- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- двоумя се
на 18 съм
С първия (на 26г.е )се запознах преди 4 месеца от начало бяхме само добби приятели но той много кратно е намеквал че иска нещо повече обаче аз се правих на луда тъй като тогава още страдах по бившия си приятел
и той беше мн добър приятел аз му казвах всичко кво мисля и чувствам бършеше ми сълзите и ми даваше съвети
А втория е на 17 демек 11 клас 1 год по малък от мен
запознахме от общи приятели
той ме видял и ме харесал и ми поискал номера![]()
обади ми се видяхме се
хареса ми много
проблема е в тва че се двоумя между двамата
единия на 26 - олегнал и винаги знае кво прави доста често досаден като почне да философства по някоя тема задължително трява да говориш някви смислени работи без глупости
другия на 17 - никога няма да скучаеш с него всичко може да се говори с него и сериозни теми и глупости
единия е стабилен и здраво стъпил на земята не се поддава на емоцийте си а трява да е сигурен че ако поеме риск ще победи сдъжан
другияами не чак толкова стъпил на земята страстен искрен не може да прикрие чувствата си импулсивен
ами аз харесвам всъщност искам буря от страст и океан от емоций
един 4овек на 18 мисли за едно а на 26 за друго .....
на 18 учиш мислиш за купони даскало кво ще учиш по нататък приятели
на 26 ам нз предполагам 4е вече имаш работа и ве4е за сериозни връзки ...деца ...тия детински историй са забравени или да не се прибираш по цели нощи ..изклю4ено
аз не прикривам чузставата си а им се оттавам
това което единия може да ми даде е спокойктвие сигурност
топлина
а другия страст емоций бурни и силни
не искам да се задълбочавам все още на 18 съм и искам да видя вси4ко от живота
ПП този на 17 ми казват 4е е наркоман но на мен не ми се вярва
Просто искам да ме посъветвате какво да правя
Emi to nqma lo6o ,4e mom4eto e po-malko qvno pove4e te privli4a...spored men drugiq ti go 4uvstva6 samo kato priqtel
No ako naistina tozi ,koito e na 17 godini e narkoman - nedei se zanimavai ,imah "4esta" da hodq s narkoman i mnoo se provalih i az pokrai negopo-dobre nedei
![]()
Такива като теб много ме драэнят.`ДвУОмя се`.О господи,но 18 си,а не энаеш какво искаш.Порасни-това ми е единствения съвет.И беэ това не прочетох цялата тема,не ми и трябва.
[size=7][b][u]fosse cos
a ti nqkoga ne si li bila obyrkanaПървоначално написано от Presley`n`Sum
![]()
vij kakvo....proveri naistina dali e narkoman ili ne, za6toto ako e nai-mnogo i ti da si sasipe6 jivota pokrai nego!!!
a za tova koi da izbere6 trqbva ti da preceni6 koi ot dvamata pove4e haresva6!Ot 1 strana e po-hubavo da hodi6 s 4ovek po-golqm ot teb i koito znae kakvo iska i e seriozen(ako naistina e takav,za6toto nqkoi se interesuvat samo ot sex s po-malki momi4eta kato na tvoita vazrast)
neznam nai-dobre e ti da si preceni6 sama!![]()
Тъкмо бях си намислила да ти напиша,че ще ти е по-добре с момчето,което е по-малко от теб...и точно тогава прочетох предпоследното ти изречение!От една страна е по-хубаво да си с момчето на твоите години...ще мислите за едно и също,но пък сте несигурни и необиграни все още.От друга страна...мъжът на 26 години..олегнал,разумен,пра вилно мислещ човек.Но пък с него няма да можеш да си изживееш точно тези така незабравими годинки...В крайна сметка те съветвам да разбереш дали наистина по-малкото момче е наркоман или не е!Няма да е добре за теб ако ходиш с наркоман,нали?!?Проучи нещата и сама избери правилният път!Успех![]()
Az vikam da se hvanesh s1s malkiqGolemiq sqkash e mn seriozne za tebe p1k vijdam 4e ti se givee ..........taka 4e ...........
![]()
Хайде с мен по-смел бъди в любовта аз да те светна.
Довери се, довери о-о-о-о.
Като капка карамел по езика ти ще лепна ти,
вкуса ми осети о-о-о-о.
Опитай мене ти,
Целувай мене ти, усещаш ме нали
http://geimarkata.aha.bg/
![]()
![]()
![]()
![]()
УжасТТТ
хахах
ти сама си отг на въпроса кой искаш а нас питаш
хахахахааххахаххааххаха
SiLnO Obi4aM,LeSnO ne PrO6TaVaM,JeStOKo OtMa6TaVam I NiKoGa Za Ni6To Ne S1JeLqVaM!!!
mislq 4e ti nai - dobre si zane6
http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате
hva6tai malkiq i izjivei edna luda lubov takava 4e da neq zabravi6 nikogapreduvstvam 4e 6te vie veselo
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
ти си ми идолПървоначално написано от KillSwitchEngage
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
По начина, по който си писла за двамата се вижда кого харесваш ти повече.. Тоя на 17.... => Бъди с него..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
аз та подкрепям щот си майнаПървоначално написано от yuyuto
![]()
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Аз бих избрала втория.Останах с впечетление, че и на теб ти харесва повече.
и какво от нас искаш да ти изберем някой ли...
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Ами от написаното от теб гледам,че май клониш към по-малкия. Според мен и така е по-добре. Просто сама каза,че на 18 и 26 мислиш за различни неща. Пък и за какво ти е толкова сериозност. По-големия можеби повече го имаш като приятел...![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
От историята ти личи че клониш към по-малкия.А и за кво ти е връзка с другия като си само на 18![]()
Ако искаш дълга връзка избери 26 годищния а ако искаш по-бурна връзка избери 17 годишнияТи решаваш!
ПП Ако не знаеш какво искаш направи си тройка с тях и който по-добре те чука с него тръгни![]()
ПП Ако не знаеш какво искаш направи си тройка с тях и който по-добре те чука с него тръгни[/quote]
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()