- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Първия път - с човек когото обичаш или?
Първият път го направихте с човек който обичате или просто имахте увлечение към него? Или просто сте се повлияли от хорското мнение, че трябва вече да го направите и хванахте първия.. ?
Според мен първия път трябва да е със човека който обичаш и т.н. (аз направих така)![]()
Първият път ми беше с момичето, което обичам повече от живота си![]()
![]()
LEVSKI - THE PRIDE OF BULGARIA!
s 4oveka koito obi4a6, zadaljitelno. az primerno nikoga ne sam mislila 4e na 15-16 godini tolkova rano (spored men e rano da) 6te go napravq. no prosto sega sre6nah podhodq6toto mom4e.ot dalgo vreme sam s nego i ne nmiraM NI6TO LO6O. vqrno e 4e mi be6e malko rano... na taq vazrast ama ko dapravq. po dobre rano i s 4ovek koito si zaslujava ot kolkoto na 20 I s 4ovek koito za ni6to ne stava...
Първоначално написано от ™G-Baby™
ми беше с човек който обичам, и най вече човек който обича мен. Смятам че в този момент момчето трябва наистина да държи на теб и да се грижи за теб а не за собственото си удоволствие
Аз съм човекът, когото тормозеше като малък
Аз съм човекът, който ти изглеждаше жалък
Аз съм човекът, който те отвращаваше
Аз съм човекът, на когото се подиграваше
Ти мислиш, че е готино да си свиреп,
Но и аз съм Човек - като теб.
Първия път ми беше с едно тъпо курве. Не изпитвах нищо към нея, въпреки че иначе си беше хубава. Може би само слабо физическо привличане. Просто ми беше време. Не съжалявам ни най-малко. Беше си хубаво иначе. В смисъл това ме освободи от притеснението дали ще я задоволя или не.
Чаках си принцаДойде, правих секс с него, още правим.
Според мен първия път трябва да е със човека който обичаш и т.н. (аз направих така)
+1
Естествено ,че с човека,който обичаш и аз така направих,а и споделената любов е най-якото нещо,което може да ти се случи![]()
Emi az togava misleh 4e go obi4am... posle se okaza 4e ne e istinskata lubov.. ii taka
Don't confuse hate with jelousy...bitch!
С човека , когото обичаш аз така направих и все още сме заедно![]()
почти и аз такаПървоначално написано от zelena feq
![]()
![]()
![]()
НяМаМ нИщО оБщО...:P ~ http://kalmaks.myminicity.com/
С човек,когото обичам![]()
С човека, когото обичах и той ме обичаше... и все още се обичаме![]()
Moia purvi put be6e s 4ovek s koito imahme 4ystva edin kum dryg i biahme ot dosta vreme zaedno...
Spored men triabva da go napravi6 sled kato si sigyren 4e to4no tova e koeto iska6 i to4no s tozi 4ovek nezavisimo dali imate vruzka ili e napulno nepoznat za da ne sujaliava6 posle.Za tova mislia 4e e dobre da si pone na 17 za6toto po princip ve4e si dostatu4no zrial i trezvomisle6t za da moje6 da vzeme6 takova vajno re6enie..
направих го с човека който ме обича и когото аз обичам и все още правим![]()
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
с човека, когото обичах и още обичам.. и да се надяваме (колкото и наивно да звучи), ще се обичаме цял живот![]()
love hurts, but it's worth it =)
![]()
![]()
![]()
и ние се обичахме с първия ми. разделихме се по много тъп начин и не сме в особено свестни отношения сега, но и за секунда не съжалявам че го направих с него. беше специално, романтично, мило и много хубаво. ще си го спомням цял живот![]()
С човека, когото мн харесвах и той имаше някакви чувства към мен.. поне си мисля, че беше така![]()
moq purvi put ne be6e sex a 4ukanei nqmashe 4ustva m/y nas prosto purvi4ni instinkti
![]()
za jalost ne be6e s 4ovek ,v koito bqh vlubena i sega mn sajalqvam...smisal hodihme si ama ne be6e toi istinskata mi lubov...
нито го обичах.. нито исках да имам нещо общо с него.. нито беше по мое желание![]()
Edna chervena roza…da, tova e lubovta…bezgranichna I krasiva…I edna….
Аз пък още не съм правила секс,но предпочитам да е с човека който обичам![]()
Pain, without love
Pain, I can't get enough
Pain, I like it rough
'Cause I'd rather feel pain than nothing at all