Първоначално написано от
just_a_girl_z

Първоначално написано от
hforce

Първоначално написано от
just_a_girl_z

Първоначално написано от
hforce
tq i moita e devstvena o6te

strah q be6e ot bolkata purviq put... purvo deistvah s 1 prus4e, posle s 2, posle s 3, nakraq s 4... neska probvah i 5 ama ne stana... awe ob6te zeto se opitvam da napraa fisting na desvstvena ama ne se polu4ava ne6to... ta 4 prusta gi subra bez da q boli... (do kokul4etata)
ako i rugne6 3 prusta posle nqma da q boli...
kakto kazah, probva6 s 1, kato vidi6 4e ne q boli i 4e i e kef vkarva6 2, kato ne q boli vkarva6 3 i sled 3tiq q otkliu4va6 s kliu4a, neq ne q boli i si4ko e na 6...
аз не че се имам за разбираща, ама се чудя
след като е успяла да понесе 4 пръстеча, как така не може да понесе пенис ? нищо не казвам само се чудя и то доста сериозно 
mi seti se sama... a primerno NE6TE DA MI PUSNE
v4era q pitah 6to ne6te, tq raspraa 4e i tq ne znae ama nqma da mi pusne... jivota e skapan...
миличкият
ама ще ти пусне няма страшно, ако я караш все така рано или късно ще ти пусне. просто трябва да я дразниш. прави й неща, които да и харесват и да я подлудяват, но не ги довършвай. при мен имаше страшен ефект това
mersi za suveta

do sega vinagi dovur6vah po4natoto... tq za tva ne mi e puskala... ve4e nqmaaaaaaaaaaaaaaaaaa

su6tnost na mene ve4e mi e se taq... otdavna zabraih kvo e tva 4ustvo (godina i 2 meseca na suho) i ta sa ve4e mn po lesno se izdurja... ne mi prai vpe4atlenie... ni6to de... do mesec i ne6to 6e mi e pusnala sigurno

kat pusne 6e sum tolko 6tasliv 4e 6e pusna tema da se pohvalq
krem4e... razli4ni momi4eta razli4ni vagini... ne sa mi nikak tunki prustite... cipata ne sum tvurdql 4e e zdrava, no tva 4e po4ti ni6to ne e ostanalo ot neq ne pre4i tq da e devstvena... a tva 4e tebe te boli go razbrah otdavna... mnogo puti sum 4el 4e te bolqlo po vreme na sex i t.n.
ne sum i spomenaval 4e penisa mi e debel kolkoto 4 prusta... za tva v 1 druga tema kazah 4e penisa mi e v depresiq i se kompleksira zaradi 4te prusta...
a i o6te ne6to... tq predi be6e super tqsna i be6e plitka kato lokva... sa pak e tolko plitka ama ve4e ne e tqsna... mnogo puti sme hodili u nas i otdavna si q raz6irqvam s prus4eta

v na4aloto s 1, vednuj probvah s 2, probvah s 3 ama q bole6e, sled vreme pak probvah i ve4e ne q bole6e... malko sled tva probvah 4 i ne q zabolq purviq put... posle pri 4 ve4e leko q bole6e ako ne e super vuzbudena... probvah vednuj i s 5 ama razlikata m/u 4 i 5 e nikva samo kadet ne mi e udobno... ne moga da si vkaram kokul4etata... kokul4etata minat li fistinga e gotov

a da po edno vreme i kruv i te4e6e kato burkah s 2 prus4eta i dulgo vreme se 4udeh 6to... taka i ne go izmislih ama posle si sprq ot samo sebe si (predi tva pri 2 prusta nqma6e problem... posle kurve6e.... posle ne kurve6e... vuob6te nqmah ideq 6to kurvi i 6to ne...)
ako na nekoi ne mu se 4ete da ne mi 4ete posta... tupo mi e i nqma6e kvo da prava kato go pisah i sum rastqgal lukumi kato za svetovno...