.
Отговор в тема
Страница 1 от 2 12 ПоследнаПърви
Резултати от 1 до 25 от общо 39

Имам проблем... моля помогнете :smt010

Такам...имам един проблем. Много обичам едно момче и то ме обича,но не съм готова да бъдем гаджета...той прибързва...мисли че може да стане просто ей така...чака да му кажа дали искам...но аз не знам как да му обясня...иска да се целуваме,прегръщаме ит.н,но аз не съм готова...как да му го обясня така,че да не го обидя и да стане постепенно обвързване не мога да се справя...помогнете
    аКо Не Си ОбИчАн От НиКоГо,ЕлА аЗ дА тЕ оБиЧаМ...

Град
    СофиЯ
    Поговори с него и дано те разбере. Но пък ти защо не искаш да станете гаджета? Няма лошо..като имаш впредвид, че и двамата се обичате- ето нищо не ви пречи да сте заедно. Кажи му всичко каквото мислиш, сподели , че не си готова все още и дано той бъде разбран човек, а не да се откаже от теб! Помисли си отново и действай разумно! Успех!

Град
    TAM KADETO OBI4AM
    ooo na kolko g si? zA6to misli6 4e ne si gotova?
    Цитирай Първоначално написано от ™G-Baby™

Научих се - да копая дълбоко в мене,
    моите кладенци за да търся отново ,
    искрица надежда и частицата
    останала вяра.

Ей богу - кажи ми ти ,
    струва ли си риска,
    да дълбая отново?

И защо да го правя…?

Град
    Където сваря
    Какво толкова има да му мисли обясни му ако е толкова зрял да има гадже ще трябва да те разбере кажи му че неискаш да избързвате и искаш постепенно да се развие вашата връзка ако не те разбере и се направи на сърдит го остави един два дни да му мине, защото ако не те разбере и ти почнеш да му се молиш и да му обясняваш се показваш като по слаба и тои ще знае че може да те върти и следващия път като му откажеш нещо тои ще знае че ако ти се расърди ще го получи.

П.С. Незнам на колко си но просто трябва да си си директна ако не те разбере тои ще си е виновен и ще трябва да се сърди на себе си че те е изгубил

С Здраве.
    Когато се изкачваш по стълбата, поздравявай, защото когато слизаш срещаш същите хора!

Супер фен Аватара на mon4eto
    Град
    София,Лозенец:)
    Prosto mu obqsni 4e ne si gotova i tolkoz Kakvo slojno ima

Стани готова...

Lupus in fabula

http://forum.abv.bg/abv/lat2cyr.php - Онлайн кирилизатор!

Много ви благодаря! Ще опитам!

п.п - на 13 съм и това ще ми е първото гадже но не и последното мн благодаря още веднъж на тези който писаха

Цитирай Първоначално написано от нЕщАсТнО мОмИчЕ

но не и последното

Идея си нямаш колко си права...

Lupus in fabula

Град
    СофиЯ
    Много ви благодаря! Ще опитам!

п.п - на 13 съм и това ще ми е първото гадже но не и последното мн благодаря още веднъж на тези който писаха
    Нормално да се притесняваш! И аз бях така, спокойно! Все пак ти е първо гадже..какво толкова. Стегни се и му стани гадже. Ще видиш как и ти самата ще се промениш и на много неща ще гледаш по друг начин.... УСПЕХ!!!

МНООООго ти благодаря Sweet__baby,за съветите! И на останалите разбира се :P

Мега фен
    Град
    София
    Няма не съм готова!Готова си! [/b]
    [size=7][b][u]fosse cos

Мега фен Аватара на koalka
    Щом го обичаш-давай.Опитай, нищо няма да загубиш.

Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би...ама кфи ги дрънкам за кфо ти е тая химена...

Lupus in fabula

Град
    aRbAnaSi PaLaSs;]
    постепенно всичко ще се оправи казваш му,че го харесваш,но не искаш да прибързвате,защото ще ти е първо гадже и така

Мега фен Аватара на miloto_girl_4e
    Град
    нА плАнеТаТа зеМя
    Странно.. от кога момичетата се плашат да си хванат гадже?
    Какво страшно има в това да бъдеш с момчето, което харесваш, да се целувате и гушкате... Момчето все пак не е поискало секс, а просто да сте заедно...
    Аз ако бях на негово място и чуя от теб, че не си готова, бих го приела като "Просто не ме кефиш и реших, че това е най-безболезненият начин да ти го кажа".. Разни хора, разни идеали... Дано момчето те разбере някак..успех
    Internet,Football,Friendship,Travel,Cinema,Animals ,Movies,Music,Horror movies,Love

права си miloto girl-4e...може би това да си имаш гадже не е толкова страшно...мерси

vreme e da useti6 i ti trypkata na pyrvata sre6ta s gadjeto kak korema ti se sviva na topka i taka natatyk samo ne se pritesnqvai otpusni se i vsi4ko 6te si e po reda \/
    KoGaTo IskAsh NaMirAsh NacHin.. k0GaTo nEIskAsh TaRsIsh prIchIna..!!

Супер фен Аватара на HePeAJIeH
    Аз се занимвах с едно такова момиче като теб и накрая ми писна и сега не я ебавам за 1 стотинка (нито са повече ) Прави си извода дали искаш така да се получат нещата! Повечето момчета сме такива-откаже ли ни някое момиче търсим друго и така :P

Видях се с въпросното момче...и му обясних всичко...той разбра! Бях мн хепи.Върнах се вкъщи...видях че ми е пращал целувки и прегрътки по скайп и пак се зардвах мн...
    но след това.... ми писа : S neturpenie 4akam da te probvam...se6ta6 se v legloto... и аз му писах: 4e ti samo za tova li iska6e da sme gadjeta...и той отговории: Mi ti kfo si misle6e? Za drugo za kfo si mi osven za e**ne? и след това излезе извън линия...

Град
    Там, където е сърцето...
    Бях писала да му дадеш шанс, но след това видях какво си написала последно. И си промених мнението. Не му давай шанс. Просто не се занимавай с него, щом иска секс да иде при друга. Има ги много по магистралите....
    Somewhere over the rainbow skies are blue, and the dreams that you dare to dream really do come true... Follow me and I'll take you there..

Цитирай Първоначално написано от GregoryHouse
    Цитирай Първоначално написано от koalka
    Може би...ама кфи ги дрънкам за кфо ти е тая химена...

Не си тракам клавиатурата напразно....следващият път мисли...

Lupus in fabula

Град
    София
    Тоя е много зле.. На колко е 16-17.... пфффффффффффф.... Зае*и го.... Всъщност той вече те е зае*ал.. но ти не се връщай при него...
    Вие на хероин ли сте бе?

Град
    v k16ti
    pogovori s nego-bi trqbvalo da te razbere i iz4aka
    start to thing like a normal person and suicide yourselfs
    0 {http://allsp.com}
    /ll\
    /\

Moga da ti dam edin edinstven savet zareji go toq i si nameri nqkoi koito shte te razbere i nqma da iska sex sled pyrvata sreshta.pfff toq shte e nqkoe tbpo lope dety se misli za golemiqt pich samo che mnogo se e obarkal mai.
    За последен път ще почукам на вратата ти.
    За последен път ще ти кажа- ''Обичам те''.
    За последен път ще ти кажа -''Съжалявам"
    За последен път и после ще изчезна завинаги...

Град
    СофиЯ
    Видях се с въпросното момче...и му обясних всичко...той разбра! Бях мн хепи.Върнах се вкъщи...видях че ми е пращал целувки и прегрътки по скайп и пак се зардвах мн...
    но след това.... ми писа : S neturpenie 4akam da te probvam...se6ta6 se v legloto... и аз му писах: 4e ti samo za tova li iska6e da sme gadjeta...и той отговории: Mi ti kfo si misle6e? Za drugo za kfo si mi osven za e**ne? и след това излезе извън линия...
    Оооо, мисличка, точно такъв изобщо не ти трябва! Да знаеш! Зарежи го! Има много момчета - не е само тоя...С такива просто няма никакъв смисъл да се занимаваш...'Щото после ще сгрешиш....Не му се връзвай - въобще даже!!!!

Правила за публикуване

• Вие не можете да публикувате теми
  • Вие не можете да отговаряте в теми
  • Вие не можете да прикачвате файлове
  • Вие не можете да редактирате мненията си