- Форум
- Тийн интереси и проблеми
- Любов
- Имам проблем... моля помогнете :smt010
Такам...имам един проблем. Много обичам едно момче и то ме обича,но не съм готова да бъдем гаджета...той прибързва...мисли че може да стане просто ей така...чака да му кажа дали искам...но аз не знам как да му обясня...иска да се целуваме,прегръщаме ит.н,но аз не съм готова...как да му го обясня така,че да не го обидя и да стане постепенно обвързване![]()
не мога да се справя...помогнете
![]()
аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...
Поговори с него и дано те разбере. Но пък ти защо не искаш да станете гаджета? Няма лошо..като имаш впредвид, че и двамата се обичате- ето нищо не ви пречи да сте заедно. Кажи му всичко каквото мислиш, сподели , че не си готова все още и дано той бъде разбран човек, а не да се откаже от теб! Помисли си отново и действай разумно! Успех!![]()
ooo na kolko g si? zA6to misli6 4e ne si gotova?
Първоначално написано от ™G-Baby™
Какво толкова има да му мисли обясни муако е толкова зрял да има гадже ще трябва да те разбере кажи му че неискаш да избързвате и искаш постепенно да се развие вашата връзка ако не те разбере и се направи на сърдит го остави
един два дни да му мине, защото ако не те разбере и ти почнеш да му се молиш и да му обясняваш се показваш като по слаба и тои ще знае че може да те върти и следващия път като му откажеш нещо тои ще знае че ако ти се расърди ще го получи.
П.С. Незнам на колко си но просто трябва да си си директна ако не те разбере тои ще си е виновен и ще трябва да се сърди на себе си че те е изгубил![]()
![]()
![]()
С Здраве.
Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!
Стани готова...
Много ви благодаря!Ще опитам!
п.п - на 13 съм и това ще ми е първото гаджено не и последното мн благодаря още веднъж на тези който писаха
Първоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
Идея си нямаш колко си права...
Нормално да се притесняваш! И аз бях така, спокойно! Все пак ти е първо гадже..какво толкова. Стегни се и му стани гадже. Ще видиш как и ти самата ще се промениш и на много неща ще гледаш по друг начин.... УСПЕХ!!!Първоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
![]()
МНООООго ти благодаря Sweet__baby,за съветите! И на останалите разбира се :P
Няма не съм готова!Готова си![/b]
[size=7][b][u]fosse cos
Може би...ама кфи ги дрънкам за кфо ти е тая химена...Първоначално написано от koalka
Странно.. от кога момичетата се плашат да си хванат гадже?
Какво страшно има в това да бъдеш с момчето, което харесваш, да се целувате и гушкате...Момчето все пак не е поискало секс, а просто да сте заедно...
Аз ако бях на негово място и чуя от теб, че не си готова, бих го приела като "Просто не ме кефиш и реших, че това е най-безболезненият начин да ти го кажа".. Разни хора, разни идеали... Дано момчето те разбере някак..успех![]()
Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love
права си miloto girl-4e...може би това да си имаш гадже не е толкова страшно...мерси![]()
vreme e da useti6 i ti trypkata na pyrvata sre6ta s gadjeto kak korema ti se sviva na topka i taka natatyk samo ne se pritesnqvai otpusni se i vsi4ko 6te si e po reda \/
KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!
Аз се занимвах с едно такова момиче като теб и накрая ми писна и сега не я ебавам за 1 стотинка (нито са повече) Прави си извода дали искаш така да се получат нещата! Повечето момчета сме такива-откаже ли ни някое момиче търсим друго и така :P
Видях се с въпросното момче...и му обясних всичко...той разбра! Бях мн![]()
![]()
хепи.Върнах се вкъщи...видях че ми е пращал целувки и прегрътки по скайп и пак се зардвах мн...
но след това....ми писа : S neturpenie 4akam da te probvam...se6ta6 se v legloto...
и аз му писах: 4e ti samo za tova li iska6e da sme gadjeta...и той отговории: Mi ti kfo si misle6e? Za drugo za kfo si mi osven za e**ne? и след това излезе извън линия...
![]()
![]()
Бях писала да му дадеш шанс, но след това видях какво си написала последно. И си промених мнението. Не му давай шанс. Просто не се занимавай с него, щом иска секс да иде при друга. Има ги много по магистралите....![]()
Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..
Първоначално написано от GregoryHouse
Не си тракам клавиатурата напразно....следващият път мисли...
Тоя е много зле.. На колко е 16-17.... пфффффффффффф.... Зае*и го.... Всъщност той вече те е зае*ал.. но ти не се връщай при него...![]()
Вие на хероин ли сте бе?
pogovori s nego-bi trqbvalo da te razbere i iz4aka
start to thing like a normal person and suicide yourselfs
0 {http://allsp.com}
/ll\
/\
Moga da ti dam edin edinstven savet zareji go toq i si nameri nqkoi koito shte te razbere i nqma da iska sex sled pyrvata sreshta.pfff toq shte e nqkoe tbpo lope dety se misli za golemiqt pich samo che mnogo se e obarkal mai.
За последен път ще почукам на вратата ти.
За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
За последен път и после ще изчезна завинаги...
Първоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Оооо, мисличка, точно такъв изобщо не ти трябва! Да знаеш! Зарежи го! Има много момчета - не е само тоя...С такива просто няма никакъв смисъл да се занимаваш...'Щото после ще сгрешиш....Не му се връзвай - въобще даже!!!!
![]()