.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 32

Тема: Съвет... ?!

Guest

Съвет... ?!

Здравейте!Отнася се за едно момче,с което се запознах лятото на лагер.Бяхме в дискотеката и той дойде,започна да танцува с мен,след което се целунахме. Отидохме на разходка и се оказа,че и той е от моят град,дори имаме общи познати.Краят на вечерта му дадох телефона си и той ми обеща,че ще ми се обади.След лагера се засичахме по центъра,но само веднъж ми е казвал здрасти.Един приятел ми каза,че въпросното момче не иска да има нищо общо с мен.Той значеше много за мен...таях големи надежди и ме разочарова страшно много! Имате ли някакво предложение как да му си отмъстя по някакъв начин,защото наистина много ме нарани! Благодаря на всички!

Град
    Middle of nowhere
    аз имам - порасни!
    Reputation is what other people known about you. Honor is what you know about yourself.

просто го забрави

Град
    ПрИ Теб
    Според мен направи същото,което е направил той с теб...Опитай се да го съблазниш и му върни подлия номер!
    дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}

Град
    Shumen
    Otm1shtenieto ne e re6enie na v1rosa...........zareji go i tolkova !!! Napravi taka 4e i toi da se po4uvstva gadno kato izob6to ne go poglejdash i ti ....i daje kato ne go pozdravqvash !!! No ne s1vetvam dr gadno da pravish !!!
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Продължи напред, не му отмъщавай ! Всичко се връща...

Град
    в мечтите ти
    Не му отмъщавай.Подмъни глупака с мълчание(и с презрение)
    ...That we are sharing the same bed, we're not sharing the same dreams anymore...

Град
    40 Miles from the Sun
    Кажи на негови приятели, че и ти не искаш да имаш нищо общо с него и като го видиш се прави на ударена и сякаш не го забелязваш.

П.С. Не съм отмъстителна личност.

Това е мн тъпо .. да отмъщаваш на някой....Прекалено детско е.Щом не иска да има нищо общо с теб остави го.Недей се трови зарад такива идиоти.Просто не те е дооценил.Просто не му обръщай внимание където и да го видиш прави се че не го познаваш...Дръж се на ниво...Заеби го тоя
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Повече от фен Аватара на EvilBrunette
    Град
    In the clowds
    Няма смисъл да се опитваш. Най-много само себе си да нараниш още повече. Просто си намери някои друго... То това може да се използва и за отмъщение де, но... аз не давам лоши съвети.
    I was born to live into a world that doesn't care...
    http://eventful.com/demand/D0-001-000246207-2
    Дайте глас за HIM в България.
    http://chocosville.myminicity.com/

Град
    Търново.... Велико Търново
    като гледам на него много много не му пука за тебе ... как ще го нараниш след като не му дреме на него

Prosto go zaebi i tolkova za kvo da mu otma6tava6 sled kato moje6 da si nameri6 ne6to po dobro
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    Търново.... Велико Търново
    Цитирай Първоначално написано от Red_Bull4o
    Prosto go zaebi i tolkova za kvo da mu otma6tava6 sled kato moje6 da si nameri6 ne6to po dobro
    как се заебава човек който не го е грижа за теб ..... просто си живей живота БЕЗ НЕГО и толкова .....

Мега фен Аватара на koalka
    Еми, какъв съвет да ти дам-забрави го, той е минало...Няма смисъл да се измъчваш.Банално, но така.

Град
    София
    Много често се случва т'ва... Разочарования много на тоя свят... А ние просто тряа да ги преодоляваме и да се стремим юда не ги повтаряме...
    Вие на хероин ли сте бе?

И с мен се случи така.Момичето не беше от тук и беше дошла лятото на гости на баба и... и така една моя фр ме запозна с нея вечерта бяхме заедно целувахме се в дискотеката танцувахме заедно.... на другия ден я викам да ходим на мач тя не искам,питам я довечета ще се видим ли Не
    след това ми беше много мъчно за нея по цял ден мислех за нея и накрая си намерих друга и тази я забравих..
    така че те съветвам намери си друг..... за да забравиш старияттт... :P
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Град
    Там, където е сърцето...
    Просто го забрави, няма смисъл от отмъщения... Безразличието е най-гадното наказание.
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Град
    v k16ti
    otreji mu *ura-taka 6te te pomni d1lgo vreme .a seriozno-ccccc
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Tedi_sheep
    Guest
    Не можеш да направиш мръсно на човек, който не се интересува от теб.А според описанието на ситуацията, аз си правя изводи, че той дейвствително не се интересува.Пробвай нещо друго в твоя полза, забавлявай се и отърви от образа на този глупак, той не заслужава да се занимаваш с него.Забавлявай се с приятели, вместо да продължаваш да се тровиш с него ще загубиш само време, нерви и средства!

Голям фен
    zabravi go. ne ti trqa otmy6tenie
    Лошо е да си пиян и да няма кой да те подпре, но по-лошо е да си влюбен и да няма кой да те разбере!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Използвал те е само за свалката!Наивна си

ami klin-klin izbiva,nameri si drug koito 6te te oceni
    Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!

според мен за него е било просто една забивка...не си струва да се палиш толкова заради такъв тъпак...просто не си заслужава да му показваш че те интересува , че ти пука за него , че си наранена. Вдигаш гордо глава и му показваш че за теб той е бил просто ей така за забивката , че не си искала нищо специялно и готово. Не бива да му показваш слабост. Отмъщението е знак за слабост. На такива същества - НИКОГА Просто тегли му една майна и да върви по дяволите...

Супер фен
    Град
    на най-обичания мъж в сърцето . . .
    МИсля,че не е трябвало да залагаш нещо на такова запознанство.та това си е бил еидн летен флирт.НЕдей да му отмащаваш.. това са детски работи.. Едиснтвеният начин , по който би могла да го "накажещ" е да не му обръщаш абсолютно никакво внимание.. на твое място така бих постъпила.. покажи му че не ти пука и карай да върви
    Извинете ме за правописа , но нямам нерви за тирета и запетайки

Знам ,че те е наранил,но по-добре не търси отмъщения, в смисъл, че все някога някой ще постъпи с него по същия начин, по който той е постъпил с теб
    Тогава ще е твоето отмъщение...
    И запомни всичко на този свят се връща , рано или късно.... !!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си