- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да се отърва от това притеснение?
До скоро преживявах една гадна раздяла и не можех да намеря мом4е,с което да успея да го забравя....но ето,4е и това се слу4и,за което се радвам,но тук идва и проблема:много ми е притеснено,когато съм с него...досега не съм била така.Просто с него не съм същия 4овек.Супер ми е,но не мога да се отпусна и да му покажа,4е не само той има интерес,а и аз.
Всеки път като излезем си говорим много и когато той намекне нещо да се гушнем просто не знам какво става с мен...Много ми е кофти...Срам,притеснение...а го познавам от 1 год и половина,дори пове4е.
На 16 съм.
Какво да правя?Как да се отпусна с него?Някакви съвети?
e nqma drug na4in osven da se otpusne6 i da bude6 sebe si nz kva e pri4inata da se pritesnqva6 to4no sega ama tfa ti 6ansa...
Em moje bi o6et ne si gotova otnovo sa si s nqkoi a ako pored teb si - 6et se otpusne6 iam vreme![]()
If someone waits for you,it doesn't mean that they have nothing to
do...it just means that nothing else is more important than you...)
Може би не си готова эа връэка.Друга причина не ми идва на ум.
Помисли си на какво точно се дължи това притеснение.Какво те притеснява толкова?Ако е нещо в него,поговори си с него и може да се почувстваш по-добре.Ако и ти не энаеш эащо,просто може би найстина не си готова эа връэка с тоэи човек.Единственият вариянт да го преодолееш е насйтина да искаш да си с него,да го целунеш,да го прегърнеш и т.н,но явно не е така.![]()
[size=7][b][u]fosse cos
от какво се притесняваш толкова..?
да не се изложиш ли..? ако е така - няма, успокой се, не мисли за това като си се него, а просто се наслаждавай..
престраши се да го гушнеш ти, да го целунаш..ако не се отдръпне, мисля, че няма смисъл от повече съветизнаеш какво да правиш оттам нататък..
![]()
Your worst enemy is your self
Will you fight, or give in?
Просто се отпусни и се наслаждавай на момента![]()
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Репликата " Е, какво пък? НекА!" винаги върши работапросто спри да мислиш за момент, изключи си мозъка и се гушни в него, ако не ти е приятно, можеш да се дръпнеш винаги
![]()
Първоначално написано от Say It Right
Просто те е страх, че и това момче ще те зареже и пак ще страдаш!
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от Iv4eTy
и аз съм на тва мнение , но недей да се страхуваш![]()
spoko , normalno e da se pritesnqva6 ot 4ovek na koito darji6. moje bi s vremeto tova pritesnenie 6te premine v ne6to dr go. ne moga da ti dam dr savet. prosto ot teb zavisi,ospeh
Първоначално написано от ™G-Baby™
+1Първоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
Първоначално написано от ЕPu
+1
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
napalno sam saglasenПървоначално написано от kivito
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
Ами миличка,според мене не си готова за нова връзка...миналото момче е оставило в сърцето ти следи и от там идва проблема според мен.Или може би...това новото момче неможе да те предразположи да си спокойна..Мисля,че след още няколко срещи ще се опознаете повечко ии ще се отпуснеш с течение на времето.Пожелавам ти успех![]()
Ами миличка, познато ми звучи...Първоначално написано от vaLq_14
Моят съвет е: продължавай да си говориш с него, споделяй, ако го намираш за достатъчно близък, можеш да му кажеш и за раздялата, която те е наранила... Сега ще ти обясня защо - ако той те разбере, ще се старае да внимава, да не прибързва, и повярвай ми - с разговори бързо ще се сприятелите страшно много, ще го опознаеш, ще разбереш дали можеш да му имаш доверие... И ако си допаднете, ще се отпуснеш, не се притеснявай! :P Много скоро ще почнеш да го гушкаш и ще усетиш как ще претръпваш от удоволствие!И после ще искаш и да опиташ вкуса на устните му...
![]()
Дано успея да помогна!![]()
Бъди отракан, за да не бъдеш очукан!
Моят съвет е: продължавай да си говориш с него, споделяй, ако го намираш за достатъчно близък, можеш да му кажеш и за раздялата, която те е наранила... Сега ще ти обясня защо - ако той те разбере, ще се старае да внимава, да не прибързва, и повярвай ми - с разговори бързо ще се сприятелите страшно много, ще го опознаеш, ще разбереш дали можеш да му имаш доверие... И ако си допаднете, ще се отпуснеш, не се притеснявай! :P Много скоро ще почнеш да го гушкаш и ще усетиш как ще претръпваш от удоволствие!И после ще искаш и да опиташ вкуса на устните му...
![]()
![]()