Правя тази тема за дискуся. Тоест не ви питам нищо. Само аз си знам в какво положение съм, но просто ми е интересно какво мислите вие по въпроса (освен, че съм прецакан... това си го знам).
Та какво става. По принцип аз съм човека който зарязва и досега не съм се влюбвал. Всичките ми връзки са били просто игра. До преди месец и нещо.
Изненада. Взех, че се влюбих в най-прекрасното същество на света. За мен единственото момиче.
И какво се случва. Преди седмица приятелката ми е на урок в София (ние сме от Варна). И ми казва по телефона, че си била харесала повече някакъв студент там и била притеснена.
Преживях го. В смисъл не ми беше приятно, но все пак има и по-хубави от мен. Какво толкова нали не е станало нищо, а и вече е до мен.
Та така изкарахме една страхотна седмица. И вчера тя беше на изпит в София (ние сме 12 клас). И трябваше да се върне утре сутрин, но с една нейна приятелка ми съобщават, че ще останат вечерта в София, защото им било забавно с 2 момчета.
Сами можете да се сетите кой се оказа единия...
И сега стоя си аз тук във Варна и се чудя да се ядосвам ли, да ми е тъжно ли...
Още нищо не е станало, но знам какво ще стане. Първо ще си говорят цяла нощ, след това в скайп и тя след това пак ще замине за София и къде ще свърши това...?
Знам какво става със "Ние сме само приятели" в комбинация с "хареса ми"...
Казах й, че не ми е приятно, като използвах доста по-силни думи от не ми е приятно и й обясних всичко по-горе, но тя ми заявява, че се чувствала задушена.

Като допълнение ще кажа, че аз съм добро момче и съм мекошав по характер, но сега за мен не остава друг вариант освен да отида до София и да се опитам да сплаша тоя, дето даже не му знам и името...
ПП: Само да допълня, че съм сравнително кораво момче, но винаги съм казвал, че не това е начина...