- Форум
- По малко от всичко
- Информационни технологии
- създава ли ли сте някога собствена програма?
създавали ли сте някога собствена програма от нищото? какво е било предназначението й? аз лично през свободното си време се занимавам с това и ми е интерсно да видя дали има и други луди като мен![]()
be a good boy!!!
Да аз имам антивирусна програма и правя игра и анимаций всъщност с доста неща се занимавам !![]()
ихаааааПървоначално написано от Sasho::ohsaS
браво на теб. ти си страшен
. аз пък само разни програмки малки си пиша. нямам нерви за по големи и сложни
. аз се занимавам само с програмиране. технологиите нещо не ме влекът мн мн.
be a good boy!!!
Няма лошо...![]()
абе да речем че има, ако искаш да се занимаваш по нататък с това![]()
![]()
be a good boy!!!
Ми ако искаш да ставаш програмист трябва много учение и зависи по кои език за начало ти препоръчвам VB (Visual basic)...![]()
а vb mi e стихиятадаже сега се хващам да правя самоучител на vb за vb.
пак да видим какво ще се получи
![]()
be a good boy!!!
Браво! Значи си напред със нещата мога да ти кажа че си една от малкото момичета които се интересуват от програмиране ! =D>
Тоя с подобието на "огледален ник" да не говори глупости...
Относно момичето на което ме мързи да му видя ника..
Поиграй си малко с VB и захващай C++. :]
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Създал момчето антивирусна я не се ебавай че току виж влезнал ти в компа![]()
Много ме мързеше и все още ме мързи и едва-едва написах това отгоре.
My Face
Ако мозъка му е огледален като ника му... се съмнявам,че ще влезне през оключена врата.Първоначално написано от Anf3tamin4o
![]()
Simplicity is harder than complexity.
Прост народ - слаба държава!
Има три вида хора. Част от проблема, част от решението и част от пейзажа.
Когато бях 6-ти клас направих първата си програма на Бейсик. Целта и беше да класифицира всичките ми фото филми които бяха номерирани. Направих и една която да ме накара да уча химията по-лесно. Най-голямата ми авторска програма беше повлияна от "АД" на Данте. Е тя в последствие се превърна във вирус
След време вече се занимавах с Интернет базирани софтуери. Е този сайт е един от тях като изключим форума, както още бая Интернет пакета използвани в над 120 сайта.
Абе няма друго подобно чувство да започнеш от 0 един софтуер и даму добавяш екстри и нови екстри и още... и накрая някой да оцени това което си направил и да го ползва![]()