.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 10 от общо 10

как да накараме едно момиче да се чувства спецялно

Хора здравейте искам да попитам следното : излезнах с една приятелка и тя започна да ми се оплаква от проблемите си и аз не знаех кфо да и кажа кажете в такъв момент да янакарам да се спецялна и да не мисли за проблемите

Пффф много труден въпрос.Не знам как да я накараш да се чувства специална,но това така или иначе няма да оправи проблемите и

ami govorii 4e tq e nai nai i tem podobni moje da se polu4i
    http://www.teenproblem.net/f/viewtopic.php?t=120210 --- влезте няма да сбъркате

Ми нещо от сорта трябва да свърши работа : "Как може на такава душичка като теб да се случват такива лоши работи, добрите хора все страдат и ти затова така, но аз съм сигурен, че с твоята чаровна усмивка, с характер на никоя друга и с хитрото си мозъче, ще измислиш решение на проблемите си, такова необикновенно момиче като теб..." и разтегляш локуми и локуми
    Сърцето ми плаче, крещи и не спира...

Супер фен Аватара на ubuntu
    Град
    в Русия съм
    Ми нещо от сорта трябва да свърши работа : "Как може на такава душичка като теб да се случват такива лоши работи, добрите хора все страдат и ти затова така, но аз съм сигурен, че с твоята чаровна усмивка, с характер на никоя друга и с хитрото си мозъче, ще измислиш решение на проблемите си, такова необикновенно момиче като теб..." и разтегляш локуми и локуми
    Не винаги Локумите помагат в някои случаи я отблъскват ... въпроса е малко относителен зависи и от проблемите и от тва колко сте близки и какви искаш да бъдат отношенията ви за напред
    Най-много мразя когато някоя обикновена кифла ми се прави на кроасан !!!

Град
    sofiq
    gu6niq izlu6ai q posle ako ti izleze kasmeta 6te kaje" ti si mn dobar slu6atel" neka bade sig 4e moje da ti se doveri i dai nqkaf 6to gode umen savet i ako se razpla4e kaji ne6to sme6no po adres na p[ri4initelq na tva na men mi pomaga 6te pomisal posle o6te... p.p az ne mislq....
    Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
    --- Анджелина Джоли ---

http://prikachi.com/files/383986m.jpg

Изведи я някъде да се разсее,направи им малък подарък или някоя малка изненадка,кажи им,че всичко ще се оправи,че след лошото следва хубаво успокой я,прегърни я и т.н
    Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?

Град
    pLoVdiV {MaiNa ToWn}
    Пише се спецИАлно.
    Зависи какъв човек е и какво харесва. Може да накараш един човек да се почувства специален и със съвсем дребни и елементарни неща. Въпрос е само на жестовете. Мен лично, когато някой ми обръща внимание или примерно съм казала, че нещо ми харесва и въпросния човек е запомнил, това означава, че не говоря напразно и моите думи значат нещо за него. Ей такива неща ме карат да се чувствам специална за някого, ама това е лично за мен. За друг човек може да е друго.
    The reasons of love... <3

Град
    София
    Изслушваш я и и даваш съвет... Не нещо неадекватно... Ами нещо, което и показва че си я слушал.. Всяко момиче обича, когато някой прояви разбиране към проблемите му...
    Вие на хероин ли сте бе?

za da se chuvstvat specialni na momichetata im trqbva prosto malko poveche vnimanie , nqkoi koito da gi izslushva i nikoga da ne im se kazva che greshat!!! osobeno poslednoto e prosto zakon

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си