- Форум
- По малко от всичко
- Всичко тийн накуп
- Подарък за момче
Ами вижте сега...Трябва ми някакъв оригинален подарък за момче,което не познавам от особено много време (има-няма година) и не сме чаааааакк толкова близки...но пък винаги като сме се виждали или писали по скайп,което си е честичко ( почти всеки ден ) сме се държали като мн добри приятели.С моята най-добра приятелка ще му го подарим от 2те ни ..... Само да кажа че не са мноог подходящи от подаръците-ебавки,защото все пак не го познавам кой знае колко добре и може да стане много гадна ситуация... БЛАГОДАРЯ ПРЕДВАРИТЕЛНО!!!!!!!
![]()
ПС: Забравих да кажа:рождения му ден мина преди няколко дни но той не беше тук...нз дали ще е от полаза но просто да спомена..
Редактирано от:ЦвЕтИт0-1-ва и 7-ма точки от правилника![]()
![]()
десетлитрова туба ракия от най близкия винпром.
nqkoi portfeil v koito da ima prezervativ .........
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
Боксерки с надпис- "Не дразнете питона!".
И това върши работа:Първоначално написано от ATAKABG
![]()
![]()
![]()
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Ами можете да му земете някой парфюм или сувенир,но това е малко изтъркано.Може и нещо свързано с любимия ми изпълнител/група.
Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.
2-3 двулитровки r 3-4 водки Savoy,стриптизиорка,ако не си е правил сефтето му земете ена курва или нещо наистина оригинално-НАДУВАЕМА СЕКС КУКЛА![]()
![]()
Не знаете ли малко повече за него и интересите му? И все пак на мен винаги ми е изглеждало много подходящо да подаря на някой торта- поръчана специално за него, с някакъв символичен надписНе знам- изглежда ми ... сладка идея
![]()
Авторке-първо кажи на колко ще става и до колко пари трябва да е!![]()
Не говори винаги каквото знаеш, но знай какво говориш!
ръчен часовник![]()
Това е болест да съм влюбен в теб,
това е болест, вярвам на приятел.
Това е корист - целият живот,
това е грешка, но тя не се повтаря....