здр на всички, имам един проблем които не ми дава мира ..ще давам направо: значи с моя приятел ходим вече 9 месеца още от началото аз му имах голямо доверие знам че попринци не трябва да се доверяваш сляпо но уви аз го направих и това ми беше грешката! на 2-рия месец от нашата връзка аз разбрах че тои ходи с още едно момиче и след огромни скандали тои реши да остане с мен и аз му простих защото наистина имах и имам силни чувства кам него,след това някаде кам 4-5 месец тои ми беше казал че ще излиза с 2-те си наи добри приятелки и ще ходят да пият някаде (които и аз познавам бегло понеже са в моито даскало )..и понеже са му мн добри "прятелки" аз смятах че няма причина да се притеснявам.. но точно на следващия ден откакто те бяха излизали един мои приятел ми каза че гие видял зад училището в нашия квартал да се натискат и и още какво ли не малко им оставало и да се на*бат с извинение след като разбрах тои си призна всичко и аз реших че след това няма смисал да продалжаваме ноо тои се разкаиваше за постъпката си и ми повтаряше че когато ме е изгубил разбрал какво знача за него и аз преглътнах и тази негова грешка но ето че пак се появи подобен проблем и нз какво да правя намери се друга приятелка с която тои казва че няма нищо общо освен приятелството и нз дали да му вярвам от последната му грешка тои постоянно ми доказва колко мн ме обича и че наистина сам една важна част от живота му но се дразня защото тази негова фр е извесна в цял град като к*рва и ме е страх пак да не ме нарани и излъже моля ви кажете ми как да постъпя да му имам ли доверие или да го накарам да избира макар че знам че попринцип тои даржи мн на приятелите си и ще му бъде зле ако наистина няма нищо м/у тях и знам че нямам правото да му забранявам да контактува скоито и да е просто бих ви била благодарна ако ми дадете някакъв савет относно моя проблем