Просто се чувстваш уязвим. Страх те е да не те предадат, да ти се подиграят. Разбирам те. И мисля, че в това няма нищо срамно, даже е сладко... Сигурна съм, че дори и затворен предтавляваш интерес за момичетата. "Мистериозното момче" определено е по-привлекателно от "грубия нахалник". Така, че, идеята ми е, да използваш това, че си по-чувствителен и сред момичетата. Нямаш представа колко ни е писнало от втория тип момчета, закоито споменах. Опитай се да се пребориш малко със себе си. НЕ,НЕ СЕ ПРОМЕНЯЙ! Защото това си ти и не си заслужава заради, когото и да било да ставаш някои друг. Напротив - започни да се харесваш, и това автоматичеси ще повдигне самочувствието ти. Поне мъничко... :}Просто разкрий малко от същността си пред някое момиче. Ако ти се подиграе - тогава не си заслужава. И не го казвам, заради приказваката за лисицата и гроздето. И сред нас момичетата има "кретенки", които нямат капка мозък в главата и ЗАСЛУЖАВАТ някои нахакан тип, който да си играе с тях. Но опитай. Няма значение дали ще се получи. Просто ще си довоелен от себе си, че си направил голяма крачка за преодоляването на срамежливостта си. И иска ми се да те успокоя с още нещо. Поне 90% от момичетата, които познавам е обичат да обсъждат "завоеванията" си като трофеи. И съм сигурна, че ако попаднеш на подходящо момиче, дори и да не се интересува от теб, тя няма да ти се подиграе и да тръгне да те разправя насам-натам. И още нещо. Не се стреми към нафукана принцеска. Понякога си мисля, че момчетата се опитват да ги спечелят като трофей, само защото се правят на интересни. Ако се огледаш около себе си сигурна съм, че има много скромни като теб момичетата, които ще искат да бъдат твои приятелки... а защо не и нещо повече. така, че успех от мен.