Знаеш ли какво ти си преживяла много с този.АЗ имах връзка с такъв човек и натсина историята беше подобна.САмо, че той си имаше само още една, която му беше официалната приятелка в неговия град, а аз бях лятното гадже, което беше заместител.Ами като разбрах го накарах да избира, най-накрая той каза, че не може да избере, не е за него този "труден" избор.НО каза, че от нея няма да се откаже,а с мен не иска да се разделя.Но сякаш му беше все едно.Аз пък в този момент реших, че няма смисъл и без това лятото щеше да свърши и той да замине при нея завинаги.Спрях да му говоря до края, дори не разбрах кога си отиде, сбогом не му казах, но той страда аз го видях с очите си.Накарах го да страда, но само с мълчание и безразличие .Но ти не си го оставила когато е било време.АЗ бих му казала, че за сега я приемам тая приятелката му, но ако разбера(а все от някъде ще науча), че е имал нещо ПОВЕЧЕ с нея КРАЙ!И помни , че такива момчета страдат най-много, когато едно момиче не им обръща внимание и ги преодолее бързо, това ти го давам като коз за по- нататъка, ако тоя пак те ядоса нещо!УСПЕХ