.
Затворена тема
Резултати от 1 до 25 от общо 25
    Guest

Изгубих го ??

Ами направо ме е срам да си го кажа Ами влюбихме се с 1 момче. Проблема е там , че нали ходихме извесно време и аз го зарязах , а много го обичам . Зарязах го , защото си помислих , че ме използва само да ме вкара в леглото си . Помислих си така , поради причината , че веднъж още в началото ме попита дали бих правила секс с него . Аз просто останах ей така Напоследък го виждам по път за даскало и го гледам колко е омърлушен и колко му е свито сърцето . Просто като го видях разбрах , че наистина ме обича , а и аз много много го обичам и искам да му се извиня по някакъв начин , да му кажа , че сбърках , че искам нов шанс ! Как да му го кажа Ако има някой/някоя попадал/а в подобна ситуациа или човек , който има комптитентно мнение , моля да помогне ! Благодаря предварително [-o<

Moderated by swords1010
    Т.1 от правилника!

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Spokoino ,otidi pri nego s molbata za o6te 1 6ans - 6tom te obi4a 6te prieme 100% Ako ne - zna4i ne si zaslyjava

Град
    Варна
    Ми мисля че темата не ти е за тука и нямаше нужда да пускаш две едни и същи теми...

подкрепям {SeXy_BaBy} ако те обича поискай му още един шанс но ако наистина иска да те вкара във леглото не мисли изобщо.

Успех

Град
    Shumen
    M,m,m,m,m,m, ne znam ..........pogovori s1s nego .......i mu obqsni vsi4ko!!!Ili mu se obadi !!!Kaji 4e si sb1rkala otnosno nego i 4e naistina go obi4ash i d1rjish da ste zaedno !!! Haide uspeh [-o<
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

Град
    Асеновград, България
    Просто му кажи, че си сгрешила в преценката си за него, извини му се, кажи, че искаш да си с него! Всъщност кажи му за всичко, което мислиш и чувстваш!
    Няма път към щастието, щастието е пътят.

извън темата: Ти понеже си много компетентна и приемаш само умни коментари си написала "комптитентно"...

сега към темата: Според мене...той наистина иска да те вкара в леглото,щом още в началото те е попитал дали би спала с него...Но пък казваш,че...бил омърлушен!Ами...извини му се.Ако те обича ще ти прости без да се замисля.

Супер фен Аватара на kobrichka
    Град
    ...Ада....
    Просто поговори с него и му кажи всичко което каза на нас.За това ,че съжаляваш и че искаш втори шанс и т.н,но си помисли хубаво дали си заслужава да се връщаш при него.Успех
    Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ами всъщност дори и да те обича няма да ти прости междодругото.... Смисал ще му се иска да ти прости но пък от друга страна не ... А тва че е попитал още в самото начало дали би спала с него не доказва нищо ако държиш на него и мислиш че и той държи на теб нищо не губиш ... но сега вече наистина може да го направи така че само да те мине и той да те зареже... работата е нож с две остриета !
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Мега фен Аватара на MoHuTo
    Град
    Там някъде в прегръдките на самотата..
    Била съм в същата ситуация - да зарежа, човек, към когото имам чувства...и ще ти кажа да му се извиниш и да го помолиш за втори шанс ...в моя случай помогна. Успех :P

Супер фен
    Когато другия пъ го видиш - отиди и поговори с него.Покани го на кафе да излезете,когато е свободен и деиствай.Кажи му това,кеото каза на нас. Успех ...

хахахаххаха
    Нямам думи.. Злееееееееееееее
    мн злееееееееееее
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

Град
    ф аДаАа (;
    Ако и ти го обичаш ще преглътнеш гордостта си и ще си поговорите лице в лице..кажи му каквото разказа във форума..това е достатъчно, за да те разбере..а и щом мислиш че те обича..ще ти прости и ще забравите случилото се В крайна сметка всеки прави грешки..който обича прощава..и всеки заслужава 2ри шанс.

Има два вида мъже - ужасно прости и просто ужасни! (;

Mi i na mene vednaj edno mom4e o6te kato tragnahme me pita sa6toto i az mu vikam:Za6to me pita6?Puk toi mi kaza:Am da znam?

Град
    sofiq
    sled akto ti e zadal toq vapros i katoostavi6 na strana tva 4e sega e tajen sig li si 4e pak iska6 da si snego 6tot i na men mi se struva 4e mom4eto tva e iskal i moje v posledstvie da se vlubil
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от {SeXy_BaBy}
    Spokoino ,otidi pri nego s molbata za o6te 1 6ans - 6tom te obi4a 6te prieme 100% Ako ne - zna4i ne si zaslyjava
    \/
    The reasons of love... <3

отиваш при него и му разказваш как се чувстваш, и как като си го загубила си осъзнала колко си загубила и че мн искаш да се съберете пък ако по нататак се окаже че свъщност е искал само секс, пак може да го зарежеш
    с хората, които обичаме трябва да говорим открито и да назоваваме нещата с истинские им имена
    успех дано да се съберете все пак и да не е било само за секса
    be a good boy!!!

Потърси го.

Guest
    Благодаря ви на всички Говорих с него , получи се добре , събрахме се . И двамта сме на седмото небе . Много го обичам и вас ви обичам , защото ми помогнахте , супер сте

еееее това е супер \/ ЧЕСТИТО !!!!
    be a good boy!!!

FiRe_LaDy
    МнениеПуснато на: Съб Окт 20, 2007 10:44 pm Заглавие:
    Когато другия пъ го видиш - отиди и поговори с него.Покани го на кафе да излезете,когато е свободен и деиствай.Кажи му това,кеото каза на нас. Wink Успех ...
    i az sam na sashtoto mnenie
    ДобРиТе ВинАгИ гИ МрАзЯт и ВинАгИ иМ ТъРсЯт КосУрИ... Ако нЯмА НякОй СреЩу МеН, зНаЧи нЕ СъМ ПосТиГнАлА НиЩо.. вСе Пак ТеЯ , КойТо Не Ме тЪрПqт - ЗнаЯт кЪдЕ да Си Го НавРъТ !!!

Мега фен Аватара на MiMcHeToOo
    Град
    Там
    Цитирай Първоначално написано от {SlaDKa}{B@by}
    Благодаря ви на всички Говорих с него , получи се добре , събрахме се . И двамта сме на седмото небе . Много го обичам и вас ви обичам , защото ми помогнахте , супер сте
    браво

Животът е адът описан в Библията!

a ti vsa6nost za6to ne6te6 da pravite sex mi zaradvai go 4oveka vij kolko te obi4a zaradvai go s edna svirka pone

Ami az mislq 4e trqbva da mu zvanne6 i da mu se izvini6, kaji mu da se sre6tnete nqkade i da pogovorite i mu kaji 4e si sbarkala, 4e go obi4a6 i 4e iska6 da ti dade o6te edin 6ans.Toi ako te obi4a 6te se saglasi.

Град
    (: Русе :)
    Ами кажи му го направо Обясни му че си направила грешка и съжаляваш и се надявам да те разбере Успех!!!
    So free

Мега фен Аватара на koalka
    Щом проблема е решен, заключвам темата.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си