- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Любовта или Парите ???
1. Момче/Момиче във което сте влюбен/а и обичате. (Любов)
2.Момче/Момиче което е бъкано със пари което не обичате. (Пари)
Кое избирате.
Разбира се че за бъдеще трябват и пари това е много логично. Но въпроса е във смисъл как избирате партньор/ка.
Тъй като почти всички говорят за брак то този въпрос не е за брака а за гаджета така да се каже.Разбира се че за брака трябват пари.
И не знам защо някои смятат този въпрос за тъп може би те са за парите![]()
Надявам се че вече е ясен и малко трябва да се помисли не веднага да критикувате или тъпо не знам си какво.![]()
LUBOVVVVVVVVVVVVVVVVVV
Първоначално написано от ™G-Baby™
тъпо
Aveee eiii ! Selski pr1chki ! Gadna vi e trevataNe davam i edna stotinka za taQ pumiq, na tiQ na tiQ na tiQ.. Taka che i da q pluQ i da q Bogotvorq - Istinata e EDNA - vseki VTORI pushi Q !
И все пак има хора, които предпочитат парите...![]()
Любов![]()
Парите.. с тях винаги можеш да си купиш любов и то с която си пожелаеш! Любов не съществува няма такова понятие това е моментно състояние на човек да изпитва нужда да бъде обгърнат от присъствието на друг човек с цел възпроизвеждане . . леле баси лекцията ударих .. тва си е мое мнение .... шибано е да си влюбен ... стане гаф караница раздяла.. сълзи мисли за самоубийства и глупости.... айде че се престарах....
И двете.
Един ден, когато човек създава сериозна връзка и евентуално семейство, разбира колко важни са парите. Ако нямате пари, това е проблем. Даже са много проблеми. Проблеми, които обгръщат цялото ви ежедневие. Задушават любовта ви. И накрая от вас двамата остава... нищо.
Нито едното от двете не е достатъчно. Трябват и двете.
When I love, I love.
Въпроса е зададен тъпо, защото има различни ситуации.
клишеееее
gotina zabavna igri4ka http://clone366.mybrute.com
Любимия ми тенисист VIVA LA MARAT SAFIN !!!!
www.youtube.com/watch?v=lEPeY3q_yUc
www.youtube.com/watch?v=ihKijUzqGs8
www.youtube.com/watch?v=ta78Ugd1gLY
www.youtube.com/watch?v=XrlpJpKb0Do
и сега коа не разберете за какво става въпрос значи сте толкова умни![]()
Съгласна съм. И все пак в момента приятеля ми е без пукната пара в джоба.. Ама съм си с него. Май затова гласувах ”Любов”. Тъпо, аПървоначално написано от ubuntu
Егати сантименталната кучка дет съм
![]()
![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
И защо мислиш така. Това е един вид доказателство че наистина го обичашПървоначално написано от naMy4Ho_KoTe
![]()
Хм... ако се женя за него ще трябва да се обичаме и да се уважаваме, няма да гледам дали има пари или не, ще гледам дали е умен и може да си ги изкара сам, а не да харчи парите на мама и тати...
А ако е за гадже, естествено, че любовта, е*баси не съм за една кола дето ще ме черпи там пф
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
О, айде стига сте се правили всички на примадони.
Естествено, че на всеки му харесват парите, но все пак трябва да има и чувства. Искам да бъда с някого, когото обичам и който ме обича.
А парите предпочитам да си изкарам сам, но ... ако има, няма да е лошо :P
Всеки обича парите - част от ДНК-то на човека от 21ви век е.
And now I make a spell,
"forget I've ever been here"!
Don't ask, I won't tell,
may all of our pain dissapear!
Страх ме е да не си помисля, че съм се разнежила твърде много.. Не уважавам много-много прекалените сантименталности и лигавщиниПървоначално написано от momchence_89
Уж все си мисля ”Ех, как ми се иска да си имам гадже дет да ми купува дрешки, да ме черпи, ала бала”, имала съм възможност да си хвана такъв ”баровец”, ама все нещо ме спира. Май има останал морал в мен!![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
При мен поне е изпитано, че м/у 2те винаги съм избирала любовта... и то не веднъж.
Не мога да бъда с някой, ако не го обичам... или не изпитвам достатъчно силни чувства... нещо започва да ме гризе от вътре, я съвест, я нещо друго... не се чувствам в кожата си и не съм щастлива...
а и 'парите' не могат да ме накарат да се чувствам пълноценна...
може би ще е странно за някои - но е факт при мен..
Разорена съм, но щастлива
Бедна, но мила
Висока, но здраво стъпила на земята
Нормална, но обсебена
Загубена съм, но пълна с надежда.
За сега не съм била с момче заради парите,но в бъдеще не мога да гадая каквото дойде.
Да предположим,че се омъжа по любов.за сега хубаво,справяме се някак си аз работя,той работи....,но като дойде време за дете?Тогава идват всичките проблеми и връзката едва ли ще издържи на семейните караници дълго.
А парите..мм трудно е да се замисля като се има в предвид,че ги обичам и не знам дали бих се съгласила за брак по сметка някой ден!
това е от мен,това си е моето мнение и никой няма да го промени....
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
Това ми прозвуча като... като думи на човек, когото гаджето му, което е обичал доста, го е зарязало и единствения начин да си обясни случилото се е да вярва, че любовта не съществува...Първоначално написано от ubuntu
![]()
А на въпроса - гласувах за любов... Защото парите не карат хората да се чувстват щастливи, напротив - точно обратното... А любовта те кара да се чувстваш щастлив (дори да е чиста химия, както го обясняват напоследък)... Хората с пари са стиснати, защото това е единствения начин да запазиш парите при себе си и да бъдеш богат. Целият им тъп, скучен и мизерен животец минава в това да бранят паричките си... Цял живот се потят и бахтят с единствената цел да имат пари и съответно скъпи дрешки, коли и т.н. И ако това е щастлив живот... Пас съм... Предпочитам любовта.![]()
MONEY OVER BITCHES
Който иска можем да си попишеме
Попринцип винаги бих избрала парите (кариера и т.н.) пред доста други неща.
Особно ако богатия е привлекателен - супер.![]()
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
Глупости!Първоначално написано от yuyuto
Бахти ти си с толкова детски разбирания за света... (както и половината от форума)
"Come and take a walk on the wild side,
let me kiss you hard in the pouring rain
you like your girls insane..."
1. Искам пари/имам нужда от пари - работя.
2. Искам пари/имам нужда от пари - искам от родителите си /това - ако уча и нямам възможност да работя или не изкарвам достатъчно пари/.
Ако става въпрос за съвместно съжителство, трябва да се изкарват пари, но не милиони - ако хората се обичат, им стигат и толкова, колкото да се изхранват и да плащат сметките и наема.
В последната година получих собствен фотоапарат, як телефон, слушалки /не толкова яки, ама струват към 10 евро/...странно ми е, не се чувствам зле...получих нови мебели в стаята си...но и без тях бях щастлива и ще бъда, стига да ме обичат и да обичам.
Възможно ли е да бъде по-красиво?