- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Na kolko zapo4va poloviqt jivot na edin 4ovek
Na kolko zapo4va poloviqt jivot na edin 4ovek
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
sega s1m na devet molq kajete mi
Iznasilvaite samo tova koeto se dviji,a kogato stanete na 16 moje da iznasilvate granitogres hmm
благодаря за правилно фразираното заглавие.
моят полов живот започна на 2 годишна възраст в яслата. Беше страшно отначало но после свикнах. не знаех че анално е толкова мъчително.
Никога дотогава не бях срал.
:P ГОРД ШИЗОФРЕНИК АУТИСТ!! :PПървоначално написано от ^Drama^Queen^
moi 4ovek zakusnql si na 5 godini zapo4va poloviqt jivot na 4oveka
пич точно сега ти е времето! хващай първата твоя приятелка и С*КС!!! не се мотай, живота не чака!![]()
![]()
![]()
Обшо взето, всичко общо е взето!
Ехх верно ли значи съм се преебал аз още не можех да говоря и да хода и вече шибах останалите бебета ... не ги подбирах мъжко женско ... искаше се минимум 1 дупка а колко доволно смучат женските бебешаци не е истина .. нямат зъби брато и е яко густо.....Първоначално написано от serenity3
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Pri vseki e individualno![]()
дРъПнИ мЕ нА сИлА, рЪцЕтЕ мИ хВаНи..нАкАрАй мЕ дА вИкАм бЕз дА мЕ бОлИ пРеХаПвАй уСтНиТе мИ, еЗиКа мИ сМуЧи О, нЕкА вЪрШиМ лУдОрИи дО зОрИ {P}
На 9![]()
![]()
![]()
![]()
There`s gonna be a million people that love`s me there`s gonna be a billion people that hate`s me. I`m gonna concentrate on those who care about me and keep steppin...
Ама ти от сега ли мислиш за сексмисля че ти е мн раничко за тфа изчакай до 16... та мой и повече
но има момичета и момчета , които са почнали от 12
зависи изцяло от тебе
Първоначално написано от otvarq4a na devici
И накрая на колко си годинки душко
![]()