.
Отговор в тема
Резултати от 1 до 8 от общо 8

Искам да се отпусна и да спра да се притеснявам!Хелп

Излизам от скоро с едно мом4е,с което се познавахме само от 4ата и ей така сме се заси4али,но никога не бяхме излизали.От скоро по4нахме и ми е много притеснено,защото той иска да сме заедно и аз,но ме е срам. Говорим си много на разли4ни теми.Говорим си за нас двамата.До тук добре...но щом стане въпрос за някаква близост и ме обзема някакъв страх,4е ще объркам нещо и ще се изложа.Много е кофти.Аз по принцип съм си срамежливо моми4е,но никога не е било 4ак толкова.
    Как да успея да се отпусна максимално с него и да спра да се притеснявам?Моля ви дайте някакъв съвет,защото отношенията стават все по-сериозни.

Повече от фен
    Град
    на бюрото пред PC-то в Шумен
    има една приказка "водката отваря най-затворената уста и най-затворените крака". това е естествено в кръга на шегата. няма нужда да си пияна за да се поотпуснеш, но нищо не ти пречи една чашка. ако неможеш да се отпуснеш просто удари 50 за отскок и давай

Re: Искам да се отпусна и да спра да се притеснявам!Хелп

Цитирай Първоначално написано от razbito_sarce{f}
    Излизам от скоро с едно мом4е,с което се познавахме само от 4ата и ей така сме се заси4али,но никога не бяхме излизали.От скоро по4нахме и ми е много притеснено,защото той иска да сме заедно и аз,но ме е срам. Говорим си много на разли4ни теми.Говорим си за нас двамата.До тук добре...но щом стане въпрос за някаква близост и ме обзема някакъв страх,4е ще объркам нещо и ще се изложа.Много е кофти.Аз по принцип съм си срамежливо моми4е,но никога не е било 4ак толкова.
    Как да успея да се отпусна максимално с него и да спра да се притеснявам?Моля ви дайте някакъв съвет,защото отношенията стават все по-сериозни.
    от колко време излизате???неможе още от първият път и вече да се отпуснеш и да не те е срам... ако излизате от повече време просто го целуни или се остави той да го направи за да видиш че няма от какво да те е срам...
    Винаги съм на ръба,но никога не падам

Спокс като свикнеш с него ще се отпуснеш

Няма от какво да се притесняваш - няма нищо страшно.Пък ако толкова не можеш да се отпуснеш,както казаха по-горе,пийни нещо преди среща,но съвсем малко,че да не стана по-лошо.
    Успех !
    Радвай се на този миг. Този миг е твоят живот.

Град
    София
    Започваш с прегръдките... Целувките ще им, дойде времето... Първите няколко срещи, ако не си сигурна, може да го целуваш само за "Здрасти" и "Чао".... Всичко ще мине с времето...
    С бившето ми гадже (лелел как звучи ) ходехме доста време, но аз до края все някак си ме беше срам... Особено сред приятелите му, които подхвърляха хапливи забележчици.. Но това не ми пречеше да отговарям на целувките му, макар и по- сковано.. Но наистина с малко алкохол се забравя всякакъв срам ...
    Просто бъди до него.. Разбери как обича да го целуваш,като експериментираш... С времето ще се научиш..
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    stara zagora
    nedei daburza6suspregrudki celuvki
    6ot ot opitznam 4eteq det zap4fat burzo i burzo sfur6vat po dobrene6tatada sivurvqt bavno i sus vremeto 6e se otpusne6 100%
    I love my boy (h).......Перфектен си за тази нощ,...харесвам твойте силни ръце, пълни с мощ,.......Не можеш да ме купиш с пари,
    аз исках тялото ти, а ти ми го подари.
    За мен парите са средство, а не цел,
    впечатли ме, заведи ме в най-скъпия хотел......

Град
    ~*~На ЛуНаТа И НяКъДе ТаМ~*~
    Prosto budi sebe si.Ne se opitvai da podrajava6 na nqkogo. Usmihvai se i da Ne Ti Puka...
    Светът ми е създаден за мечтател
    и винаги след вятъра е тичал.
    Но твоят свят е истински приятел.
    Различни са, но много се обичат.

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си