- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Секс
- Колко често си миете интимните части?
Ами обикновено на рожденния ми ден и с прах за пране и омекотител , че после да мириша ха хубаво ...![]()
Всеки ден, по точно когато се къпя - 2/3 пъти на ден и винаги след секс.
Всеки ден и след всяко ходене до тоалетната![]()
Eventful past is everclear.
Всеки ден преди да си сменя бельото (т.е. по 2 пъти на ден).
RAWRR, я си е*и майката. Ходи се занимавай с нещо полезно, не с клевети. Де*ба и пиклата.
Ami az sytrin i vecher vseki den..iii predi i sled sex![]()
Nikoga ne kazvai sbogom,ako vse o6te iska6 da opita6.Nikoga ne se predavai,ako vse o6te moje6 da uspee6.Nikoga ne kazvai na nqkoi,4e ne go obi4a6 pove4e,ako nemoje6 da go zabravi6!!! :*
mmmm....![]()
mai posledno be6e na 29 fevruari ako ne se laja moje i na 30-sti da e bilo
Una Pasion Una Amor
Ами само когато вали и с кото намеря по пътяИначе секи ден и преди секс с интимен гел
![]()
амм секи ден с бебешко съпунче![]()
h1
asl?
wanna Fuck ?
E незнаех , че съм толкова известен че в форума фейк профили да ми правят... това е единсвения и оригинален профил мой тук : Митко Рацов . Благодаря за "Ф"ниманието ...
togava pravi po-malki krachki kato hodish, oti mirishe na ribaПървоначално написано от bebsa_
Vseki den s intimen gel.=D>
Vseki den s intimen gel!Kogato sym v priqtelq si samo s chista voda!
Shte te chukam strastno i bqsno.Shte te chukam bavno,za da ti e gadno.Shte te chukam s chuvstvo,zashtoto chukaneto e izkustvo.
http://www.flirt4e.com/milchetyyyceluvchica
На автора на тематаПървоначално написано от Чайка
![]()
еееее незнам! не съм го правила до сега и незнам как става... чувала съм маи че с тва дето го рекламират сега "капчица' ставало мн хубаво и спирало да мирише ма нзм!!!![]()
![]()
![]()
Искам те,но те искам завинаги,нощ и ден само с мен да си истински!
http://www.poster.net/kimberlin-keit...py-5001238.jpg
vseki den sas intimen gel
Мисля, че авторът на темата разбра че е добре да се мие всеки ден с подходящите препарати за това..![]()
Предлагам темата да се заключи![]()
![]()
И аз съм като теб!Първоначално написано от BluE_s
![]()
Отгатни:по-често от веднъж седмично,по-рядко от през 5 минути...![]()
''Живеят само влюбените, останалите просто съществуват. " Уилям Шекспир
Тъз година един път до година порядко...![]()
![]()
![]()
И тук вече като съм се нахилила....Ами по принцип 2 3 пъти,зависи!Подмивам се със интимен гел...а тъй като много държа на хигиената имам и интимни кърпички който ползвам след като пишкамбях ли достатъчно подробна?
Видях пари,но не бях щастлива...не дишаше!!!