- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- как да я подлудя от възбуда
здравеите народе ! ами имам едно малко въпрос4е зна4и имам приятелка ве4е от 2 месеца и до сега не сме го правили аз и нямам толкова голямо намерение да го правя когато тя е готова тогава но ми е много интересно да е възбудя даите идеи как да го направя правил сам го един път после като я питам кфо ти е тя ми вика ами кфо да ми е на 7 небе сам и ми е много яко но аз искам да и стане о6те по яко !! Благодаря предварително !
Редактирано от:ЦвЕтИт0-т.1-ва от правилника![]()
![]()
Първоначално написано от ubuntu
Ммммммм..![]()
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ние ли да знаем кво и харесва на гаджето ти.Щом ти е казала,че и е хубаво значи е така.Не бъди толкова алчен![]()
ako 6te kupua6 bentli na gadjeto si da mi namamerite i na men takova!![]()
obe6tavam 6te se vluba v kolata
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
С пръстче в минджата :ЩПървоначално написано от aleks4o
щом то е казала, че й е мн добре, просто трябва да продължаваш в същия дух, и евентуално да измислиш нещо ново към старите номера.![]()
be a good boy!!!
Ами баце дай я на четата да я оправимеПървоначално написано от aleks4o
Dance with the dead in my dreams
Listen to their hallowed screams
The dead have taken my soul
Temptation's lost all control
аз бих ти препоръчал да си вземеш вибриращ пръстен) Има ги в Била , Метро .. абе навсякъде почти
) не са скъпи - 10ина лева е на Дюрекс и 20 мин вибрира.. има си указания как да го сложиш .. и прочие ( накратко - > става ти и го слагаш - но трябва да нямаш косми щото как ще те скубе ако имаш
)
пс: един съвет , максимално удовлетворена от пръстена ще е приятелката ти, ако докато го правите тя е върху теб и не подскача а само леко се движи напред - назад - дори и малко приведена над теб
Така пръстенът стимулира клиторът и ииии .. абе да кажем , че моята остана супер доволна)) няма да конкретизирам колко пъти
![]()
На улицата спомени под формата на белези..
нема влюбване, балък, е*ем ги като нерези!!!
Ами ти я познаваш, прецени какво би и харесало и действай\
/
drazni q... gurdi, ustni, vrat i uho... susredo4ava6 se na tqh, ednata ruka q puskat m/u krakata i no samo q dokosva6 suvsem leko tam bez da pravi6 ni6to drugo... prokarai q nagore, pogali q po vruta, po buzata, pro6epni i ne6to ot sorta na "iska6 gi nali" otgovora 6e e polojitelen, pita6 kolko, kazva ti mnogo, kazva6 q da te pomoli (moje da q pita6 i dali se drazni i kakvo iska da napravi6 za da spre6 da q drazni6... awe ubiva6 o6te vreme s 2 dumi...) nakraq kato re6i6 4e 6e spre6 da q mu4i6 vkarva6 1 prus4e i suvsem bavni4ko go dviji6... pak q zamotava6 s ne6to ot sorta na "da vkaram li o6te 1 prus4e" "da uskora li tempoto" ili ne6to takova... uskorqva6 malko, vkarva6 o6te 1 prus4e, pak bavno s prus4etata m/u vremenno ne i osavq6 na mira teq mesta kadeto i gi spomenahv na4aloto... posle uskorqva6 postepenno i kato po4ne6 ve4e super burzo da q takova6 s prus4eta rukata 6e ti se umori, kato se umori malko po4va6 da i tormozi6 klitora, purvo suvsem leko i bavno go dokosva6, sledi6 i reakciite i kolkoto pove4e se vuzbujda tolkova pove4e uskorqva6 tempoto i uveli4ava6 natiska (ne natiskai mn), kato svur6i namalqva6 postepenno tempoto i posle q gu6ka6, kazva6 i kolko q obi4ka6 i t.n.
s drugata ruka moje6 i da q draska6 po gurba
tva go probvah neska... ima6e mn dobur efekt, a i otdavna ne bqhme hodili v nas... 1 4as po-kusno pak go probvah ama ne stana 6tot tq ne se drazne6e...
drugi vuprosi?
ti totalen idiot li si-razberi kakvo iska i i go daiПървоначално написано от aleks4o
daaaaaa, i q prou4io kakvo to4no ot lubovnata igra haresva nai-mnogo,no 6tom si ot tozi tip,za koito e mnogo vajno momi4eto da e na 1-vo mqsto nqma da ima6 problemПървоначално написано от Diva4e
![]()
I Might Not Be The Best In The World,But The Best The World Has Ever Seen!!!!!!!!!!!
Къв секс ще правиш, като незнаеш нищо за женската анатомия, ерогенни зони и т.н.???Първоначално написано от aleks4o
Егати идиота дет си. Почети, послушай, експерементирай и т.н.
awe pusni ezika v deistvie ... i naistina 6te q podludish ako znae6 kade i kak :P no ezika e mn efikasen kadeto i da e :P
Първоначално написано от hforce
мммдаа много на добре не е добре, може да пробваш и секс след дълго въздържание..но внимавай да не е много настървена, че ако и стане прекалено хубаво кучките стават неконтролируеми-хапят,дращят
...animal planet ряпа да яде..
o6te ne mi e pusnala... vuzdurjam se ve4e godina i 2 meseca, a sum s neq ot 11 meseca ve4e... za godi6ninata 6e q naviq da mi pusne... ne me pitai 6to ne iska... i tq ne znae... kakto i da e... za animal planeta sum suglasen... sled kato sum q zadovolqval stabilno s prus4eta posle celiq sum v kruv se edno sa me prebili nekadeПървоначално написано от minava6t 4i4ko :)
tva dali trqbva da natiska ili ne si zavisi ot negovata, moita kato se vuzbudi i obi4a da natiskam suvsem leko...Първоначално написано от lilit_666
ezi4eto ne go spomenah ina4e i to e mn dobur variant... no tva koeto opisah se be6e slu4ilo malko predi da go napi6a - 1-2 4asa... i za tva go napisah tva... a i me murze6e da pi6a drugi varianti...