.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 21 от общо 21

Тема: двоумя се

двоумя се

на 18 съм
    С първия (на 26г.е )се запознах преди 4 месеца от начало бяхме само добби приятели но той много кратно е намеквал че иска нещо повече обаче аз се правих на луда тъй като тогава още страдах по бившия си приятел
    и той беше мн добър приятел аз му казвах всичко кво мисля и чувствам бършеше ми сълзите и ми даваше съвети
    А втория е на 17 демек 11 клас 1 год по малък от мен
    запознахме от общи приятели
    той ме видял и ме харесал и ми поискал номера
    обади ми се видяхме се
    хареса ми много
    проблема е в тва че се двоумя между двамата
    единия на 26 - олегнал и винаги знае кво прави доста често досаден като почне да философства по някоя тема задължително трява да говориш някви смислени работи без глупости
    другия на 17 - никога няма да скучаеш с него всичко може да се говори с него и сериозни теми и глупости
    единия е стабилен и здраво стъпил на земята не се поддава на емоцийте си а трява да е сигурен че ако поеме риск ще победи сдъжан
    другия ами не чак толкова стъпил на земята страстен искрен не може да прикрие чувствата си импулсивен

ами аз харесвам всъщност искам буря от страст и океан от емоций
    един 4овек на 18 мисли за едно а на 26 за друго .....
    на 18 учиш мислиш за купони даскало кво ще учиш по нататък приятели
    на 26 ам нз предполагам 4е вече имаш работа и ве4е за сериозни връзки ...деца ...тия детински историй са забравени или да не се прибираш по цели нощи ..изклю4ено
    аз не прикривам чузставата си а им се оттавам
    това което единия може да ми даде е спокойктвие сигурност
    топлина
    а другия страст емоций бурни и силни
    не искам да се задълбочавам все още на 18 съм и искам да видя вси4ко от живота
    ПП този на 17 ми казват 4е е наркоман но на мен не ми се вярва
    Просто искам да ме посъветвате какво да правя

Мега фен Аватара на DevilWish
    Град
    Hasselt
    Emi to nqma lo6o ,4e mom4eto e po-malko qvno pove4e te privli4a...spored men drugiq ti go 4uvstva6 samo kato priqtel
    No ako naistina tozi ,koito e na 17 godini e narkoman - nedei se zanimavai ,imah "4esta" da hodq s narkoman i mnoo se provalih i az pokrai nego po-dobre nedei

Мега фен
    Град
    София
    Такива като теб много ме драэнят.`ДвУОмя се`.О господи,но 18 си,а не энаеш какво искаш.Порасни-това ми е единствения съвет.И беэ това не прочетох цялата тема,не ми и трябва.
    [size=7][b][u]fosse cos

Цитирай Първоначално написано от Presley`n`Sum
    Такива като теб много ме драэнят.`Двоумя се`.О господи,но 18 си,а не энаеш какво искаш.Порасни-това ми е единствения съвет.И беэ това не прочетох цялата тема,не ми и трябва.
    a ti nqkoga ne si li bila obyrkana

vij kakvo....proveri naistina dali e narkoman ili ne, za6toto ako e nai-mnogo i ti da si sasipe6 jivota pokrai nego!!!
    a za tova koi da izbere6 trqbva ti da preceni6 koi ot dvamata pove4e haresva6!Ot 1 strana e po-hubavo da hodi6 s 4ovek po-golqm ot teb i koito znae kakvo iska i e seriozen(ako naistina e takav,za6toto nqkoi se interesuvat samo ot sex s po-malki momi4eta kato na tvoita vazrast)
    neznam nai-dobre e ti da si preceni6 sama!

Тъкмо бях си намислила да ти напиша,че ще ти е по-добре с момчето,което е по-малко от теб...и точно тогава прочетох предпоследното ти изречение!От една страна е по-хубаво да си с момчето на твоите години...ще мислите за едно и също,но пък сте несигурни и необиграни все още.От друга страна...мъжът на 26 години..олегнал,разумен,пра вилно мислещ човек.Но пък с него няма да можеш да си изживееш точно тези така незабравими годинки...В крайна сметка те съветвам да разбереш дали наистина по-малкото момче е наркоман или не е!Няма да е добре за теб ако ходиш с наркоман,нали?!?Проучи нещата и сама избери правилният път!Успех

Град
    Shumen
    Az vikam da se hvanesh s1s malkiq Golemiq sqkash e mn seriozne za tebe p1k vijdam 4e ti se givee ..........taka 4e ...........
    Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
    Довери се, довери о-о-о-о.
    Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
    вкуса ми осети о-о-о-о.
    Опитай мене ти,
    Целувай мене ти, усещаш ме нали

http://geimarkata.aha.bg/

УжасТТТ
    хахах
    ти сама си отг на въпроса кой искаш а нас питаш
    хахахахааххахаххааххаха
    SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!

mislq 4e ti nai - dobre si zane6
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Град
    sofiq
    hva6tai malkiq i izjivei edna luda lubov takava 4e da neq zabravi6 nikoga preduvstvam 4e 6te vie veselo
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от KillSwitchEngage
    Не се ли двУОмиш ма?
    ти си ми идол
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    София
    По начина, по който си писла за двамата се вижда кого харесваш ти повече.. Тоя на 17.... => Бъди с него..
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Е аз съм за 17-годишния... Кой е в отбора?
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на tuzaro
    Град
    hate city plovdiv, майна
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    аз та подкрепям щот си майна
    Локо Пловдив и тесни пичkи майна.

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Цитирай Първоначално написано от tuzaro
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    аз та подкрепям щот си майна
    Мерси, майна...
    The reasons of love... <3

Мега фен Аватара на koalka
    Аз бих избрала втория.Останах с впечетление, че и на теб ти харесва повече.

Супер фен Аватара на ninsy
    Град
    Ей Там.. :)
    и какво от нас искаш да ти изберем някой ли ...
    Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.

Град
    Там, където е сърцето...
    Ами от написаното от теб гледам,че май клониш към по-малкия. Според мен и така е по-добре. Просто сама каза,че на 18 и 26 мислиш за различни неща. Пък и за какво ти е толкова сериозност. По-големия можеби повече го имаш като приятел...
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

От историята ти личи че клониш към по-малкия.А и за кво ти е връзка с другия като си само на 18

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Ако искаш дълга връзка избери 26 годищния а ако искаш по-бурна връзка избери 17 годишния Ти решаваш!

ПП Ако не знаеш какво искаш направи си тройка с тях и който по-добре те чука с него тръгни

ПП Ако не знаеш какво искаш направи си тройка с тях и който по-добре те чука с него тръгни [/quote]

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си