- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- незнам какво да правя !
здр на всички, имам един проблем които не ми дава мира ..ще давам направо: значи с моя приятел ходим вече 9 месеца още от началото аз му имах голямо доверие знам че попринци не трябва да се доверяваш сляпо но уви аз го направих и това ми беше грешката! на 2-рия месец от нашата връзка аз разбрах че тои ходи с още едно момиче и след огромни скандали тои реши да остане с мен и аз му простих защото наистина имах и имам силни чувства кам него,след това някаде кам 4-5 месец тои ми беше казал че ще излиза с 2-те си наи добри приятелки и ще ходят да пият някаде (които и аз познавам бегло понеже са в моито даскало )..и понеже са му мн добри "прятелки" аз смятах че няма причина да се притеснявам.. но точно на следващия ден откакто те бяха излизали един мои приятел ми каза че гие видял зад училището в нашия квартал да се натискат и и още какво ли не малко им оставало и да се на*бат с извинение след като разбрах тои си призна всичко и аз реших че след това няма смисал да продалжаваме ноо тои се разкаиваше за постъпката си и ми повтаряше че когато ме е изгубил разбрал какво знача за него и аз преглътнах и тази негова грешка но ето че пак се появи подобен проблем и нз какво да правянамери се друга приятелка с която тои казва че няма нищо общо освен приятелството и нз дали да му вярвам от последната му грешка тои постоянно ми доказва колко мн ме обича и че наистина сам една важна част от живота му но се дразня защото тази негова фр е извесна в цял град като к*рва и ме е страх пак да не ме нарани и излъже моля ви кажете ми как да постъпя да му имам ли доверие или да го накарам да избира макар че знам че попринцип тои даржи мн на приятелите си и ще му бъде зле ако наистина няма нищо м/у тях и знам че нямам правото да му забранявам да контактува скоито и да е просто бих ви била благодарна ако ми дадете някакъв савет относно моя проблем
![]()
![]()
ima6 p1lnoto pravo da mu nqmah doverie.mislq 4e trqbva da go nakarah da izbira mj teb i tazi negova fr.ako naistina dr1rji mnogo na teb 6te i bie 6uta![]()
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Накарай го да се чувства като теб в тези моменти в който си разбирала за лъжите му... ако имаш близък приятелима6 ли?...
и когато ози за когото ни разказа те покани на среща...ти доведи въпросния близък и кажи че ти е мн добър приятел... нека на края на срещата мн добърия приятел те гушне и готово =D> постигаш целта си
![]()
дано свърши работа
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
На твое място вече да съм загубила доверие в него и приятелствата му. Може наистина да означаваш много за него, но постъпките му говорят точно обратното. Ако мислиш, че можеш да си с него въпреки всички грешки и да му имаш доверие, останете заедно. Но ако в една връзка няма доверие, то няма смисъл тя да продължава.
И преди да те срещна... пак теб ОБИЧАХ!
И дори един ден да не съм до теб... пак теб ще обичам!
Аз ти предлагам да го оставиш този път и ако не е направил пак някоя глупост остани с него, но ако пак се е провинил, го зарежи и му кажи, че повече не искаш да чуваш нито извиненията му, нито каквото и да било за него. Надявам се да те обича достатъчно, че да не те нарани отново. [-o<
We all have problems, mine are just more important than yours.
Разкарай го , този човек не е за теб ! Е*ахти приятелствата дето ги има ! Не се наранявай този човек не е за теб бий шута на този идиот![]()
Вържи го на каишка... Или го зарежи...![]()
Сега сериозно... Ами била съм в подобно положение... Знам, каквото и да ти кажем, ти ще останеш с него... Прекалено го обичаш.. Нали съм права... Няма какво да направиш, освен да го питаш.. Дали наиостина тази му е просто ПРИЯТЕЛКА... Той ще се разсърди, но поне ще е насигурно, че няма да му се вържеш ако тръгне да те лъже..
![]()
Вие на хероин ли сте бе?
както се е започнало, така и ще свърши. Според мен още на втория път е трябвало да го зарежеш. Прекалено наивна си, а това не е хубаво, защото наивността ще ти носи само страдания. Няма смисъл да си тровиш нервите с него. Ти можеш много да го обичаш, цениш и т.н. но явно той тебе не. Не си губи времето с лицемери като този
Той просто не те заслужава.Гледай напред и не забравяй,че има много момчета.Не е единствения.Просто го забрави и го накарай той да се чувства гузен от постъпките си.Желая ти късмет.
![]()
![]()
![]()
Светът ми е създаден за мечтател
и винаги след вятъра е тичал.
Но твоят свят е истински приятел.
Различни са, но много се обичат.
съгласна съмПървоначално написано от Aleandra
а нЕщАсТнО мОмИчЕ това което казваш да си го върне са детски истории.. за 13 годишни,най - много да се изложи..
Очи, които се не се виждат, бързо се забравят.
Незнам как още си с него, направо ти се чудя. Покажи ми ясно че повече няма да търпиш неговите излизания с "приятелки".
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
=D>Първоначално написано от N0_feAR
Никой не е перфектен,докато не се влюбиш в него!
Досега аз да съм му била шута мн отдавна.Сега по темата-не искам да те убиждам,ама ти си мн глупава или не глупава,а наивна или по скоро влюбена и от там идва глупоста и наивността.Та мисалта ми е,още при първият път е трябвало да го оставиш или айде при втория все пак всеки заслужава втори шанс,но трети,четварти и т.н е прекалено.Това момче,ако държеше на теб наистина,никога нямаше да направи тези неща.Той те лъже в очите,а ти прощаваш.Сега ако отново му простиш после отново ще искаш мнение от нас дали да му простиш за пореден път,защото щом е имаро втори то ще има и трети,а в твоят случай и четварти път.Остави го,той не те заслужава,той просто се подиграва с теб и ще продължи да го прави докато ти не сложиш край,но колкото по късно толкова по зле,защото все повече и повече ще се привързваш към него.
Всичко има край,след като е имало начало...Само споменът остава вечен,само той идва,когато всичко друго вече си е отишло...
Имаш пълното право да му нямаш доверие. Попитай го, ако не си сигурна, 4е е 4естен, попитай някой друг, който би могъл да знае.
Малко кофти е, но най-сигурният на4ин да разбереш е да излезеш някой път и съвсем "слу4айно" да минеш през мястото, където им е срещата. Или ако не ти, то някоя твоя приятелка. В такава ситуация аз бих искала абсолютно и неопровержимо доказателство, при положение, 4е същото нещо го е правил ве4е няколко пъти.
![]()
Робинята на Quench
Накарай го да ревнува и точно когато ревноста му вече избива му казваш "Сори,чао не съществуваш за мене" хем е си доволна хем,ше му причиниш болката,която той ти е причинил вече...![]()
Знаеш ли какво ти си преживяла много с този.АЗ имах връзка с такъв човек и натсина историята беше подобна.САмо, че той си имаше само още една, която му беше официалната приятелка в неговия град, а аз бях лятното гадже, което беше заместител.Ами като разбрах го накарах да избира, най-накрая той каза, че не може да избере, не е за него този "труден" избор.НО каза, че от нея няма да се откаже,а с мен не иска да се разделя.Но сякаш му беше все едно.Аз пък в този момент реших, че няма смисъл и без това лятото щеше да свърши и той да замине при нея завинаги.Спрях да му говоря до края, дори не разбрах кога си отиде, сбогом не му казах, но той страда аз го видях с очите си.Накарах го да страда, но само с мълчание и безразличие .Но ти не си го оставила когато е било време.АЗ бих му казала, че за сега я приемам тая приятелката му, но ако разбера(а все от някъде ще науча), че е имал нещо ПОВЕЧЕ с нея КРАЙ!И помни , че такива момчета страдат най-много, когато едно момиче не им обръща внимание и ги преодолее бързо, това ти го давам като коз за по- нататъка, ако тоя пак те ядоса нещо!УСПЕХ![]()