.

Виж резултатите на анкетата: ??????

Гласували
77. Вие не можете да гласувате в тази анкета
  • Любов

59 76,62%
  • Пари

18 23,38%
Отговор в тема
Страница 1 от 3 123 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 67

Hybrid View

Град
    Варна

Любовта или Парите ???

1. Момче/Момиче във което сте влюбен/а и обичате. (Любов)
    2.Момче/Момиче което е бъкано със пари което не обичате. (Пари)

Кое избирате.

Разбира се че за бъдеще трябват и пари това е много логично. Но въпроса е във смисъл как избирате партньор/ка.
    Тъй като почти всички говорят за брак то този въпрос не е за брака а за гаджета така да се каже.Разбира се че за брака трябват пари.
    И не знам защо някои смятат този въпрос за тъп може би те са за парите

Надявам се че вече е ясен и малко трябва да се помисли не веднага да критикувате или тъпо не знам си какво.

Супер фен Аватара на thefreak
    Град
    Пловдив
    Без думи....
    - Всички авто-части на едно място!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    LUBOVVVVVVVVVVVVVVVVVV
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Dreamland Varna
    тъпо
    Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevata Ne davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !

Голям фен Аватара на BluE_s
    Град
    Неизвестно...
    И все пак има хора, които предпочитат парите...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Парите.. с тях винаги можеш да си купиш любов и то с която си пожелаеш! Любов не съществува няма такова понятие това е моментно състояние на човек да изпитва нужда да бъде обгърнат от присъствието на друг човек с цел възпроизвеждане . . леле баси лекцията ударих .. тва си е мое мнение .... шибано е да си влюбен ... стане гаф караница раздяла.. сълзи мисли за самоубийства и глупости.... айде че се престарах....
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    Inside the temple
    И двете.

Един ден, когато човек създава сериозна връзка и евентуално семейство, разбира колко важни са парите. Ако нямате пари, това е проблем. Даже са много проблеми. Проблеми, които обгръщат цялото ви ежедневие. Задушават любовта ви. И накрая от вас двамата остава... нищо.

Нито едното от двете не е достатъчно. Трябват и двете.
    When I love, I love.

Мега фен Аватара на koalka
    Въпроса е зададен тъпо, защото има различни ситуации.

Град
    Търново.... Велико Търново
    клишеееее

Град
    Варна
    и сега коа не разберете за какво става въпрос значи сте толкова умни

Супер фен Аватара на Sasha2k8
    Град
    San Benedetto del Tronto, Italy / Sofia, Bulgaria
    Любов разбира се
    Voglio passare il resto della mia vita con te...

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от ubuntu
    Парите.. с тях винаги можеш да си купиш любов и то с която си пожелаеш! Любов не съществува няма такова понятие това е моментно състояние на човек да изпитва нужда да бъде обгърнат от присъствието на друг човек с цел възпроизвеждане . . леле баси лекцията ударих .. тва си е мое мнение .... шибано е да си влюбен ... стане гаф караница раздяла.. сълзи мисли за самоубийства и глупости.... айде че се престарах....
    Съгласна съм. И все пак в момента приятеля ми е без пукната пара в джоба.. Ама съм си с него. Май затова гласувах ”Любов”. Тъпо, а Егати сантименталната кучка дет съм

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Град
    Варна
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    Съгласна съм. И все пак в момента приятеля ми е без пукната пара в джоба.. Ама съм си с него. Май затова гласувах ”Любов”. Тъпо, а Егати сантименталната кучка дет съм
    И защо мислиш така. Това е един вид доказателство че наистина го обичаш

Хм... ако се женя за него ще трябва да се обичаме и да се уважаваме, няма да гледам дали има пари или не, ще гледам дали е умен и може да си ги изкара сам, а не да харчи парите на мама и тати...
    А ако е за гадже, естествено, че любовта, е*баси не съм за една кола дето ще ме черпи там пф
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Град
    София
    О, айде стига сте се правили всички на примадони.
    Естествено, че на всеки му харесват парите, но все пак трябва да има и чувства. Искам да бъда с някого, когото обичам и който ме обича.
    А парите предпочитам да си изкарам сам, но ... ако има, няма да е лошо :P

Всеки обича парите - част от ДНК-то на човека от 21ви век е.
    And now I make a spell,
    "forget I've ever been here"!
    Don't ask, I won't tell,
    may all of our pain dissapear!

Супер фен Аватара на naMy4Ho_KoTe
    Град
    Захарен памук
    Цитирай Първоначално написано от momchence_89
    Цитирай Първоначално написано от naMy4Ho_KoTe
    И защо мислиш така. Това е един вид доказателство че наистина го обичаш
    Страх ме е да не си помисля, че съм се разнежила твърде много.. Не уважавам много-много прекалените сантименталности и лигавщини

Уж все си мисля ”Ех, как ми се иска да си имам гадже дет да ми купува дрешки, да ме черпи, ала бала”, имала съм възможност да си хвана такъв ”баровец”, ама все нещо ме спира. Май има останал морал в мен!

RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.

Голям фен
    Град
    nA lUnAtA
    lubov

0biChkam SlyNcEt0 :}

При мен поне е изпитано, че м/у 2те винаги съм избирала любовта... и то не веднъж.
    Не мога да бъда с някой, ако не го обичам... или не изпитвам достатъчно силни чувства... нещо започва да ме гризе от вътре, я съвест, я нещо друго... не се чувствам в кожата си и не съм щастлива...
    а и 'парите' не могат да ме накарат да се чувствам пълноценна...
    може би ще е странно за някои - но е факт при мен..
    Разорена съм, но щастлива
    Бедна, но мила
    Висока, но здраво стъпила на земята
    Нормална, но обсебена
    Загубена съм, но пълна с надежда.

За сега не съм била с момче заради парите,но в бъдеще не мога да гадая каквото дойде.

Да предположим,че се омъжа по любов.за сега хубаво,справяме се някак си аз работя,той работи....,но като дойде време за дете?Тогава идват всичките проблеми и връзката едва ли ще издържи на семейните караници дълго.

А парите..мм трудно е да се замисля като се има в предвид,че ги обичам и не знам дали бих се съгласила за брак по сметка някой ден!
    това е от мен,това си е моето мнение и никой няма да го промени....
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Това ми прозвуча като... като думи на човек, когото гаджето му, което е обичал доста, го е зарязало и единствения начин да си обясни случилото се е да вярва, че любовта не съществува...

А на въпроса - гласувах за любов... Защото парите не карат хората да се чувстват щастливи, напротив - точно обратното... А любовта те кара да се чувстваш щастлив (дори да е чиста химия, както го обясняват напоследък)... Хората с пари са стиснати, защото това е единствения начин да запазиш парите при себе си и да бъдеш богат. Целият им тъп, скучен и мизерен животец минава в това да бранят паричките си... Цял живот се потят и бахтят с единствената цел да имат пари и съответно скъпи дрешки, коли и т.н. И ако това е щастлив живот... Пас съм... Предпочитам любовта.
    The reasons of love... <3

Град
    София
    MONEY OVER BITCHES
    Който иска можем да си попишеме

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Попринцип винаги бих избрала парите (кариера и т.н.) пред доста други неща.
    Особно ако богатия е привлекателен - супер.
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

Мега фен
    Град
    Sea of Sins..
    Цитирай Първоначално написано от yuyuto
    парите не карат хората да се чувстват щастливи
    Глупости!
    Бахти ти си с толкова детски разбирания за света... (както и половината от форума)
    "Come and take a walk on the wild side,
    let me kiss you hard in the pouring rain
    you like your girls insane..."

1. Искам пари/имам нужда от пари - работя.
    2. Искам пари/имам нужда от пари - искам от родителите си /това - ако уча и нямам възможност да работя или не изкарвам достатъчно пари/.

Ако става въпрос за съвместно съжителство, трябва да се изкарват пари, но не милиони - ако хората се обичат, им стигат и толкова, колкото да се изхранват и да плащат сметките и наема.
    В последната година получих собствен фотоапарат, як телефон, слушалки /не толкова яки, ама струват към 10 евро/...странно ми е, не се чувствам зле...получих нови мебели в стаята си...но и без тях бях щастлива и ще бъда, стига да ме обичат и да обичам.
    Възможно ли е да бъде по-красиво?

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си