- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Как да и предложа?
zdraveite iskam da spodelq edin strah ta se setih che tuk e mqstoto znachi oniq den razbrah che edno momiche si pada po men i iskam da ii predloja taka nqkoi den kato q izprashtam da q spra i da q celuna i sled tova da ii predloja no me e strah che shte mi lepn e plesnica i vzimootnosheniqta shte se razvalq t pomejdu ni ima li takyv shans ili ne i ako nqma pone s kolko procenta se pokachva shansa mi kato q celuna????
Moderated by: swords1010
Т.7 от правилника, заглавието трябва да е написано на кирилица!![]()
ami zakvo 6te te bie ako te haresva.....![]()
![]()
ne bi trqbvalo...
![]()
Не страдам от психично разстройство - наслаждавам му се!
--- Анджелина Джоли ---
![]()
http://prikachi.com/files/383986m.jpg
Като не си сигурен, първо и предложи , а после я целуни
.
Тва е най-сигурното![]()
If you love something, you must be prepared to fight for it!
vojte sq az ne sym kazal che sym siguren che me haresva mislq che si pada po men taka 40 % i si mislq dakli shte e po golqm shansa da mi kaje da ako q celuna 1vo
Тоя номер с предлагането е изтъркан бееееене сте 6 клас
Като искаш да има нещо между вас я питаи кво чувства към теб, и и кажи, че ти я харесваш... но по дяволите не я питай "Искаш ли да ми станеш гадже"!!!!!!
Сърцето ми плаче, крещи и не спира...
Първоначално написано от sladko_dete
хаха от къде си сигурна,че не е 6-ти клас![]()
Не Използвам авто-бронзанти,изкусвена коса нямам,прашките не си показвам...ем не ми се кефиш нали?!?
ох......."предлагане", "зарибяване", "забиване", "гаджета".....бахти й думите дет' са...
може би до ся не си ги използвала?Първоначално написано от be_true
Локо Пловдив и тесни пичkи майна.
Да!Имам малко по-изискан речник!(а брак не са ми предлагалиПървоначално написано от tuzaro
)
а иска ли ти сеПървоначално написано от be_true
![]()
щом те харесва къв е проблема? пак като я изпратиш и като я целунеш туко виж те е поканила да влезнеш![]()
Хвани я за ръка... И после всичко е ясно.. Ако не се дръпне.... Я целуваш пред входната врата... И готово..![]()
Вие на хероин ли сте бе?
'Първоначално написано от v!k!tYyY
Действайййй![]()
Ive got your kiss
Still burning on my lips
The touch of my fingertips
This love so deep inside of me, baby
ти си от пловдив искаш ли да ходимПървоначално написано от yuyuto
![]()
ами и аз определено бих казала да не и казваш "искаш ли да си станем гаджета" или нещо от тоя род,просто е прекалено изтъркано и детско.Според мен изчакай още малко,прекарвай повече време с нея,започни да я сваляш,да търсиш компанията за да види че проявяваш интерес и ако и тя те харесва ще се държи по същия начин и нещата ще си станат сами.Успех
и после направо и кажи искаш ли да се омъжиш за менеПървоначално написано от beboslava
![]()
Абсолютно съм съгласна. :PПървоначално написано от yuyuto
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
celuniq-6te prejivee6 edna plesnica
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
бОЖЕ ХОРАТА БРАК НА НЕПОЗНАТИ ПРЕДЛАГАТ ТИ ЗА ГАДЖЕ ТЕ Е СТРАХ![]()
Ako si pada po teb kakto tvardish silno se smnqvam che na celuvkata ti shte otvyrne ns plesnica.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
naistina,po-dobre ne kazvai-iska6 li da hodimПървоначално написано от beboslava
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!