- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Козметика и диети
- Течно червило
momi4eta za6to kogato izpolzvam te4no 4ervilo i sled izvestno vreme se obrazuva ne6to katq bqla liniika ot ngo po vytre6nata strana na ustnite mi.Nz dali me razbrahte no ako ste kajete kak moga da predotvratq tova ze6toto e gadno
Moderated by miloto
т.7 от Правилника![]()
nz za6to se polu4ava taka no i men me drazni zatova izbqgvam da ispolzvam te4no 4ervilo
Никога няма да се предавам,
дори сама да оставам!
С момченца ще се заигравам,
после нагло ще ги заебавам!
Не ми трябват газари или идеали,
те са само за Не'кви П***и заспали.
Трябва ми едно сърце,което да Обичам и във вярност да му се вричам !!!
i az izbqgvam i mn rqdko si slagam .. mn e gadno osobeno ako togava si na sre6ta s gadjeto i go celuva6 i sled vreme se ottdelq kato koji4ka![]()
Ами тва си зависи от самото червило.Примерно има едни на Oriflame при, които се получава така.Просто смени марката![]()
Ами и аз, когато използвам течно червило, след известно време се образува нещо като линийка, но не бяла, а като цвета на червилото. Тази линийка се образува просто защото червилото се насъбира, когато например ядеш или пиеш нещо. Или пък, когато наплъстяваш червилото. А начина да се избегне е да не наплъстяваш много червилото или да използваш гланц(както правя аз).![]()
You only see what your eyes want to see
How can life be what you want it to be?
You're frozen, when your heart's not open!!!
със всички червила става така!![]()
за това най-добре-балсам или гланц!!! \/
![]()
При мен не се получава така по простата причина ,
че до 5 минути вече съм го изяла...![]()
някои са мн вкусни
“The Wu ist the way, The Tang is the slang, The Clan is the fammily”
... I`m fighting a holy war in the mental! ...
С Water Shine на Maybelline, също няма да имаш такъв проблем.
Опитай преди течното червило да нанесеш малко хидратиращ балсам за устни. Би трябвало да спомогне по-бавното засъхване на червилото и да възпрепядства образуването на този неприятен ефект. Освен това вечер като миеш зъбите си търкай с четчица по устните- редовното премахване на мъртвите клетки също би попречило на този слой да се образува.![]()
на мен пък от на Ейвън ми се получава така и вече не използвам червилата с тази марка, а пък сега ползвам Орифлейм и не ми се получава такава линийкаПървоначално написано от sladku_bebzi
![]()
няма любов
Както казаха повечето момичета зависи от марката и качеството на течното червило, аз използвам "Glazewear"(avon) и нямам такива проблеми![]()
---Маската прикрива лицето ти...---
---Но не и сърцето ти---
Аз от тези на Oriflame имах предвид за тези на Visions, а ти за кои на Avon казваш?
az li4no izpolzvam na oriflame te4no 4ervilo za so4ni ustni i nikoga ne mi se e polu4avalo taka.na edna priiatelka i stava taka ot edno na loreal.
Това не се получава само при течното червило..Получава се и при нормално червило,при гланц и при всичко останало даже и при балсам....Няма значение марката и колко е скъпо
Според мен,ако червилото е с изтекал срок или е старо тогава има такива "проблеми"...А и при свежа уста и дъх,това не се получава
♫ Beautiful.. ♫
Ако ти дам душата си, дали ще ме забравиш ти.
Ако ти дам сърцето си дали ще ми повярваш ти,
че те обичам както никой друг,
искам те, искам да си тук!
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед, да дишам мога само с теб.
Не спира да боли, живота ми това си ти,
сърцето ти е лед да дишам мога само с теб.
Слагай по по малкоИ както каза sladkish_14
Смъртта не е най-голямата загуба, по-голяма загуба е това, което умира в нас докато сме живи!
Определено марката има значение, защото течните червила на всяка фирма са с различна формула!Първоначално написано от sladkish_14