- Форум
- По малко от всичко
- Спорт и здраве
- Тема за българския футбол...и неговото бъдеще...
Ето, че надеждите ни за класиране на Европейското се изпариха. Ще гледаме телевизия и само ще въздишаме и ще си казваме- "Еее, защо ли и ние не сме там?". Отговорът на този въпрос е елементарен- нещо става с българския футбол, има проблеми и т.н. колкото искаш....и докато преди биехме хърварти и белгийци...и правехме равни с Англия, когато ни смятаха за 100% аутсайдери, сега се мъчим с отбори, като Албания.
Много хора казваха, че Стоичков е виновен...добре. Махнаха го, сложиха Мъри за временен наставник, той си свърши работата и след него сложиха легендата Пенев. Надеждите бяха много и то породени най-вече от успехът му, като треньор на националите през 1994....но и те изчезнаха бързо.
За такава малка страна имаме играчи, които се представят добре, някои повече от други, в първенствата, в които играят...но явно нещо им пречи да играят за България. Самият факт, че играят за страната си трябва да е достатъчно голям стимул, но уви...![]()
Личи си, че колектив няма...но дали за това е виновен селекционерът...или самите футболисти? По-скоро футболистите.
На къде отива отива футболът ни? Какво е бъдещето му?
Не е чак такава голяма трагедия това.
Аз футбол дори не гледам.
Сега виж много съм разочарован, че няма Българи, които да ни представят във Формула 1,2; Наскар и т.н.
От това, което виждам на пътя имам чуството, че нарочно са забранили Българи да участват, няма да е честно спрямо другите.
Защо сравняваш родните ни шофьори с Ф1 и Наскар пилоти?Първоначално написано от thefreak
Българин във Ф1 ще има след няколко години, помни ми думите.
Преди време на гости на Слави беше едно младо момче, което ако не се лъжа се състезава в някоя от по-долните, така да ги наречем, класи, но мечтата му е да стане Ф1 пилот. Въпрос на време е, ако не той, то някой друг българин, да стане на такова ниво- достатъчно добро за Ф1.![]()
...и не само на Левски. Други отбори също постигнаха добри резултати.Първоначално написано от ATAKABG
![]()
Ясно...Първоначално написано от thefreak
Стандартите в България и Англия са коренно различни. Няма смисъл да се прави сравнение.Първоначално написано от 182+44_4adel
abe kakyv uspeh nqkoga e imal levski na mejdunaroden ma4....Първоначално написано от ATAKABG
Levski kakto obiknovenno pokaza 4e ni6to ne moje da napravi (no se pak vkarahte gol de makar i vyv va6ata vrata =D> ) i edinstvenoto ot koeto ne mojete da se opla4ete e jrebiq za6toto vi se padnaha otbori ot koito nqma da vi e sram da padnete s mnogo a ako vi se bqha padnali partizan belgrad davi sma4kat s 3:0 togava nqma6e da ima s kakvo da se opravdaete![]()
sega po temata.... si4ko e mnogo mnogo prosto....
futbola kato igra za udovolstvie moje da se gleda po televiziqta samo na 4ernobeli fiulmi....
ot dosta godini po cceliq svqt nqma futbol ima samo i edinstveno EVROFUTBOL
dokato ima evrofutbol nqma da ima naslada ot igrata![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
Първоначално написано от StAkE
...
a v kraina smetka da ne bi za 1-vi pyt da ne se klasirame na evropeisko.......
vij golemiq smqh e 4e kakto e trygnalo i angliq nqmada se klasirat
mama im mnadmenna angliiska![]()
![]()
![]()
Един живот Една борбЪ
Бира и шкмбе ЧорбЪ
в България футбол няма, няма стадиони, няма и бъдеще...