от останалия свят... Поне така беше преди да се разделим..
    “Simplicity is Beauty and Beauty is simplicity, nothing more, nothing less.”

-- http://www.youtube.com/watch?v=15uFb2wjxjg <3

Супер фен Аватара на MoOnLiGhT_ShAdOw
    Град
    Into the great wide open... Under the sky so blue...
    Обичам начинът, по който се радва винаги, когато сме заедно...
    Обичам как винаги е готов да ме изслуша, дори и да говоря за нещо, което грам не го интересува...
    Обичам как си търси най-малката възможност за повече ласки от двете страни...
    Обичам погледа му, когато гледа в мен, толкова щастлив и спокоен изглежда...
    Обичам блясъка в дълбоките му кафеви очи...
    Обичам начинът, по който в способен винаги да ме накара да се чувствам спокойна и сигурна до него, както и това как винаги ми е забавно с него...
    Обичам фактът, че той ме обича... и то такава, каквато съм...
    Обичам, когато той се притеснява дали съм прекарала хубаво и ме пита в края на вечерта...
    Обичам това, че винаги е готов да ми угоди...
    Обичам това как макар и с много различни характери, ние сме заедно и се радваме на това, което имаме...
    И май ми свършиха емотиконките, а мога до утре да изброявам... И все пак, каквито и недостатъчци да има, това, което харесвам и обичам в него, е много много поече. Затова обичам и самия него...
    "Хората правят живота толкова интересен. Представяш ли си, че във Вселена с толкова чудеса те успели да измислят скуката? Удивително!"

Хубавите неща в него са много. Той ми дава свобода. Той ми се радва, когато се тъпча като истинска свиня. Той е интелигентен и то много. Харесва ми и това, че е мъж. Може да ми се кара понякога, че му звъня без повод, но поне е мъж, а не путка, която да ми звъни постоянно и да ми реве. И въпреки това е чувствителен и съм безумно щастлива, че с времето се отпуска пред мен и споделя с мен важни за себе си моменти...
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Супер фен Аватара на prettyIdeath
    Град
    Somewhere in the deaths of your dirty imagination...
    Просто той е човека който ме прави истински щастлива
    а иначе неговите качества нямат край...
    Мога да кажа това което не харесвам , защото иначе ще ми е много трудно... - нервак и ревнивец( ама понякога ми харесва като ме ревнува )
    МОМИЧЕ СЪМ !
    PEACE ||//
    Suzuki - Way of life!

-Че Си Ме ОбИчКа МНОГО
    -УгАжДа Ми ПоСтОяНно
    -Знае КаКво ИсКа и Как да Го ПоСтИгНе
    - ХАРЕСВАМ ВСИЧКО В НЕГО!
    http://www.impulse.bg/user/D_U_P_L_A_T_A
    Усещам как възбудата ти постепенно нараства.Докосвам те с език и ти стенеш, а аз те захапвам нежно със зъби, защото искам да се убедя, че си жив.Трепериш, но не от болка, настръхваш, но не от студ...

аз си го харесвам целият

-обичам смеха му когато го гъделичкам...
    -обичам да ме ОБИЧА
    -обичам как умее за части от секундата да ме накара да се усмихна колкото и да ми е тъжно или нервно
    -обичам как ме ревнува
    -обичам начина по които се заяжда с мен
    -кефи ме това-колко е сигурен в себе си
    -сигурен че го обичам и винаги ще го обичам дори и да не сме заедно
    -обичам го за това което е на външен вид и като характер и не ми пука хората дали искат да сме заедно или не АЗ СИ ГО ОБИЧКАМ ТАКъв
    НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/

Град
    На гРаниЦаТа мЕждУ ФанТаzИRта и ReaLностТа :)
    lelee golemi romanii pi6ete be deca....az moga da tgovorq mnogo po kratko haresvam vsi4ko v nego osven 1 ne6to [4e obi4a da drazni horata] iny4ee nemoga da razdelqm ka4estvata mu na po i nai prosto go obi4am

Nie sme zaedno ot mnogo malko vreme, no za tezi dni opredeleno go obiknah Predi da se poznavame dobre, me predrazpolaga6e mn lesno da mu kazvam moje bi po-li4ni ne6ta, toi sy6to mi spodelq6e i taka si spe4elihme doverieto.Vinagi znae kakvo da kaje - ponqkoga e prosta6ko no pyk e mn sladko i zabavno, drug pyt e seriozen, ob6to vzeto temite ni za razgovor sa raznoobrazni Sy6to taka e mn grijoven - otvarq mi vratata i iz4akva da mina, gleda da ne mi e studeno i dr malki ne6tica, zaradi koito se 4uvstvam prekrasno Kato me pogledne napravo se raztapqm, a da ne govorim kato me gu6ne ili celune Celuvkite s nego sa nai-hubavoto mi prejivqvane prez denq Predi da se vidim vinagi se poqvqvat peperudki v korema mi a po vreme na vsqka sre6ta i sled neq se 4uvstvam nai-6tastlivoto momi4e v sveta Az go obi4am, toi men sy6to iiiii sveta e prekrasen Obi4am teeeeeee

ами той винаги ме е разбирал-няма значение за какво става въпрос.
    той е точно такъв тип момче,какъвто аз харесвам
    и много ама многооо ме глези(което най-много ми харесва)

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Една от най-хубавите му черти е, че ме търпи
    Другото е, че много си ме обича и държи на мен, угажда ми и се съобразява ужасно много с мен...
    Сладур е, супер забавен и говори адски много :P
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си