.
Отговор в тема
Страница 2 от 2 ПървиПърви 12
Резултати от 26 до 39 от общо 39
    Град
    sofiq
    ooo kat se seta za taq sta4ka polu4avam du6evn orgazam mn i se kefa a kupona varvi s sta4kata a za kupona =D> evalata na toq deto i taq sedmica si jertva sobsvenoto jili6te da piem i nie! a po temata q otide na teatar 4e izlojbite verno sa maika si i ba6ta si i i vie li 6te se praite 4e razbirate hmm.. 4eren kvadrat ?
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    що не идат една вечер на хотел хем топло хем сами
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    sofiq
    opas sorry nekoi moje da go razbira toq kvadrat =D>
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    МмМм... Не знам, за София не мога да ти помогна... То и в Пловдив май-май няма такова място, където хем да е топло, хем да не е претъпкано с хора... Май ще трябва да се откажеш от едно от изискванията за сметка на друго...

Ти луда ли си? Гребната база е винаги празна като отида! Старият град е уникално красив! Ония ден както си обикалях намерих доста интересни места точно в Старият град, да не говорим, че почти всеки ден съм до Балабановата къща. + веднъж с едно момиче объркахме рейсовете и разучихме целия Пловдив! Абе, много голям бил тоя град. Местенца винаги има, стига да ти се занимава да търсиш. За София и аз не знам, но сигурно ако пообикаляте малко като мен, все ще намерите нещо, а и София е по-голяма от Пловдив и не може да няма такова място.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от AFT
    МмМм... Не знам, за София не мога да ти помогна... То и в Пловдив май-май няма такова място, където хем да е топло, хем да не е претъпкано с хора... Май ще трябва да се откажеш от едно от изискванията за сметка на друго...

Ти луда ли си? Гребната база е винаги празна като отида! Старият град е уникално красив! Ония ден както си обикалях намерих доста интересни места точно в Старият град, да не говорим, че почти всеки ден съм до Балабановата къща. + веднъж с едно момиче объркахме рейсовете и разучихме целия Пловдив! Абе, много голям бил тоя град. Местенца винаги има, стига да ти се занимава да търсиш. За София и аз не знам, но сигурно ако пообикаляте малко като мен, все ще намерите нещо, а и София е по-голяма от Пловдив и не може да няма такова място.
    Да, на гребната е яко, ама там не е топло, а момичето попита за топло място, а и то в София... Иначе на гребната си е рай... Там си карам колелото често (щот май е единственото място в Плд, където евентуално можеш да караш колело без да има опастност да те прегази някоя кола) и Стария град си го бива, особено гледката като се качиш най-отгоре, там на скалите...
    The reasons of love... <3

Цитирай Първоначално написано от 182+44_4adel
    В някоя долна кръчма на по шкембе и бира
    +1
    samo ne prekalqvaite s 4esana
    Един живот Една борбЪ
    Бира и шкмбе ЧорбЪ

Град
    v k16ti
    kakvo 6te kaje6 za hija v planinata

Град
    40 Miles from the Sun
    Цитирай Първоначално написано от AFT

Да, на гребната е яко, ама там не е топло, а момичето попита за топло място, а и то в София... Иначе на гребната си е рай... Там си карам колелото често (щот май е единственото място в Плд, където евентуално можеш да караш колело без да има опастност да те прегази някоя кола) и Стария град си го бива, особено гледката като се качиш най-отгоре, там на скалите...
    Има заведения около гребната, където е топло.
    Ако е на принципа "от студ умри, гъзар бъди", мислиш ли, че ще намери много топли места? Много ясно, че няма да има открито и топло място в София, щот доколкото разбрах там и сняг има. о.О А София е столицата на България, повече от сигурна съм, че има хипер много кръчми / кафета и всякакви подобни, където е топло.

Скай Сити или нещо подобно. Можеш да прекараш много врме там, зяпайки магазините, обикаляки, играейки боулинг или билярд. Има и кафе. Ама то пък не е много усамотено...

Цитирай Първоначално написано от ATAKABG
    Фън Сити

Не е скъпо,не е студено...
    ...и е пълно с мангали

Mi naemete si kvartira kato nqma kade da se vijdate....
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Mi naemete si kvartira kato nqma kade da se vijdate....
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Повече от фен
    хотел ЦУРА Лъвов мост

Мега фен Аватара на Blab
    Цитирай Първоначално написано от Pit Of SnakeS
    хотел ЦУРА Лъвов мост
    всеки път като мина оттам ме напушва на смях...

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си